- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.029
- 48
- 27
- Konu Sahibi lavinia2012
-
En az eski eşim kadar onunda zararı dokundu bana. O yüzden bana yaptığı ne varsa çıksın istiyorum.O zaman kadını boşverin, sizinle bir ömür geçirip de sadakat sözü vermiş adam ihanet etmiş, elin yabancı kadını ihanet etse ne yazar? Ahınız eski eşinizde çıkmışsa gerisini çok da kurcalamayın.
Merhabalar, bir yerde bir yazı okumuştum ördek sendromu diye. Bir çift var işte sinemeya gidecekler kadın hazırlanırken geç kalıyor tartışıyorlar sonra yolda giderken trafiğe adam sinirlenip bağırıp çağırıyor, film kötü çıkıyor film sonrası tartışıyorlar. Ama paylaşılan resimde "sinema aşkım ve patlamış mısır" yazıyor. Oysaki sen evinde onu görünce ne mutlular diyorsun vs halbuki sosyal medya bir podyum gibi, gerçek değil. Gibi bir yazıydı. Onun dışında da herkes hakettiğini bulur kimisini görmezsin, kimisini de görürsün. Kimsenin ahı kimsede kalmaz uzun ya da kısa vadede elbet bir gün çıkar.Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.
Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
Çok teşekkür ederim. Evet belkide orada sadece öyle görünüyor. Haklısınız.eski sevgilimin beni aldattığı kızı yakın zamanda gördüm öyle bir çirkinleşmiş ki anlatamam kilo almış öyle böyle değil kel kalma seviyesinde saçları dökülmüş. yüzü çökmüş. 25 değil de yaşında gibiydi. düğüne gelmiş ama üstünde paçavra gibi giyinmiş. anlatamam halini gören acır. ama sosyal medyasına baktım. çok mutlu görünüyor. ama gördüğüm kadın mutsuzdu. illa bulacak diye bir şey de yok ama sizi anlıyorum. onun mutsuzluğuna değil kendi mutlulugunuza odaklanın bırakın o ezik kadını. ezik olmasa 2. kadın olmazdı.
bie kere bence ihanet eden insan karaktersizdir. bile bile 2. kadın olmuş. ne yaparsa yapsın bu ezikliği içinden atamaz. kendinizi onunla kıyaslama bile yapmayın. kendi mutluluğunuza odaklanın. en iyi intikam budurÇok teşekkür ederim. Evet belkide orada sadece öyle görünüyor. Haklısınız.
SOsyal medyadaki gbi olmuyor. Bunu cogu kadinda gordum malesef. YAni insanlar disariya ben iyiyim bana bir sey olmaz pozlari vermeyi seviyor ancak sonuc husran . cunku adalet er ya da gec yasattigini yasatarak gosteriyor kendiniHerkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.
Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
Evet kendimi geçtim gerçekten. Ama çocuklarım. Onların da çok fazla günahın girdi. Tabiki en büyük suç babalarının ama o kadında masum değil.Bunlar henüz fragman seyreyle sen seyreyle. Senin ve iki çocuğunun emeklerini haklarını kenara atıp ah alıp mutlu olacağınımı sanıyorsun. Boşunamı herkese açık o profil ! Bakma bile
Bunu bende okumuştum. Doğru aslında bu durumun bende farkındayım ama onca kötülüğe rağmen hayatını bu denli yaşaması canımı sıktı.Merhabalar, bir yerde bir yazı okumuştum ördek sendromu diye. Bir çift var işte sinemeya gidecekler kadın hazırlanırken geç kalıyor tartışıyorlar sonra yolda giderken trafiğe adam sinirlenip bağırıp çağırıyor, film kötü çıkıyor film sonrası tartışıyorlar. Ama paylaşılan resimde "sinema aşkım ve patlamış mısır" yazıyor. Oysaki sen evinde onu görünce ne mutlular diyorsun vs halbuki sosyal medya bir podyum gibi, gerçek değil. Gibi bir yazıydı. Onun dışında da herkes hakettiğini bulur kimisini görmezsin, kimisini de görürsün. Kimsenin ahı kimsede kalmaz uzun ya da kısa vadede elbet bir gün çıkar.
valla kötüler daha mutlu .Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.
Eski eşiniz bir tık daha suçlu ama o kadında hiç masum değil. Diğer türlüsünü düşünenlerin hayatlarında bu tarz kadınlarla hiç karşılaşmadıklarini, ne kadar arsız insanlık yoksunu olabileceklerininden bir haber olduğuna inanıyorum.En az eski eşim kadar onunda zararı dokundu bana. O yüzden bana yaptığı ne varsa çıksın istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?