Nasil bukadar mutlular???

Başak Burcu musunuz

Bende böyleyim balık burcumusunuz

Bi bilim dergisinde okumuştum mutluluğun büyük bir kısmı genetik diye, yani ailemizden miras alıyoruz mutlu olmayı. Diğer kısmı ise çevresel etkilerden kaynaklanıyor. iç huzurunuz olsun, biraz da pozitif olmaya çalışın. Her gün motivasyon yazıları okuyun. Çok da takılmamak lazım başkalarının mutluluğuna, iyice stres oluyor insan.

Vitamin değerlerine bir baktır özellikle demir eksikliği uyuşukluk yapıyor ha bu senin kişisel özelliğinde olabilir onu bilemem mesela benim annemde hep çok pozitif ve mutludur yapisi bu ben öyle değilim misal
+1
Ilaveten D vitaminine de baktır o da yorgunluk,miskinlik yapıyor

Inan onlarda mutlu deiller ama öyle gozukuyolar

Anormallik sizin durağanlık ve miskinliginizde. Nasıl durabiliyosunuz. Ben de bunu anlamıyorum. Ben illaki iş bulurum kendime. Durdukca kemiklerim ağrıyor

Sız kendinizi o moda alıştırmıssınız biraz açılın gülün eğlenin kimse dertsiz değil ama böyle de hayat geçmez keyfine çıkarmaya bakın

Çok faydalı bir konu olmuş bu. :)
Mutluluk biraz da bize bağlı bence.Kendimizi depresif moda sokarsak öyle gider diye düşünüyorum.
Bir balık burcu olacak her şeye içlenirim,modum çok düşer ama bir yanda da dikkat ederim mutlu kalmaya.Gülesim yoksa bile bir şekilde güldürürüm kendimi.Bir bakarım sonra gerçekten gülüyorum :)

Bu arada sosyal medyaya gerçekten takılmayın.Orada mutluluk pozu veren insanların çoğu oyun oynuyor

Siz bir de o insanlara sorun, mutlular mı. En çok intihar edenler böyle göz önünde çok mutlu gibi görünen ünlü kişiler oluyor ne yazık ki. Etrafa mış gibi yansıtmak çok kolay, ancak herkes kendi sınavını yaşamaya devam ediyor.

Selin Ciğerci gibi mi olmak... ??? Kafan güzelmiş, güle güle kullan...

Bencede iyice buna inandim mutluluk biraz da genetik yada neşeli olmak ...o moyivasyon yazilarini nrrden bulabilriim tabsiye edeceniz biyerler varmi

Onun gibi olmak istiyorum mu dedim ? Allah korusun sadece nasil bukadar neßleo olabiliyorlsr dedim

Ben de tam onu diyorum... Neşeli değiller ki... Hani desen ki Muazzaz Ilmiye Çığ gibi hayat dolu olmak istiyorum, onu anlarım. Ama bu örneklerdeki mutluluğun gerçek olmadığını nasıl görmezsin? Yaşın daha küçük, bu tarz bir mutluluğa ulaşmaya çalışırken aman diyeyim yanlış yollara sapma.,.

İşin gücün rast gidiyorsa Mutlu olursun, ama hayal kırıklıkları .. Tanıdığımızın oğlundan çok hoşlanmıştım ama o beni istemedi ablasının whatsupından bile sildirdi beni çok üzülüyorum..... Çok küçük düştüm halan falanda anladı tabi resmen istenmediğim ifşa oldu berbat bi durum ya...

Elhamdülillah ala külli hal. Diyoruz hayat anlam kazanıyor mutlu oluyoruz. Her halimize çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…