Nasil bukadar mutlular???

hesabını yapacağın paran olmazsa
tek derdin giyimin kuşamın süsün olursa
sorumlulugun olmazsa
sen de mutlu olursun

bu insanların ay sonu derdi yok, ev kredileri yok, akşam ne pişirsem derdi yok
haftasonuna kaç makına camasır yıkayacagım derdi yok

tabiki mutlu olurlar ne sanıyorsun ki?

İstanbul'da yaşayan herkeste var bu galiba. Üstelik bulaşıcı
Niye yaw accuk gülün

Herseyden önce ölum korkulari yokmu oeki ben sahsen o derce zengin olsam ozaman da nasilsa ölucem diye mutlu olmazdim o derece ailemin hastalik korkusu olurdu icime ne bilim ya tamammiyle kafadan gelen ruhtan gelen bir his bennce bu neşe isi

ben de öyleyim. her gün bugün eğlenceli ne yapsam derim, bazen seyahat planı yaparım bazen bahçeyle ilgilenirim. her güne bir eğlence kuralı. bu eşinle film izlemek bile olabilir. günlük eğlencem ne olacak yarın? diye düşünüp yatarım.

ölüm korkusu farklı birsey

Zagrepte takilayim Kibrista gezeyim sonra of Allahim tukendim hayat sana guzel panpaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sorma elim ayağım kırılıyor
Birde dğün çıktı başıma
Eşimide sürüklüyorum peşimden
“Ben gelmem kana gece istemiyor ben”diye diye sızlanıyor
Kına gecesine gelesi yokmuş
Kültürümüzü öğrensin

Aileme bir hastalık mı gelecek diye düşünsem yemeden içmeden kesilirim. Niye düşüneyim durduk yere? Yapmayın. Bir doktora görünün

Mutluluk oradan oraya koşturmak değil ki
Ben çok neşeli ve mutlu bir insanımdır
Ama stabil bir hayatım var
Hatta belki bazıları için sıkıcı
Ama çok güler eğlenirim
Biraz hayata nasıl baktığınla ilgili.
Mesela elimde eşyalarla yağmurda kaldım bugün
İlk baş bi sinirlendim sonra dedim ki bahar yağmurunda ne zamandır ıslanmamıştım
Madem kaçınılmaz keyfini çıkarayım ne de olsa kururum yani
Zevk almayı bilmelisin belki biraz pollyanacılık

yengeç misin terazi mi?

Bir arkadasim elektrikli isiticinin onune iki kadeh koydu icine su sonra kirmizi biber :)isigi da kapatti sanki sarap iciyorinstgarama atti nişanlisi arayip o resim ne oyle dedi birde huyudur arkadasinin kvsinin gorumcesinin arkasindan konusur ama sarmas dolas resim atip canim cok seviyorum yazar sorsalar bu kiz dunyanin en iyisi cokta mutlu

Instaya sessize al ozelligi geldiginden beri ne araba selfisi izlyrm ne fitness ne de kahve resmi sadece kpss ilee ilgili sayfalarin soru hikayeleri

Sosyal medyayı kapattım artık daha mutlu hissediyorum
Kimsenin hayatıyla kocişiyle gezdiği yerlerle ilgilenmiyorum
Gezmeye çıktığımda foto çekip paylaşmak yerine keyif almaya çalışıyorum
Sosyal medyada herkes mutluluk pozları paylaşıyor eminim Kerimcan da odasına kapanıp ağladığı günleri oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…