Nasıl bulabilirim?😍

Havayolu şirketi bu bilgiyi kimseye vermez asla boşuna aramayın.
Kimin ne için aradıgı nereden bilinebilir ?
Ya sapıksa ?
Ya katilse.
Hangi havayolu şirketi böyle bir bilgiyi sırf bir çocuktan hoşlandı diye onu soran kadına verir ki ?
Bu gizliliği ihlaldir.
Otobüs şirketi olsa onlar belki verebilir.
Onun bile yasal yükümlülüğü varken, asla havayolu şirketinden bir bilgi alamazsınız.

yaaa çok tatlısınız 😍 uçuş görevlisi tanıdık vesaire birini bulup öğrenebilirsiniz :D ya daaa sırf bunun için tanışacaksınız :D
böylece hem yâr hem de arkadaş edinebilirsiniz çok da tatlı anısı olur :D
haberlerinizi bekliyorum 😉

Ekşisözlükte buluyorlar genelde. Sizin üyeliğiniz yokmuş. Burada illa ki üyeliği olan vardır. Sizin adınıza konu açabilir. Oradaki kullanıcı adını bizlerle paylaşmak istemiyorsa burada kendisini deşifre etmesine de gerek yok. Hangi üye olduğunu nereden bileceğiz.

Size de mantıklı geliyorsa buradan ayrıntıları paylaşın.

Geçen bir uçuş için kapı'da beklerken bir çocukla gözgöze geldim. Çocuk o kadar aşırı hoşuma gittiki, gözlerinin berraklığı bakışlarındaki duruluğu aklımdan çıkaramıyorum.
Uçağa binene kadar arkasına dönüp dönüp baktı. Neyse uçağa bindik şans bu ya ön koltuğumda oturuyordu :) 1.5 saat boyunca çocugu izledim. O da telefonunun ekranından bana baktı sürekli. Yanında bir tanıdıgı vardı başını yana döndürüp onunla konuşurken de arada bana dönüp çok uzun baktı.
Ama inince onu kaybettim.
Nasıl bulcam şimdi ben bu çocuğu.. Havayolu şirketini arasam bilgi vermezler öylece kaldı mı yani...
Şimdi bitanesi çıkar nerden biliyosun belki evlidir oğlan diye :KK69:atlar

Geçen bir uçuş için kapı'da beklerken bir çocukla gözgöze geldim. Çocuk o kadar aşırı hoşuma gittiki, gözlerinin berraklığı bakışlarındaki duruluğu aklımdan çıkaramıyorum.
Uçağa binene kadar arkasına dönüp dönüp baktı. Neyse uçağa bindik şans bu ya ön koltuğumda oturuyordu :) 1.5 saat boyunca çocugu izledim. O da telefonunun ekranından bana baktı sürekli. Yanında bir tanıdıgı vardı başını yana döndürüp onunla konuşurken de arada bana dönüp çok uzun baktı.
Nasıl bulcam şimdi ben bu çocuğu.. Havayolu şirketini arasam bilgi vermezler öylece kaldı mı yani...

Canım benim hoşlansa idi o an bence bir adımda bulunabilirdi o arkadaş. Ama belki yanındaki şahıstan çekinmişte olabilir bilemiyorum.

Ayrıca bunun aynını bende otobüste yaşadım. Ama benim sevgilim vardı yani şu anki eşim ve tamamen ilgim dışında idi. Birinin baktığını anlarsın ya aynen öyle anlamıştım molalarda ben inersem iniyor inmezsem oturuyor. Camdan beni kesiyor falan. En son camdan ne bakıyorsun be diye işaret yaptım cama numara yazmaya başladı yanındaki amcada bir bana bir yanındaki çocuğa bakıyor ayy Allahım konuyu okuyunca aklıma düştü :halay::halay:size faydası olmayacak öylesine yazdım bu kısmı
😁😆

Çok tatlısınız.şöyle yapabilirsiniz hava yolu şirketini arayın koltuk numaranızı söyleyin önümde oturan yolcunun yanıslıkla el çantasını almışım el bagajından yada daha inandırıcı bir şey de olabilir.yolcuya ulaşabilir misiniz ben bunu nasıl teslim ederim falan diyin.hava yolu şirketi adını size söylemez yada numarasını ama yolcuya ulaşıp bilgiyi teyit ettirir haa adanın ilgisi varsa atlar yoksa üzgünüm .

Ben olsam hostese "pardon, iş yaka kartımı kaybettim ismim X X, eğer uçakta düşürmüşsem bulursanız iletin teşekkürler" derdim azcık da sesli söylerdim duyar not alır ekler artık onu da çocuğa bırakırdım :KK53:

Bazı insanlar bir daha karşılaşmayacağını düşündüğü kişilerle çok bakışıyor. Bir nevi zaman öldürerek flörtleşme. Genelde otobüs aşkları da bu yüzden çıkıyor. Böyle bir şey de olabilir.
Olmasa da o kişiyi bulmanız imkansız

bir erkek, kendisine bakan her kadına bakar. hatta evli olsa bile... sana özel bir durum olduğunu sanmıyorum.

kendi kendine evcilik oynuyorsun.

Back
X