Nasıl bulabilirim?😍

Çocuk hoslansaydi sonrasında öyle uçup gitmezdi canım ne yapar eder tanışmak isterdi biseler yapardı yani erkek milleti degilmi .

Bence hava yolu sirketini arayıp özel esyasi ben de kaldi falan demen lazım yani bilemedim ki anın büyüsüyle konuşnayı unutmussunuz sizi gidi sizi :KK53: ya da twitterdanbir hesaptan tweet atip elden ele yayilmasj ivin cabalayin devir twitter devri
Yani belki de o bakıp geçti ama ben peşine düştüm işte 😂

Çocuk hoslansaydi sonrasında öyle uçup gitmezdi canım ne yapar eder tanışmak isterdi biseler yapardı yani erkek milleti degilmi .
Yani neden onun hoşlantısına takıldınız bu kadar? Ay evet o beni hiç beğenmedi ama ben çok beğendim bence yeterli.

Ya bence siz bu zihniyet ve özgüvenle ucakta bakıp bakıp konusmaya gelmeyen birinden daha iyisini hakediyorsunuz. Cevabiniz cok hoşuma gitti
Dünden beridir çocugun hoşlantısına takıldık gitti yahu ben hoşlandım çok guzel bakıyordu diyorum yok:)
Teşekkür ederim keşke özgüvenimi sonraya saklamayıp pat diye girseydim konuşmaya 🤓
Teşekkür ederim ayrıca :)

Dünden beridir çocugun hoşlantısına takıldık gitti yahu ben hoşlandım çok guzel bakıyordu diyorum yok:)
Teşekkür ederim keşke özgüvenimi sonraya saklamayıp pat diye girseydim konuşmaya 🤓
Teşekkür ederim ayrıca :)
Böyle cesur kadınların hastasıyım :D sürecin takipcisiyim twit atarsan buraya da yaz hepimiz rtleyelim :D

Swarma filan baksaydın keske o an belki swarmı vardır yer bildirimi yapmıştır ama geçti o iş tabi

Havaalanında etiket vs yapmıştır belki oradan bir araştır.
Havayolu şirketini ara koltuk numarasını biliyorsan cüzdanını düşürmüştü koltukta ben buldum ama adı yazmıyor ismi ne falan de
Ya da uçakta şarj aletini atınca etmiştim bende kaldı ulaşıp vermem gerekiyor kargo yapmak istiyorum ismini öğrenebilir miyim falan de

Geçen bir uçuş için kapı'da beklerken bir çocukla gözgöze geldim. Çocuk o kadar aşırı hoşuma gittiki, gözlerinin berraklığı bakışlarındaki duruluğu aklımdan çıkaramıyorum.
Uçağa binene kadar arkasına dönüp dönüp baktı. Neyse uçağa bindik şans bu ya ön koltuğumda oturuyordu :) 1.5 saat boyunca çocugu izledim. O da telefonunun ekranından bana baktı sürekli. Yanında bir tanıdıgı vardı başını yana döndürüp onunla konuşurken de arada bana dönüp çok uzun baktı.
Ama inince onu kaybettim.
Nasıl bulcam şimdi ben bu çocuğu.. Havayolu şirketini arasam bilgi vermezler öylece kaldı mı yani...
Müge anliya git köşeyi dönmeden bulur :süslü:

Bence havaalanı, havayolu şirketi ne varsa etiketle arattır instadan profili gizli değilse bulursun kesin. 24 saat geçmediyse uçuştan hikayelerde de bulursun

Hadi buldunuz diyelim sonra napcaksiniz? Ben olsam yapmazdim hoslansa kaybetmezdi beni zaten havaalaninda, cikista falan beklerdi
çok güzel bakıyorsunuz söylemezsem içim rahat etmezdi dicem :)
Adam hoşlanmasa bile kadının hoşlanma hakkı yok mu ki?:)

çok güzel bakıyorsunuz söylemezsem içim rahat etmezdi dicem :)
Adam hoşlanmasa bile kadının hoşlanma hakkı yok mu ki?:)
Canim hoslanmana bir sey demiyorum ki. Ama adami aradigina göre hoslanmaktan öte bir adim atmak istiyorsun bir iliskiye baslamak icin yaniliyormuyum?

Canim hoslanmana bir sey demiyorum ki. Ama adami aradigina göre hoslanmaktan öte bir adim atmak istiyorsun bir iliskiye baslamak icin yaniliyormuyum?
Yoo konu sahibine göklerden gelen bir emir var ondan bulmak istiyo bence. Ya da vahiy falan indi. Bulmak istemesinin başka bir sebebi yok bence. Ne iliskisi nereden akliniza geldi iliskiye baslamak istemesi hayret bir sey yani bu yaşıma geldim böyle bir sey duymadım

Mune o an aklıma gelmedi ya :) bir de yanında tanıdıgı birisi vardı ondan çekindim ama çıkışta yakalayaydım gözü karartmıştım :d
Azıcık pratik düşünün:)) yanında tanıdığı vardı diye çekinmeye gerek yok, şansınızı deneyecektiniz olursa olur olmazsa kader der geçerdiniz:)) sonra hep iyileri başka kadınlar kapıyor diye konu açılıyor burada.

Bir daha gözlerinden etkilendiğiniz biri çıkarsa hemen telefon ayak dibine düşsün lütfen :))

Back
X