Nasıl bulabilirim?😍

keşke o anda tanışsaydınız bi bahaneyle :(

aklıma şey geldi hesabınız açık havaalanından foto paylaşsanız indiğiniz şehirde belki o da sizi arıyordur etiket falan koysanız #ankaraistanbuluçuşu #thy

çok güzel ama bir o kadar da cesaret edemediklerime pişman olduğum bir uçuştu falan :)

Ya da şöyle mi yapsanız, firmayı arayıp uçakta kulaklığımı ya da herhangi bir şeyi düşürdüm deseniz. Kendi koltuğunuz yerine onun koltuğunu söyleseniz. Hatta adınızı da farklı söyleyin ben o koltuktaydım diye iddia edin. Karşıdaki kişi de muhtemelen, hayır hanfendi orada başka birinin ismi görünüyor der. Nasıl yani kimin ismi görünüyor gibi bişeyler deyip adamı sinirlendirip belki bir anlık boşluğuna denk getirip öğrenirsiniz belki bir ihtimal😂

Koltuk numaranı söyle telefonumu bulamıyorum de.isim soracaklardır.sen ismini söylediginde öyle biri gözükmüyor derse nasıl gözükmez orasıydı kimin adı gözüküyor diye sor.belki bir ihtimal boşluga gelip söyler 😂😂
Ama kendi ismini söylerse, siz bir arka koltuktan bahsediyorsunuz derler. Oraya bakarlar. O yüzden bence başka bir isim söylesin 😂😂

Yaa buraya yazcağına üstteki bi üyenin dediği gibi şu havaalanı şıradan burda diye paylaştıklarını 50 kere stalklaman gerekiyordu. Konum olarak paylaşıyolar ya bazen...
bakalım bulabilecek misin? Hoşuma gidiyor böyle şeyler🥰 yaz buraya da merak ederiz biz hepimiz:))

Önceden itiraf.com diye bir siteden şu kişi ben şurada gördüğün bu kişiyim bul beni içerikli bir sürü mesajlar yayınlanırdı. 🙂
Bir defasında arka sırada duran bir beyefendi telefonda birisine insanların duyacağı şekilde telefon numarasını ısrarla tekrar edip duruyordu.(Konuşuyor gibi yapmış da olabilir bilemiyorum 🙂)
Deli midir nedir diye düşünmüştüm..Meğerse taktikmiş. :KK53:
Hoşlandığın kişi için duygular karşılıklıysa bir şekilde not alıp dönüş yapıyor.Riski de yok. 😜
Havayolu şirketleri yolcularının bilgilerini paylaşmaz.
Ama sosyal medyada aynı yerde aynı saatlerde etiketleme yaptıysa ordan görünebilir belki.

Çocuk sen ona çok baktığın için garipseyip o yüzden dönüp dönüp bakmış olabilir mi?
Telefonun ekranından bakması biraz garip geldi çünkü hafiften bi tırsmış sanki adam

Biraz yaramazlık yapabilirsiniz bence. Koltuk numarasını biliyorsunuz.Önünüzde oturuyormuş. Havaalanını arayıp bir şeyler bahane edip ismini öğrenebilirsiniz. Umarım bulursun. Gerçekten çok isterim. Kız bulursan bana mutlaka haber ver. :KK68: :KK68:
Aklıma ablamla bindiğimiz bir otobüs te yan koltukta oturan 2 genç geldi ikiside bizle baya bir ilgilendi. Molalarda laf atıp konuşma v.s koltuk numarasıni biliyorduk aradık hiç bir bilgi vermediler🤣🤣 ama bunlar da baya ilgiliydi konuştuk felan ama bizim ego yüzünden isimlerini felan sormamiştik🙄 sonra bunlar bir şehirde indi biz devam gittik hala ablamla aramızda o şehirin adını söyleyip gidelimmi diye espri yaparız 😂 şimdi düşündüm de ne salakmışız yaw😬😬
U uykular haram oldu

Son düzenleme:
Çocuk sen ona çok baktığın için garipseyip o yüzden dönüp dönüp bakmış olabilir mi?
Telefonun ekranından bakması biraz garip geldi çünkü hafiften bi tırsmış sanki adam
Yok artık.
Çocuk bana o kadar dikkatli bakıyorduki ben çocugu o sayede farkettim çünkü normalde çok da tipim olmayan bir çocuk. Çirkin anlamında demiyorum daha esmer severim mesela çocuk sarışın mavi göz
Tel ekranından bana baktığını gördüm neden tırssın?:)

Yok artık.
Çocuk bana o kadar dikkatli bakıyorduki ben çocugu o sayede farkettim çünkü normalde çok da tipim olmayan bir çocuk. Çirkin anlamında demiyorum daha esmer severim mesela çocuk sarışın mavi göz
Tel ekranından bana baktığını gördüm neden tırssın?:)
O seni beğenmiş o bulur belki seni :)

Bence hava yolu sirketini arayıp özel esyasi ben de kaldi falan demen lazım yani bilemedim ki anın büyüsüyle konuşnayı unutmussunuz sizi gidi sizi :KK53: ya da twitterdanbir hesaptan tweet atip elden ele yayilmasj ivin cabalayin devir twitter devri

Oda senden hoslansaydı telefon ekranından bakmak yerıne telefondan ınstagrama fılan gırıp adını gosterırdı sana senın bakacagını tahmın etmıstır yanı ben olsam oyle yapardım

Bir adam bu tarz bir durumda gazeteye ilan vermişti. Sonra evlenmişlerdi büyük bir aşkla. Kuzenim hostes belki yardımcı olur. Tabi hangi hava yolu olduğunu sorayım önce?

Havayolu şirketinin müşteri hizmetlerini ararsanız bilgi vermezler. Yönetici pozisyonunda olan biriyle yüz yüze görüşmeyi başarabilirseniz anlatırsınız olayı bütün romantikliğiyle, hayırlı bir işe vesile olacağı için çaktırmadan kuralları çiğner belki bir kereliğine :)

Back
X