Nasıl Buluyorsunuz?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Ve bitti ...3 yıldır çalıştığım şirketten pazartesi itibari ile istifamı verip ayrılıyorum. Bundan sonrası ne olur bilemiyorum .Allahtan tek dileğim bir an önce kalbime göre bir iş nasip etmesi. Dayanamıyorum arkadaşlar artık çoluk çocukla uğraşmaktan, vardiyalı saatlerden iki buçuk saate yakın yoldan ilallah geldi. Hepiniz şimdi neden iş bulmadan çıkıyorsun diyeceksiniz yalnız artık dayanacak gücüm kalmadı .Psikolojim bozuldu herkesle kavga eder oldum .Kendimden korkmaya başladım. Neden bende diğer insanlar gibi tüm donanımım olmasına rağmen iş bulamıyorum .Yani iş anlamında bir insanın bu kadar mı kapalı olur bu kadar olur işte. Yaklaşık bir yıldır arıyorum ama yok . Baktım gün geçtikçe dayanamıyorum. En sonunda çıkmaya karar verdim. Bu iş bulanlar nasıl buluyor . Nefesim daralıyor artık. Offfff...

Sana tavsiyem 1 2 ay çalışmadan geçinme imkanın varsa hiç üzerine durma, kafanı dinle biraz. Vucudun ve beyninde dinlensin.
Zaten bir şeye ne kadar yoğunlaşırsan okadar olmaz.
bir ay geçinme imkanım var ama sonrası beni zorlar . Haklısın ebn istedikçe olmuyor sanki . Yıllık üznümde gelmişte en iyisi bir hafta kafamı dinleyim. Gerçekten çok yoruldum ya bu kadar mı olur.

Ve bitti ...3 yıldır çalıştığım şirketten pazartesi itibari ile istifamı verip ayrılıyorum. Bundan sonrası ne olur bilemiyorum .Allahtan tek dileğim bir an önce kalbime göre bir iş nasip etmesi. Dayanamıyorum arkadaşlar artık çoluk çocukla uğraşmaktan, vardiyalı saatlerden iki buçuk saate yakın yoldan ilallah geldi. Hepiniz şimdi neden iş bulmadan çıkıyorsun diyeceksiniz yalnız artık dayanacak gücüm kalmadı .Psikolojim bozuldu herkesle kavga eder oldum .Kendimden korkmaya başladım. Neden bende diğer insanlar gibi tüm donanımım olmasına rağmen iş bulamıyorum .Yani iş anlamında bir insanın bu kadar mı kapalı olur bu kadar olur işte. Yaklaşık bir yıldır arıyorum ama yok . Baktım gün geçtikçe dayanamıyorum. En sonunda çıkmaya karar verdim. Bu iş bulanlar nasıl buluyor . Nefesim daralıyor artık. Offfff...

bir ay geçinme imkanım var ama sonrası beni zorlar . Haklısın ebn istedikçe olmuyor sanki . Yıllık üznümde gelmişte en iyisi bir hafta kafamı dinleyim. Gerçekten çok yoruldum ya bu kadar mı olur.

Eşim de bir zamanlar böyle bir sıkıntı yaşadı önce kafasını dinledi iki ay bi kaç hafta şehir dışına çıktı rahatladı geldi is aradı iki hafta içinde buldu ve eski işinden kat kat iyi hem şartları hem maaşı...

Her şeyin hayırlısı olsun çok üzülmeyin önce bir hafta falan kafa dinleyin sonra is aramaya başlayın kendinize güvenin dik durun herkesin bir kısmeti vardır elbet dua ediyorum size :KK39:

Eşim de bir zamanlar böyle bir sıkıntı yaşadı önce kafasını dinledi iki ay bi kaç hafta şehir dışına çıktı rahatladı geldi is aradı iki hafta içinde buldu ve eski işinden kat kat iyi hem şartları hem maaşı...

Her şeyin hayırlısı olsun çok üzülmeyin önce bir hafta falan kafa dinleyin sonra is aramaya başlayın kendinize güvenin dik durun herkesin bir kısmeti vardır elbet dua ediyorum size :KK39:
ne güzel yorum yapmışınız siz de benim duamı aldınız . Gerçekten moralim çok bozum böyle yorumlar çok yii geliyor.

Bende bir hafta kafamı dinlemeyi düşünüyorum .Sonrası kısmet . Olumsuz düşünceleri kafamdan silmeye çalışıyoum . Keşke bir hafta dinlendikten sonra hemen iş bulsam .

Yıllık iznini kullan belki kafan dağılır daha değişik yollar gelir aklına vs.
Eğer istifanı vermediysen bir kere daha düşün derim.

Yıllık iznini kullan belki kafan dağılır daha değişik yollar gelir aklına vs.
Eğer istifanı vermediysen bir kere daha düşün derim.
Aslına bakarsanız ben istifamı vereceğimi söylediğimde üstüm çok üzüldü beni göndermek istemedi ama eviminde uzak olmasını bildiğinden bizim genel merkezimizden benim tecrübelerimde bir eleman istediklerini belirtti. Benim evime 15 dk lık mesafede olduğu için ben gelmişim aklına . Hemde Türkiye'nin en büyük firmalarından biri, orada çalışmış olacam.Biz burda taşeronuyuz o firmanın. Gittim görüşmeye iki kişi alacaklarmış kararlaştırp dönüş sağlayacağız dedi. Hemen dönmeleri gerekmiyor muydu? Sordum üstüme olumsuz mail de dönmemişler. Gerçi daha perşembe gittim. Olacağını düşünerek çok umutlanmıştım .Ama olmama ihtimali de beynimi tırmalıyor:s

ne güzel yorum yapmışınız siz de benim duamı aldınız . Gerçekten moralim çok bozum böyle yorumlar çok yii geliyor.

Bende bir hafta kafamı dinlemeyi düşünüyorum .Sonrası kısmet . Olumsuz düşünceleri kafamdan silmeye çalışıyoum . Keşke bir hafta dinlendikten sonra hemen iş bulsam .

Inşallah hemencecik bulursunuz olumsuz düşündükçe işler daha kötü gidiyor şimdilik gidişat kötü olsa bile ilerde iyi olacağını düşünmek lazım :KK9:

Üstünüz de üzüldüğüne göre iyi bir çalışanmışsınız demektir :KK51:

Inşallah hemencecik bulursunuz olumsuz düşündükçe işler daha kötü gidiyor şimdilik gidişat kötü olsa bile ilerde iyi olacağını düşünmek lazım :KK9:

Üstünüz de üzüldüğüne göre iyi bir çalışanmışsınız demektir :KK51:
evet tecrübeliyim alanımda onunla da herhangi bir sorunum yoktu kendisiyle yukarda bahsettim Beni merkezimize yönlendirdi .Biz bu firmanın taşeron firmasıyız .Aslında Genel Merkezimiz çok iyi bir firma Türkiye'nin sayılı firmalarından biri. Oraya git ben sana referans olayım tecrübeli eleman arıyorlar ayrıca evine de çok yakın dedi. İnanır mısın dünyalar benim oldu. Hep evime yakın hem çalışma saatleri muazzam hem de çok iyi bir firma . Gittim görüştüm perşembe günü .İkinci görüşme mutlaka yapıyıruz dedi ama henüz aramadılar:( Üstüme sordum olumsuzda mail dönmediler dedi. Acaba üstüm sonucu biliyor da politik mi ceva veriyor dersiniz. Burası olursa çok sevinicem .Ama olumlu olduğunda hemen dönmeleri grekmiyormuydu. KAfam karman çorman :(

evet tecrübeliyim alanımda onunla da herhangi bir sorunum yoktu kendisiyle yukarda bahsettim Beni merkezimize yönlendirdi .Biz bu firmanın taşeron firmasıyız .Aslında Genel Merkezimiz çok iyi bir firma Türkiye'nin sayılı firmalarından biri. Oraya git ben sana referans olayım tecrübeli eleman arıyorlar ayrıca evine de çok yakın dedi. İnanır mısın dünyalar benim oldu. Hep evime yakın hem çalışma saatleri muazzam hem de çok iyi bir firma . Gittim görüştüm perşembe günü .İkinci görüşme mutlaka yapıyıruz dedi ama henüz aramadılar:KK43: Üstüme sordum olumsuzda mail dönmediler dedi. Acaba üstüm sonucu biliyor da politik mi ceva veriyor dersiniz. Burası olursa çok sevinicem .Ama olumlu olduğunda hemen dönmeleri grekmiyormuydu. KAfam karman çorman :KK43:

Büyük firmalar genelde biraz geç dönüyorlar diğer adaylarla görüşmeden kesin karar vermiyorlar benim ve çevremdeki insanların tecrübeleri bu yönde oldu sizden emin olsalar da diğer başvurularla da görüşme yapıyorlar inşallah olur bu dediginiz yer

Büyük firmalar genelde biraz geç dönüyorlar diğer adaylarla görüşmeden kesin karar vermiyorlar benim ve çevremdeki insanların tecrübeleri bu yönde oldu sizden emin olsalar da diğer başvurularla da görüşme yapıyorlar inşallah olur bu dediginiz yer
çok istiyorum .İnşallah olur . Çok sağolun fikirleriniz için .

bende sen gibiydim.. en son bir holding bünyesinde çalıştım ve nasıl KUSARAK, KÜFÜRLER SACARAK VE KAÇARAK istifa ettiğimi bir ben birde eşim biliyor. Hala da aklıma geldikçe gerilirim. araçlarını görüyorum hala hayatmı ömrümü yediniz diyip tükürüürm arkalarından...
biraz dinlen.
ve 10 sene gibi bir iş hayatım oldu. heryerde en iyi dediğin kocaaamannn holdinglerde bile mail atmayı bilmeyen ama senden benden rütbesi daha yüksek insanlar var. mallar etrafta kol geziyor.
senin donanım bilgi tecrüben cok bile olsa kendini doğru pazarlayamıyorsan iş bulmam zorlaşıyor.

otomotiv sektöründe çalışıyorm .Müşteri Temsilciği .Doğru diyorsun kendiniz pazarlayamıyorsan bittin .Bende bunu yapamıyorum . Nasıl yapacam onu da hala anlamadım denemediğim möetod kalmadı.

Gerçekten o kadar yoruldum ki aynı senin pozisyonundayım gerçekten nasıl atlanttın ne yaptın da il buldun biraz anlatır mısın ?

Back
X