Nasıl cevap vermeliyim?

EzgiTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
559
1
46
İstanbul
kızlar slm
sizden acil bi cvp bekliyorum
benim patronumun kayınbiraderi ptesi günü faceboktan eklemişti,kendisi iyi biri,abi gibi davranır bana,ekleyince şaşırdım,yanlış anlaşılmak istemem tamamen iyi niyetli eklemişti,zaten eşiyle ortak kullanıyor facebooku.
neyse ertesi gün onun bi arkadaşı beni ekledi,kebul etmedim,dünde patronumunn kayınbiraderi bana msj atmış faceden,ezgi arkadaşım seni beğenmiş,tanışmanızı isterim,kefilim kendisine felann,niyeti ciddi diye..
işin gerçeği güvenilir insanlar yanlış birine kefil olcaklarını sanmıyorum,kabul edicem ama mesajına nası cvp vermeliyim,balıklama atlamış olmak istemiyorum
yani kabul edicem ama bunu uygun dille nası dile getirmeliyim?ne olur bişe diyin kızlar

kızlar büyük dert değil biiyorum,belkide o sebeple cvp yazmıyosunuz,ama bende ne yazacağımıı bilemedim,yardımınızı rica ettim

Şöyle diyebilirisin:)
"İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim
Size olan güvenime ve samimiyetinize dayanarak, ben de arkadaşınızı merak ettim tanımak isterim" gibi...

"Mesajınıza şaşırdım kimseyi kırmak istemem uygun bir ortam olduğunda tanışabilriz" deseniz olur mu ki???
kırmak istemem dememin amacı hani nezaketen kabul ediorum gibi olsun die DD

Şöyle diyebilirisin:)
"İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim
Size olan güvenime ve samimiyetinize dayanarak, ben de arkadaşınızı merak ettim tanımak isterim" gibi...
süpersin...aynen böyle yazdım cnm
"Mesajınıza şaşırdım kimseyi kırmak istemem uygun bir ortam olduğunda tanışabilriz" deseniz olur mu ki???
kırmak istemem dememin amacı hani nezaketen kabul ediorum gibi olsun die DD

çok teşekkür ederim,şuan msjı yazdığm kişi (aracı)karşımdaki masada,ve msjımı okuduğunu gördüm,hoşuna gitti msj ,baya keyiflendi :)

hayırlısı canım inşş iyi olur senin için valla bende acayip heyecanlandım şimdi sanki kendimmiş gibi yaaa bende aşk istiyorum hayatıma aşkkk

hayırlısı canım inşş iyi olur senin için valla bende acayip heyecanlandım şimdi sanki kendimmiş gibi yaaa bende aşk istiyorum hayatıma aşkkk

keşke bide kulağını vuran ben aşk istirem diyen bi smiley olsaydı

merak ettım bende bakalım ne olacak.bir taraftan ask bıterken bır taraftan yenı umutlar.işallah benımde boyle olur.bır gelısme olursa yaz olurmu

kızlar merak eden arkadaşlar vardı,gelişmelerden haber edeceğime söz vermiştim,
perşembe akşamı kendisiyle facebookta mesajlaştık,çok fazla tutucu biri,kendisi bi cemaate mensupmuş,sürekli cemaattinden bahsetti,bende herhangi bi cemaate bağlı olmadığımı söyledim,birbirimizi tanımanın yanında sürekli cemaatten bahsedince ben biraz sıkıldım ve bunu ona belli ettim,oda zaten özür diledi,beni sıktığını felan söyledi,sonra işte yarın müsait oluırsanız tekrar görüşürüz dedi,bende tabi dedim çıktım faceboktan.
dün hasta olduğum için izin alıp eve geldim,akşamda ara ara girip baktım online değildi.msj felan atmadım müsaitim diye,ama kendisininde de bi adımı olmamış,nezaketen mesaj atması lazımdı,böyle çok umursamaz geldi gözüme,önyargılı olmak istemem ama sanırım olmayacak,bi ilişkiye başlayamayacağız..nasip bu işler,neticede anlaşamadıktan sonra başlamakta doğru olmaz..
kızlar çok bahtısızım,bir sene önce çok ağır bi ilişkiden çıktım,evlilkten döndük,bunalımlar yaşadım,o insandan sonra karşıma bir sürü kişi çıktı,kimiyle oturup bi çay içtim ama sonuca varamadık,ikinci bi şansı vermedim,ya evliliğe hazır değiller,ya içim ısınmadı,ya kaba saba hareketleri var,ne olcak bu halim bilmiyorum,bu kadar kişiyle tanışıp sonuca gidemiyorum,üzerimdeki bu tutukluk neden,
Rabbim neyin bedelini ödetiyor bana,ilkkez evliliğe kendimi bu kadar hazır hissederken Rabbim neden nasip etmiyor,o insandan ayrıldığımızda duayla yatıp duayla kalkıyordum,onu istiyordum,oda evlenememiş hala,ve oda tanıştıklarıyla sonuca varamıyomuş,hadi ona benim ahım tuttu,bana kimin ahın tuttu,ne yapmalıyımda üzerimdeki kara bulutları dağıtmalıyım,ağlamaktan içim dışıma çıktı,annem biyandan çevrem biyandan hadi evlen diyip duruyor,bende istiyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…