Bu sefer de trip atiyor dergönül alınacak bir durum yok.. arkadaşınız yada herneyinizse beni ilgilendirmiyor zaten.. diyin..
onuda der vallaBu sefer de trip atiyor der
Muge inanmıyorum, cok iyi hatırlıyorum seni acaba diyorduk kesinmis ...
Ya ne yuzsuzler var adama bak sen.. cevap verme dicem ama
Esini ima eden bir cevap ver dicem
Ne munasebet su an Esimle konuşuyorum zaten vs vs
Sok oldum
O isi zor buldun cok sıkılıyordun, kendini bilmezin yüzünden sıkıntı yasiyorsun.Evet arkadaşım iyi hatırladın
Adam iş gezisinden sonra iyice açık etti. Ne terslemeler ne laflar söyledim. Yine de akşam kalkmış bu mesajı atmış. Ne yapacağımı şaşırdım. Deli mi ne ya.
Kaçak göçek oynicaksın mecbur. kafasını kızdırırsan adam işten kovulmana yol açabilir çünkü.
Al bir nişan yüzüğü tak parmağına derim işe giderken. Aile arasında sade bir söz kestik vs dersin, kiminle derlerse tanıdığımızın oğlu görücü usülü çok hızlı oldu dersinOlmaz mı? Kuyruklu yalan mı oldu ya? Sevgilim var demelisin belki de.
Muge inanmıyorum, cok iyi hatırlıyorum seni acaba diyorduk kesinmis ...
Ya ne yuzsuzler var adama bak sen.. cevap verme dicem ama
Esini ima eden bir cevap ver dicem
Ne munasebet su an Esimle konuşuyorum zaten vs vs
Sok oldum
Canim hanfendi evliKaçak göçek oynicaksın mecbur. kafasını kızdırırsan adam işten kovulmana yol açabilir çünkü.
Al bir nişan yüzüğü tak parmağına derim işe giderken. Aile arasında sade bir söz kestik vs dersin, kiminle derlerse tanıdığımızın oğlu görücü usülü çok hızlı oldu dersinOlmaz mı? Kuyruklu yalan mı oldu ya? Sevgilim var demelisin belki de.
Evet öyleymişevli mi bide konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?