Bu sefer de trip atiyor der
"SEN KİM KÖPEK" yaz."Seni yalnız bırakmamalıydım çok eşeklik ettim, arkadaşım ısrar edince kıramadım o kadar çabuk geleceğini tahmin etmemiştim. Gönlünü almama izin ver, o sadece arkadaşım"
Kızlar,
İş yerimde bana asılan bir üstüm var. İş gezisinde yemeğe çıktığımızda beni yalnız bırakıp arkadaşıyla buluştu ve sonrasında bana şöyle bir mesaj attı :
"Seni yalnız bırakmamalıydım çok eşeklik ettim, arkadaşım ısrar edince kıramadım o kadar çabuk geleceğini tahmin etmemiştim. Gönlünü almama izin ver, o sadece arkadaşım"
Kesinlikle pas vermiyorum, aksine acayip tersliyorum. Ama adam hala bana sevgilisiymişim gibi mesaj atabiliyor. Sizce mesajına cevap vermeli miyim ya da yüzyüze gelip açık açık kavga mı etmeliyim?
Ne yapmam gerektiğini çözemedim, size danışmak istedim.
Ps: İşimi bırakmak istemiyorum zorla girdiğim bir iş çünkü. Evli olduğumu biliyor eşimi çok sevdiğimi de dile getirip duruyorum.
Bence mesajına cevap bile verme .yüzyüze konuş bu konuyu..gereksiz yere bana mesaj atma eşim görürse yanlış anlar de.tavrini koy sert bir şekilde. .Böylelikle yüz verdikçe astarini isterKızlar,
İş yerimde bana asılan bir üstüm var. İş gezisinde yemeğe çıktığımızda beni yalnız bırakıp arkadaşıyla buluştu ve sonrasında bana şöyle bir mesaj attı :
"Seni yalnız bırakmamalıydım çok eşeklik ettim, arkadaşım ısrar edince kıramadım o kadar çabuk geleceğini tahmin etmemiştim. Gönlünü almama izin ver, o sadece arkadaşım"
Kesinlikle pas vermiyorum, aksine acayip tersliyorum. Ama adam hala bana sevgilisiymişim gibi mesaj atabiliyor. Sizce mesajına cevap vermeli miyim ya da yüzyüze gelip açık açık kavga mı etmeliyim?
Ps: İşimi bırakmak istemiyorum zorla girdiğim bir iş çünkü. Evli olduğumu biliyor eşimi çok sevdiğimi de dile getirip duruyorum.
Yeter artık senisavciliga şikayet edeceğim yaz birdaha asla cevap verme.ona yakınken de telefonla konuşuyor gibi yap ve sanki.bir avukat arkadasinla konusuyormus gibi konuş havadan sudan...gözü korkutmaca..Kızlar,
X bey ne munasebet bana aciklama yapmak zorunda degilsiniz, lutfen is disi konularda ve mesai saatleri disinda sahsi telefonumda benimle iletisime gecmeyin birdaha yaz. Tabiki adam gercekten asiliyorsa ve gercekten evli oldugunu biliyorsa hani bazi gevsek seviyesiz davranislari asilma olarak algilamadiysan. Cunku bazen insanlar seviyelerini korumayi bilmezler normal davrandiklarini sanarlar ya o sekilde yani.
O isi zor buldun cok sıkılıyordun, kendini bilmezin yüzünden sıkıntı yasiyorsun.
Mal adam ... yuzsuz
Evli olduğunu bilmiyor mu bu adam
evliymişsiniz sanırım oha diyesim geldi adama..
eşinize verin telefonu o yazsın o zaman cevabı içinden geldiği gibi..
Eşime versem ne olur kestiremiyorum
Daha çok sessiz sakin çözülsün derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?