Nasıl cevap vermeliyim?

ne sanıyor ki kendini acaba ya bi de evli olduğunuzu biliyor pis herif
kimse kim beni ilgilendirmez x bey. lütfen bana bi daha mesaj atmayın deyin sayıp sövün dicem de iş konusu sıkıntı

Şuan terslemeniz veya cevap vermemeniz kıskanıp trip atıyor izlenimi vermez mi?
Bence cevap atın, ne münasebet alt mesajlı. Hiçbir bağınız yokmuş ve bu yaklaşımından hoşlanmadığınızı dile getirecek şekilde. Cevap atmazsanız anlam yükler bence. Tabii bu saatte de cevap atmayın.

ne munasebet ! yanlıslıkla gonderdınız mesajı heralde.
deyın...

Şikayette bulunacağınızı söyleyin boyle devam ederse

aslında varya msj attı ya esın senın telden patronu arayıp ne munasebet ? yanlıslıkla attınız mesajı heralde dese ne guzel olur

Hislerinde yanılmamışsın demek ki. Hayır kendimi yalnız hissetmedim sıkıntı yok yaz. Odama gidip eşimle konuştum alışık değiliz ayrı kalmaya falan yaz. Ya da hiç bir şey yazma. O zaman hiç olmaz yüz yüze bakıyorsunuz.

X bey ne munasebet bana aciklama yapmak zorunda degilsiniz, lutfen is disi konularda ve mesai saatleri disinda sahsi telefonumda benimle iletisime gecmeyin birdaha yaz. Tabiki adam gercekten asiliyorsa ve gercekten evli oldugunu biliyorsa hani bazi gevsek seviyesiz davranislari asilma olarak algilamadiysan. Cunku bazen insanlar seviyelerini korumayi bilmezler normal davrandiklarini sanarlar ya o sekilde yani.

Bence mesajına cevap bile verme .yüzyüze konuş bu konuyu..gereksiz yere bana mesaj atma eşim görürse yanlış anlar de.tavrini koy sert bir şekilde. .Böylelikle yüz verdikçe astarini ister

Yeter artık senisavciliga şikayet edeceğim yaz birdaha asla cevap verme.ona yakınken de telefonla konuşuyor gibi yap ve sanki.bir avukat arkadasinla konusuyormus gibi konuş havadan sudan...gözü korkutmaca..

Sanırım böyle yazmak daha mantıklı. Şimdi böyle cevap vereceğim.
Başta emin değildim ama bir kaç bir şey yaşadıktan ve bu mesajdan sonra emin oldum artık.
Adam hoş bir adam, havalı, popüler bir tip. Kendine güveniyor yani.
O yüzden bu kadar rahat.
Tşk ederim alakan için

O isi zor buldun cok sıkılıyordun, kendini bilmezin yüzünden sıkıntı yasiyorsun.
Mal adam ... yuzsuz

Evet arkadaşım aynen öyle
İnsanın hayatında sıkıntı bitmiyor maalesef. Tam bir nefes aldım, depresyonlarımdan sıkıntılarımdan kurtuldum diyordum. Bu çıktı başıma. Umarım zararsız ziyansız atlatırım :/

Evli olduğunu bilmiyor mu bu adam

Biliyor canım bilmez mi. Havalı bir tip, kendine güveni çok fazla. Popüleritesine güveniyor sanırım ya da bende ona öyle düşündürecek tavırlarda bulundum farkında değilim bilemiyorum. Bende şaştım

evliymişsiniz sanırım oha diyesim geldi adama..
eşinize verin telefonu o yazsın o zaman cevabı içinden geldiği gibi..

Eşime versem ne olur kestiremiyorum
Daha çok sessiz sakin çözülsün derdindeyim

Eşime versem ne olur kestiremiyorum
Daha çok sessiz sakin çözülsün derdindeyim

Sessiz sakin çözülmüyor çoğunlukla. Eğer bu kişinin tayin gibi bir durumu olmayacak bir pozisyondaysa, sizin işten ayrılmanız daha iyi olur bence. Kolay kolay rahat bırakacağını sanmıyorum sizi. Hatta evinize kadar takip edip yakınlarınızla iletişim kurmaya bile gidebilir bu işin sonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…