5 senedir geçmeyen şey mi? İnşallah...Üzülme geçer
Onun ailesi kafasına sokmuş. Oda kazanamazsan uzakta görüşemeyiz kazan ki bahanem olsun aileme karşı diyordu annesi beni seviyodu sözde sonra kız bakmaya başladı hemenÜniversiteyi şart koşan sevgilinmiydi ailesimi karışık olmuş biraz?
Anladım canım..Ailesininde yaptığı hoş değil tamam ama keşke sende bukadar inat yapmasaydın biraz fazla gurur yapmışsın..Seni bu kadar çok sevdiyse,sende bu kadar sevmişsin keşke birlikte olsaydın ayrılmasaydın..Bak şimdi daha kötü olmuş..Onun ailesi kafasına sokmuş. Oda kazanamazsan uzakta görüşemeyiz kazan ki bahanem olsun aileme karşı diyordu annesi beni seviyodu sözde sonra kız bakmaya başladı hemen
aynı anda iki kişiyi nasıl sevebiliyosunuz, ben bi taneyle zor başa çıkıyorum[/QUOTE
Nişanlıma sevgim ve saygıım var diğeri derin yara diyelim kapatmaya çalıştığım
Keşk... şimdi o zamana dönebilmek için neler vermezdim herşey için çok geçAnladım canım..Ailesininde yaptığı hoş değil tamam ama keşke sende bukadar inat yapmasaydın biraz fazla gurur yapmışsın..Seni bu kadar çok sevdiyse,sende bu kadar sevmişsin keşke birlikte olsaydın ayrılmasaydın..Bak şimdi daha kötü olmuş..
Keşkelerde yaşanmıyor malesef,o yüzden artık önüne bakman lazım..Sen nışanlından ayrılsan bile o evli artık..Hiçbir şekilde bu işin oluru yok..O yüzden keşke demek yerine nışanlına bağlan,mutlu olmaya çalış..Eğer bu şekilde eskileri hatırlamaya devam edersen geçmişten çıkamazsın,boğulursun o anıların içinde..Düşündükçe özlersin,istersin,dayanamazsın..O yüzden önüne bak artık..Keşk... şimdi o zamana dönebilmek için neler vermezdim herşey için çok geç
Öğretmenmiş şimdiki eşi.. diyorum ya o zaman çocuktum hiç boyle düşünememiştim susmuş sadece içime atmıştım annem zaten istemiyordu ben herşeue ragmen onunlaydım19 yaşındayken 27 yaşında bir adamla olmanızı siz sorun ermiyorsunuz da, onun ailesi senin çalışmıyor olmanı sorun ediyor. Pes yani asıl sizin aileniz aradaki yaş farkından dolayı bir kuruntuya düşse haklı payı olabilirdi, herneyse bence Allah kurtarmış seni. İyi ki dönmemişsin ona, seni gerçekten çok sevseydi ailesini ne yapar ne eder ikna ederdi. Şimdiki eşi çalışıyor mu peki?
Nişanlımla çok şükür bir problemim yok. Onu seviyorum yanyanaylen aklıma dahi gelmşyo.. ama sadece yataga başımı koyduğumda geliyo aklıma bunlar bu bir kaç aydır arttı. İnşallah evlenince tüm bu düşüncelerimden kurtulurumKeşkelerde yaşanmıyor malesef,o yüzden artık önüne bakman lazım..Sen nışanlından ayrılsan bile o evli artık..Hiçbir şekilde bu işin oluru yok..O yüzden bende keşke demek yerine nışanlına bağlan,mutlu olmaya çalış..Eğer bu şekilde eskileri hatırlamaya devam edersen geçmişten çıkamazsın,boğulursun o anıların içinde..Düşündükçe özlersin,istersin,dayanamazsın..O yüzden önüne bak artık..
Haber alıyormusun hala eski sevgilinden?Nişanlımla çok şükür bir problemim yok. Onu seviyorum yanyanaylen aklıma dahi gelmşyo.. ama sadece yataga başımı koyduğumda geliyo aklıma bunlar bu bir kaç aydır arttı. İnşallah evlenince tüm bu düşüncelerimden kurtulurum
Ben iyiydim son birkaç aydır bu kadar kötüyüm. Nişanlıma karşı asla yanlış yapmamam ama bu farklı birsey yalnız kaldığımda elimde olmadan aklıma geliyor ne günahından bahsediyosun ki nasıl bi günah bu?Keske nisanlanmadan once veya o kisiyle sevgili olmadan once tum yaralarinizi iyilestirseysiniz gunahina girmis olmuyor musunuz o masum insanin
Aklinda biri varken onun da aklina gelmesinden bahsettimBen iyiydim son birkaç aydır bu kadar kötüyüm. Nişanlıma karşı asla yanlış yapmamam ama bu farklı birsey yalnız kaldığımda elimde olmadan aklıma geliyor ne günahından bahsediyosun ki nasıl bi günah bu?
Hayır bazen elim yanlışlıkla facesine gidiyor o kadar...Haber alıyormusun hala eski sevgilinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?