Biz eşimle 7 aydır evliyiz.. Durumları orta karar.. Yani ne çok iyi ne de kötü çok şükür. Ama ben kendim eşyaya çuval dolusu para vermeyi mantıklı bıkmadığım için . Eskidji diye bir yer var ama eskici değil tabi çooook büyük bir yer sıra sıra belki 1000 tane dükkan var içinde. Mobilya beyaz eşya küçük ev aletleri halılar... Ne ararsan. Her bütçeye göre kalite var. Sıfır tabi ki. Hem ölçü bile verebiliyorsun ona göre imalat yapabiliyorlar. Vallahi genelde toplu alındığı için fiyatları çok net aklımda bile değil ama. Kocaman büyük köşe oturma grubu, küçük köşe oturma grubu, yatak odası takımı (bazasından makyaj aynasına kadar filan hepsi içinde) sonracığımaa konsol, ikili duvar aynası, 6 adet sandalyeli yemek masası takımı, halılar, beyaz eşya profilo marka (buzdolabı, fırın , çamaşır ve bulaşık makinesi), küçük odaya tv ünitesi filan bunların hepsine en cok 25 bin civarı vermilmiştir. Sonrada tabi düğünden sonra kocaman bir tv aldık salona kocam sağolsun ille bu olcak diye 190 ekran desem abartmam çokta anlamıyorum ona verdiğimiz para daha cok gelmişti gözümüze  ayrıca mutluluklar diliyorum