Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım malesef çocuklar bile büyüklerin bilmediği şeyleri onlardan önce öğrenebiliyorlar artık..
gerçekten zaman çok kötü
hani önceden derlerdi ya kız çocuğunu korumak lazım,erkek çocuğu gene bakabilir başının çaresine falan diye
şimdi devir değişti erkek çocuğuna da en az kız çocuğu kadar dikkat edilmeli
geçen gün komşumuzdaydık iki tane oğlu var
biri 1 yaşında daha,diğeri 4 yaşına girecek
kapı komşuları var erkek çocuk o da 12 yaşında
o küçük çocukların annesi çalışıyor,çocuklara babaannesi bakıyor
çocukların annesi bize dedi ki kaynanama söyledim hani o çocuğa dikkat etsin(12 yaşında olana)
çünkü 4 yaşındaki oğlu onunla oynuyor diye korkuyor o çocuk büyük Allah korusun diyor
yani herkes artık endişe içinde ya
nasıl koruyacağım bu çocuğu diye endişeli herkes
senin anlattığın çocuğa da çok üzüldüm
Yüce Rabbim hepimizin kardeşlerimizi,herkesin çocuğunu kötülüklerden,kötü insanlardan,belalardan korusun (AMİN)
çok üzücü yaşananlar.insanın tüylerini ürpertiyo.ben öğretmenim ve bazı öğrencilerime inanamıyorum.bazen öyle dedikodularına şahit oluyorum ki ağzım açık kalıyo.tamamen ailelerin hatası.çocukların masumluklarını yok ediyolar
Amin canım.Daha önce de vardı ama aileler daha bilinçliydi sanki.Annemin yanından ayrılmazdım ben yabancı biri geldiginde.
Şimdiki çocuklar daha rahat.Herşeyi biliyorlar.
çok üzücü yaşananlar.insanın tüylerini ürpertiyo.ben öğretmenim ve bazı öğrencilerime inanamıyorum.bazen öyle dedikodularına şahit oluyorum ki ağzım açık kalıyo.tamamen ailelerin hatası.çocukların masumluklarını yok ediyolar
Okullarda da erkek çocukların tuvaletlerde birbirlerini sıkıştırdıklarını duymuştum. 6 yaşındaki çocukla 15 yaşındaki çocuk aynı okulda olmamalı![]()
Okullarda da erkek çocukların tuvaletlerde birbirlerini sıkıştırdıklarını duymuştum. 6 yaşındaki çocukla 15 yaşındaki çocuk aynı okulda olmamalı![]()
Daha önce bir konumda bahsetmiştim gece yarıları sokaga bırakılar küçük kızdan.Allaha şükür o konu çözüldü.
Dün yaşadıgımız bir olayı anlatmak istedim.
Yan apartmnda komşunun oğlu var 6-7 yaşlarında.Annesi diyor doğumu biraz sorunlu geçmiş hareketlerinde değişiklik var.Daha sakin daha safca bir çocuk..
Bizim mahalledekiler de tam fenalık.Dün çocuga indir donlarını demişler bu da hep indirmiş.Altı çıplak geziyormuş.Annem uyardı topladı üstünü.
Akşama doğru diğer çocuklar onlar da en büyüğü 10 yaşında indir donunu filan diye sıkıştırmışlar.Vurmuşlar çocuga.Annesi de görmüş balkondan yetişti hemen.
Haklı olarak çok bağırdı çok kızdı şimdi bahçeye cıkarmıyor oğlunu.Bir de bebeği var küçük onu da ayıramıyor yanından.
Ne biçim çocuk ne biçim bir aile terbiyesi.Küçücük cocuklar nerden biliyor böyle şeyleri.O çocugun yaşayacagı travma belki hayatını etkileyecek.
Ayıp bişey.Belki dert değil ama burdakilere anlatmak istedim.Çevrenizi kontrol edin.Artık çocuklar sandıgımız kadar masumane değil maalesef.Belki oyun sanıyorlar ama hiç oyun değil.
yaşın kaç arkadaşım???
daha neler göreceksin inan...
buduğu her hayvana işkence eden çoçuklar...
beldn aşağı küfür yağdıran çoçuklar....
yalan konusunda prıfosyenel olmuş çoçuklar....
çoçuğum demeden her türlü haltı bilen gören araştıran çoçuklar..
hırsızlık yapan yaptırılan çoçuklar...
ve daha niceleri..
anne baba olmak o kadar zorki vokdar çok özveri isteyen birşeyki..
bilinçsizce hamile kalıp sırf doğurmak için anne olanlar okadar çokki...
insanlık vasıfalarını öğrenememiş binlerce insan aynı kendileri gibi insanlar getiriyor dünyaya..
onlar en masum şekilde insan doğsalarda insan olarak kalamıyolar malesef...
ÇOcuklar birbirini taciz etmeyi seviyorlar maalesef. Arkadaşımın kızı kreşteydi. Kızlar eğilince falan erkek çocuklar arkadan gelip eteklerini kaldırıp elleriyle taciz ediyorlarmış. Küçücük başlarıyla nerden öğreniyorlar bunları insan şaşırıyor.![]()
18 yaşındayım.Gördüklerimden ve göreceklerimden o kadar korkuyorum ki.Bi yanda gelecek kaygısı bir yanda bunlar.Bu kadar kısa zamanda herşey bu kadar değişmiş olamaz gibi geliyor ama değişebiliyormuş.Kuşak farkı artık çok belirgin.Ben onların yaşıyla kıyasladım hepsini.Çok çok büyük fark var herşeyiyle.
Aile yapısı,eğitimi,terbiyesi.Herşeyiyle uçurum.Allah herkesin çocugunu korusun anne babasına bağışlasın.
...bunu da duydum bir yaşımada daha girdim! bende sebep şu erkek çocuklarına bebeklikten itibaren cinsel organlarının ne kadar değerli bir organ olduğu çeşitli espiri ve adlandırmalarla anlatıldığı için o yöne odaklanıyorlar demek ki..oğlum amcaya aç göster deniliyor ama kızlara gelice ayıp,kapat açma sakın..keşke erkelere de ayıbı öğretebilsek..kızlar saklıyor çünkü doğrusunun o olduğunu daha bebekken öğreniyorlar,erkekler merak ediyor çünkü onlara serbest nasılsa..çok kötü ya,daha kreş çocuğu bunlar!!
Daha önce bir konumda bahsetmiştim gece yarıları sokaga bırakılar küçük kızdan.Allaha şükür o konu çözüldü.
Dün yaşadıgımız bir olayı anlatmak istedim.
Yan apartmnda komşunun oğlu var 6-7 yaşlarında.Annesi diyor doğumu biraz sorunlu geçmiş hareketlerinde değişiklik var.Daha sakin daha safca bir çocuk..
Bizim mahalledekiler de tam fenalık.Dün çocuga indir donlarını demişler bu da hep indirmiş.Altı çıplak geziyormuş.Annem uyardı topladı üstünü.
Akşama doğru diğer çocuklar onlar da en büyüğü 10 yaşında indir donunu filan diye sıkıştırmışlar.Vurmuşlar çocuga.Annesi de görmüş balkondan yetişti hemen.
Haklı olarak çok bağırdı çok kızdı şimdi bahçeye cıkarmıyor oğlunu.Bir de bebeği var küçük onu da ayıramıyor yanından.
Ne biçim çocuk ne biçim bir aile terbiyesi.Küçücük cocuklar nerden biliyor böyle şeyleri.O çocugun yaşayacagı travma belki hayatını etkileyecek.
Ayıp bişey.Belki dert değil ama burdakilere anlatmak istedim.Çevrenizi kontrol edin.Artık çocuklar sandıgımız kadar masumane değil maalesef.Belki oyun sanıyorlar ama hiç oyun değil.