Nasıl daha çok çalışabilirimm...

Ben sürekli bütle geçiyorum hayır bana göre sorun değil heyecan oluyor ama annem yoruldu ya
Yumurta popo ilişkisi hep
😂hayatın en güzel dönemi, boşverin.
Anneniz de görecek çalışma hayatına atılınca şuanki yaşadığı stresin bir hiç olduğunu.
Ülke sosyopat dolu, ister istemez denk geliyorsunuz.
Öğrencilik iyidir iyi:)

Seviyeye inmicem,derken??? Sen önce Türkçeyi doğru kullan sonra Ne yapacağına karar verirsin.haspa Türkçede kadınlara söylenen şaka yollu hitap .anadoluda sıkça kullanılır.nesini seviyesiz buldun anlayamadım.ayrıca cehalet paçalardan akıyor . Her ne okuyorsan yaramamış belli

😂hayatın en güzel dönemi, boşverin.
Anneniz de görecek çalışma hayatına atılınca şuanki yaşadığı stresin bir hiç olduğunu.
Ülke sosyopat dolu, ister istemez denk geliyorsunuz.
Öğrencilik iyidir iyi:)
Ay veremiyorum ya da uz bilemicem ama bölümümdeki herkese göre rahat olmam herkesin beni boğmak istemesine sebep oluyor

Ay veremiyorum ya da uz bilemicem ama bölümümdeki herkese göre rahat olmam herkesin beni boğmak istemesine sebep oluyor
Ben genelde ders çalışmadım hayatım boyunca, çalışırsam mükemmeliyet ister panik yaparım çünkü ama çalışmazsam ne aldıysam kardır bana😂
Ve ders, derste öğrenilir.
Biraz zeka ve yorumlama kabiliyeti ile ki sizi biliyorum, umut vaat eden genç bir hanımsınız, başarısız olmanız pek mümkün değil.
Ondan rahat olun, hayatın tadını çıkarın.
Rüzgar nereye savurur bilinmez ama 32 yaşıma günler kala anladığım tek şey, 20lerin başı paha biçilemez bir dönem:)

Ben genelde ders çalışmadım hayatım boyunca, çalışırsam mükemmeliyet ister panik yaparım çünkü ama çalışmazsam ne aldıysam kardır bana😂
Ve ders, derste öğrenilir.
Biraz zeka ve yorumlama kabiliyeti ile ki sizi biliyorum, umut vaat eden genç bir hanımsınız, başarısız olmanız pek mümkün değil.
Ondan rahat olun, hayatın tadını çıkarın.
Rüzgar nereye savurur bilinmez ama 32 yaşıma günler kala anladığım tek şey, 20lerin başı paha biçilemez bir dönem:)
Beni biliyormusunuz? Teşekkür ederim....
Anneme de anlatırmısınız? Hahah
Ya ben buradan kesin ban yiyip çıkıcam hadi hayırlısı

Beni biliyormusunuz? Teşekkür ederim....
Anneme de anlatırmısınız? Hahah
Ya ben buradan kesin ban yiyip çıkıcam hadi hayırlısı
Mesajlarınızı hatırlıyorum, mantıklı yorumlarınızı da:)
Annelerin gözünde evlatlar hep öyledir, sıkıntı yok:)
2 tane azman kudurukluğunda oğlum var, annem bana hala annelik taslıyor, yedirdin mi, terledi mi vs diye sorular soruyor ki 3 senedir çocuk bakımında bir doçentlik verilse almıştım öyle söyleyeyim.
Gözlerinde hiçbir zaman yetişkin olmayacağız, o kesin.
Siz kendinize güvenin, annenize hee deyin geçin ama hayatınıza bakın.
Diploma elbet önemli ama kaçla mezun olduğunuz hiç önemli değil.
Kariyeriniz önemli ama daha önemlisi mutlu olduğunuz bir işi yapıyor olmak gerek.
Kazancınız önemli ama kazancınızla elle tutamadığınız hiçbir şeyi alamadığınızda anlayacaksınız anların, hayatın ve gençliğin değerini.

Öff gece gece tonton nineye bağladım gene, özlüyorum ama öğrenciliği ne yapayım😂😂

TedX in motivasyon konuşmalarına bakabilirsin onlar her zaman beni heyecanlandırır ve motive eder.
Sonra ben suna inanıyorum mesela bazen bizi harekete geçirecek şeyi uzaklarda ararız. Allahım bir şey olsa da başlasam, hep o uygun anı ya da mucizevi olayı bekleriz halbuki o aradığımız şey tam da içimizde. Uzaklarda aramaya gerek yok ya. Kendinize inanın ve ise koyulun.
Ve her zaman şunu da düşünürüm bunu bana bir arkadşım öğretmişti, şuan yapacagin şeyi istemeyerek yapıyor olabilirsin ve bu seni uzuyor olabilir ama yapmazsan sonra daha çok üzülebilirsin. Gelecekte üzülmemek için şimdi kalk ve başla. Bir şeyleri değiştirme gücun varken.
Kolay gelsin şimdiden 😊

Yemin ediyorum bu benim:)
Herkese uzatabildiğin kadar uzat, ne de olsa o diploma senin diyorum.
Keza 5 seneyi 7 senede bitirip, doya doya gezdim.
Sınavlar desek, 1 saatlik göz atımıyla halloldu.
Ama konu sahibi doktora yapacak diye anımsıyorum, yanılıyor da olabilirim.
Bu kafayı çok seviyorum kesinlikle aynı düşünüyorum

Yaaa kendimi tebrik ediyorum eksi puan alacam sanırım....
Umarım düzeltilirrrr

Haspammmmm.Zaten bizde kadınlar klubü üyeleri olarak senin o bilgilerini öğrenip hayatına sızacaktık.Tüh planımız suya düştü .Ne gereksiz duyarlılıklarınız var.En az 50 mesajda hayatımdan bölümümden sınıfımdan örnek verdim.Kimse de bilgilerimi toplayıp bana karşı kullanmadı.Bu nasıl bi hayal gücü anlayamadım.Bu miskinlikle Ya işletme okuyorsundur ya sosyoloji
Işletme veya sosyoloji ne alaka?

Ya siz aklımda tıp öğrencisi olarak kalmışsınız. Bu kanıya nereden vardığımı bir türlü hatırlayamıyorum uydurmuş olabilirim :KK70:

Tıp kazanacak kadar çalışmayı başarmış birine verecek tavsiyem yok o yüzden soruyorum :KK53:

Ya siz aklımda tıp öğrencisi olarak kalmışsınız. Bu kanıya nereden vardığımı bir türlü hatırlayamıyorum uydurmuş olabilirim :KK70:

Tıp kazanacak kadar çalışmayı başarmış birine verecek tavsiyem yok o yüzden soruyorum :KK53:
Doğru kalmış da hahaahaha kazanırken çok rahattım cidden diyorum..
Ama şimdi ruh hastası oldum hahaha

Doğru kalmış da hahaahaha kazanırken çok rahattım cidden diyorum..
Ama şimdi ruh hastası oldum hahaha

Oh iyi uydurmamışım. Kendim için endişelendim bi an :KK70:

Doktor olan arkadaşlarım öğrencilik hayatlarını hiç anlatmıyor ya. Artık orada ne yaşanıyorsa kimse bahsetmek istemiyor demek ki :KK70:

Oh iyi uydurmamışım. Kendim için endişelendim bi an :KK70:

Doktor olan arkadaşlarım öğrencilik hayatlarını hiç anlatmıyor ya. Artık orada ne yaşanıyorsa kimse bahsetmek istemiyor demek ki :KK70:

o kısmı ben de hafıza kaybı geçirerek atıcam beynimden

Konu sahibinin tıpkısının aynısıyım yorumları görünce azim geldi kahve yapıp ders çalısmaya karar verdim

Back
X