- Konu Sahibi tourmaline
-
ne için derken insan ilişkilerinde çekingen utangaç olmamak ve kendimi daha rahat hissetmek için yırtık tabirini kullandım..Yırtık olmak mi istiyorsunuz yani!
Ne icin lazim oluyor bu yirtik olma acaba ?
Özguven sorununuz mu var acaba ?
Merhaba,
İnsanlarla olan iletişimde nasıl daha sıcak ,konuşkan ve girişken bir insan olabilirim önerileriniz var mı? Bu durum aşılabilir mi acaba içinizde aşanlar var mı? Hani böyle yırtık, çok konuşkan, hiçbir şeyden çekinmeyen, espirili ve sıcak bir insan olmak istiyorum. Bunu nasıl aşabilirim acaba?? Psikiyatirye/psikologa gitsem aşabilir miyim nasıl bir tedavi uygularlar? Özellikle erkeklerle iletişim kurmakta çekiniyorum sanırım beğenilmeyeceğimi düşünüyorum ve kimseyle yakınlaşamıyorum, beğendiğim kimseye açılamıyorum.
evet olabilir bu nasıl aşılabilir? siz beğendiğiniz biriyle rahatça iletişim kurabiliyor musunuz ben çok çekiniyorum?
ne için derken insan ilişkilerinde çekingen utangaç olmamak ve kendimi daha rahat hissetmek için yırtık tabirini kullandım..
30 , hiç aşamadım ben bu sorunumu yıllardır böyleKaç yaşındasınız?
işte bunu yapmak benim için çok zor çünkü olumsuz bir tepki alırsam bunu kafama çok takarım..hele ki aynı ortamda olmak zorunda kaldığım bir insansa hergün yüzyüze bakıyorsam rahat olamamKendine guven bir ortama girdiginde rahat olmaya calis etraftaki insanlar ne dusunur diye umursama. Birinden hoslaniyorsan eger belli et, sinyalleri yak :) yada direk soyle. Olmadi diyelim karsi taraf istemedi ozaman yikilma uzulme her istedigimiz olucak diye bir sey yok demekki hayirlisi buymus diye dusun.
nasıl bir faydası olabilir acaba tecrübe eden oldu mu hiç?Psikologdan yardım alabilirsin canım :)
çok sevinirimBen sağlık sorunlarından dolayı psikiyatriye gittim ama psikoloğoda gideceğim bikaç video var bende bu konuyla ilgili istersen sana adını gönderip internetten bak :)
Anlıyorum sizi.ama yaratılışınız sesiz,sakinse yapacak bir şey yok.ama insanlardan utanmak özgüven problemidir.aileniz sizi yetiştirirken aldıkları yanlış tutum ve davranışlardan kaynaklanabilir.bu tüm yaşamızı etkilemiş de olabilir.o yüzden bir uzmanla görüşmelisiniz...30 , hiç aşamadım ben bu sorunumu yıllardır böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?