Nasıl davranacağım

Luteb1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
129
133
33
32
Merhaba sevgili kk üyeleri. Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden yanlış yere açtıysam kusura bakmayın lütfen.
Ben ağustos ayında İstanbul’a gideceğim gezmek için. Erkek arkadaşım boğazda bir restoranda yer ayırtacağını söyledi ikimiz için. Buraya kadar her şey çok güzel lakin ben daha önce hiç öyle lüks bi yere gitmedim. Ne giyeceğim ne takacağımdan önce daha önemli bi sorun var: Nasıl davranacağım? Yani sipariş nasıl verilir, menüde enten kunten şeyler yazar mı yazarsa ne anlıycam bi yemek söylerken bunun extra özelliklerini belirtmem gerekiyor mu (orta pişmiş vs.) Kısaca bu tarz yerlerin raconu nedir girişten çıkışa kadar? Bilen duyan gören varsa yardımcı olabilir mi? Biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

Ay çok tatlısın ya

Çok tatlısın ne yazacak menüde elitler lahmacun peşinde takılma sade ve zarif ol abartma sonra Burhan’a kendini beğendirmeye çalışan makbule gibi olursun

Ahaha ay çok şeker...

Boğazdaki restoranlar öyle filmlerde gördüğün gibi değil merak etme. Lükslükleri genelde fiyatlarda onların. Menüde okuyamayacağın bir şey olmaz, olursa da onları es geç. Et yerseniz sorabilirler pişirme derecesini, nasıl seviyorsan öyle söyle. Balıkta sormazlar. Siparişi sevgiline bırak o versin. Senin için daha kolay olur. Sen daha iyi bilirsin burda ne yenir sen seç falan dersin.

Kıyafette de yazlık rahat ama hafiften şık bir elbise (bol desenli ya da çiçekli canlandı gözümde) dolgu topuk bir ayakkabı, saçlar da salaş bir topuz. Hafif makyaj az takı tamamsın.

Canım ben istanbuldayım boğaza sıfır yerde yemek yedim öyle dizilerde ki filmlerde ki gibi değil köfte yedim mesela ben eşimde öyle hatta genelde benim için farketmez sen ne söylersen bana şöyle diyorum sadece bıçak kullanmayı bilmiyorsan o sıkıntı olabilir ona da evde çalış sağ el de bıçak sol el de çatal çok naif davran ama zorlama çok kibar olmaya çalışma çalıştıkça elin ayağına dolaşacaktır Relax ol gerisi gelir

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ben kalem etek üzerine bluz düşündüm takı olarak sadece küpe takıcam ağır mı durur sizce

ay kıyamam ya:)
boğaz deyince aklında ne canlandı bilmiyorum ama normal yani bütün yemekler.
balıkçıysa zaten mezeler masaya gelir seçersin istediğini. balık seçimini de sevgiline bırak tamamdır.
abartılı kıyafete gerek yok. şort tişörtle bile gidebilirsin.

Kiz ne tatlisin yaa yerim 16-17 yaslarimda ilk espresso icisim geldi aklima bu neymis be demistim tek yudumda bitmisti sonra kahve müptelası olup ciktim o ayri.. kasma, ilk kez gittigini soyle sevgiline sana omuz verir nolcak, afiyet olsun simdiden. Tadini cikar bosver..

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ben kalem etek üzerine bluz düşündüm takı olarak sadece küpe takıcam ağır mı durur sizce
Allah sni bildigi gbi yapsin bugun bana nese ve enerji oldun Allahda sni mutlu etsin kiz delirme is gorusmesine gider gibi o ne cok agir kacmis o ucus ucs bi elbisen yokmu bide simdi senin dusundugun gbi bi yer olmazsa bak ozmanda sen yere agir gelirsin sade sik rahat ucus ucs bisey giy her yere uysun sonra bzimlede paylasmayida unutma tmm mi neler yaptin bide ne yedin

Yok yaaa hiçbirşey olmaz herkes kot tişört geliyor siz güzel bir elbise giyip gidersiniz erkek arkadaşınızla gittiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…