Nasıl davranacağım

Guzel kalin askili dizlerde cicekli sifon elbiselerden giyebilirsin. Uçuş ucus olanlardan.altina dolgu tapuk bilekten bglamali ayakkabi hasir olanlardan.saclarina fon cek sade bir makyaj.koluna bir bileklik tak o kadar. Yemeklere goz gezdir kafani naifce kaldir hayatim sen ne yemek istersen banada soyleyebilirsn der masumane gelsin kalbinden vurulsun lahmacun filan isteme kofte filan bak kolay yiyeblicegin seyler olsun.benim gibi kolay gozukuyor diye wooper menuye donmesin koftesi benim etegime sogani adamin yuzune firlamisti Allah benim canimi alsin gene hatirladim

Boğazda restoran deyince ne canlandı acaba gözünde kıyamam yaa.. Öyle michelin yıldızlı aristokrat sınıfı takıldığı yerler falan yok gayet vasat artık oralar rahat ol.

Gayet rahat ol. Boğz falan diyince bana evlenme teklifi edecek gibi geldi hadi hayırlısıı

Ben sağ elimle yemek yemeyi tercih ettiğim için solsa kullanıyorum bıçağı acaba kimsenin dikkatini çekmiş midir bu olmazsa olmaz kural

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ben kalem etek üzerine bluz düşündüm takı olarak sadece küpe takıcam ağır mı durur sizce
Hayir yaa torene katilmiyorsun sevgilinle aksam yemegi is cikisi gitmiyorsun ya, guzel salas bir elbise giy ayagina sik bir topuklu hafif makyaj takilari da elbiseye uyarladin mi ohh miss

Eskiden bir dizi vardı Yedi Numara. Orada bi lüks restoran sahnesi vardı o geldi aklıma :)
Ama itiraf ediyorum 17 yaşımdayken erkek arkadaşımla böyle bir yemek söz konusu idi ama balık restoranıydı. Kara kara düşünüyodum ne yicem nasık yicem hahah. Ama gitmedik nedense iptal oldu.

Tiril tiril bi elbise dolgu topuk bi terlik bide üstüne ince kısa kol deri ceket tamamdır :)

Kalem etek de güzel ama Boğaz deyince yorumlarda söylendiği gibi sanki rahat mini elbise daha güzel olur gibime geldi akşam yemeği ise sade renk güzel olur yine akşam yemeği ise saçlarınıza fön çektirip açık bırakmanızı tavsiye ederim , hafif makyaj aylaynır maskara kıyafetine uygun renkte far biraz allık renkli parlatıcı , parfüm önemli etkileyici bir koku seçmenizi tavsiye ederin , şekersiz freş kokular iyi olur , saçınız uzun değilse postij kullanmanızı tavsiye ederim akşamları uzun açık saç kesinlikle çok etkileyici saçları açık bırakacağınız için takı olarak kolye hani 3 lü ince zincir kolyeler var çok şık durur tavsiye ederim , yemek olarak balık ayıklaması ve kokusu riskli olur tavsiye etmem , çatal kaşığı rahat kullanacağınız bir yemek seçerseniz daha iyi olur , bende Avrupa yakası Sacit ve kız arkadaşı örneğini vereceğim herşey güzel olacak rahat olun ,

Elbise giyin , takiyi abartmayin , elbiseyle uyumlu canta ve ayakkabi alin

Balik restorani ise baligi sevgilinize sectirebilirsiniz ama balik restorani degilse sen ne istersen o olsun vs demeyin , bakin menuye sevdiginiz bir et yemegini soyleyin

Masadaki peceteyi kucaginiza koyun , catal bicak soldan saga dogru kullanilir yani en soldaki catali ilk gelen mezeyle salatayla vs kullanacaksaniz , ic yaraftakini de ana yemekle

En onemlisi rahat olun , kendinize guvenli durun

Allahım nolur benim de sadece böyle sıkıntılarım olsun

Herkes uçuş uçuş elbise giy demiş de boğaz rüzgarlı olmaz mı eteğim kafama geçmesin sonra
Off güldüm şurda gece gece keşke arkadaşım olsan hiç boğazda yemek yemedim gidecek olsam senin düşündüğün şeyleri düşünürdüm

Çok tatlısın ne yazacak menüde elitler lahmacun peşinde takılma sade ve zarif ol abartma sonra Burhan’a kendini beğendirmeye çalışan makbule gibi olursun
O sahne gözümde canlandı ağlarken güldürdünüz... Kanserli bir kadını güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…