• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranacağımı bilemiyorum

kalbimingunesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
1
0
1
37
Merhaba kızlar burada yeniyim,daha once takip ediyordum forumları ama konu acmak bugüne nasipmis. Konuma gelecek olursam aşağı yukarı 4 aydır biriyle tanışıyorum, ciddi amaçla tanıştık.Onun aylar sonra aracı koyarak tanışmak istemesiyle basladi hersey.Hersey gayet güzel gidiyor cok iyi anlaşıyoruz,sohbetlerimiz cok güzel geçiyor.İleriye yönelik konuşuyoruz,mesajlasiyoruz ama henüz iliskimizin bi adı yok.Su sıralar cok yogun,isini cok sevdiğinden eger yogunsa kimseyle görüşmez,isiyle ilgilenir.Bundan rahatsızlık duymamam gerektiğini daha once anlatmıştı.Ama bazen 4-5 gün hic görüşmüyoruz.Ben dayanamayip yazinca cok seviniyor,onu merak ettigim icin,düşünüp yazdığım icin cok memnun oluyor.Acikcasi bu durumdan bira rahatsız olmaya başladım,iliskinin adını koysak hesap sorabilir insan neden aramıyorsun diye,ama bu durumda onuda soramiyorum.O yüzden suan cikmazdayim,bu durumdan Biran once çıkmak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini inanın hic bilmiyorum.Arada sevgi,saygı hatta ask var ama ilerleme yok.Oda aradaki bu resmiyetten yakınıyor fazla belli etmek istemesede,fakat bunu aşmak onun elinde onun farkındalığına varamıyor. Sizce ben nasıl davranayım iliskinin adını koyalımmi diyeyim,yoksa neden bazen uzun zaman görüşmüyoruz diyemi sorayım,şaştım kaldım kizlar

acıkca dile getır cnm kesın konussun o da.. dunya hali cnm yarına cıkcagımız ne malum yada yarın bızı uzecek baska seylerın olmayacagı ne malum.. ondan acıkca sole sor..

Back
X