- Konu Sahibi merve_aydin_92
Merhaba ben 22 yaşındayım yengeç burcuyum. bundan 4 ay öncesine kadar felaket bir ilişkiden kurtuldum. sonra çok uğraştım birini sevmek için olmadı. 1 nisanda şaka gibi bi arkadaşlığımız başladı biriyle. son 10 gündür sevgiliyiz. o istanbulda ailemin tanıdığı çok iyi biri bende tekirdağda okuyorum. geçen hafta beni görmeye geldi.çok mutluyduk ikimizde. bana hediye bile almış. işin gerçeği bu çok tuhaf biri çevresi çok tutucu olduğu için sevgilim var diyemez asla ama ben bunu sorun olarak görmedim.çünkü durumunu gayet iyi biliyorum. bazen saatlerce msj yazamıyor genede kabul ettim. yeterki mutlu olalım dedim. daha önce hiç sevgilisi olmamış. kızlarla hiç muhabbetide yok bunlar iyi güzel ama bazen onu tanıyamıyorum. çok değişiyor. bazen çok ilgisiz oluyor. bazen şımarık çocuklar gibi konusup beni rencide ediyor. dün skype den görüntülü konuştuk o kadar güzeldiki bana aşkla bakıyodu öpücükler gönderiyodu oyunlar oynuyodu ama kapatmaya yakın çok çirkinleşti. resmen hakaret etti hayvanlara benzetti sinirlendiğimi belli ettiğim halde düzeltmedi kendini sigara içmeye kalktı karşımda dayanamadım iyi geceler dedim kapadım. whatsapptan msj attı noldu bişe de knuş dedi. 'kırıldım sana haketmedim bunları' dedim. hakettin diyen kim tamam olmamış gibi düşün dedi bişey demedim. konuş bişey de dedi Allah rahatlık versin dedim. sağol dedi. yani bi özür bile dilemedi.
Ve bugün bu saat oldu hala msj atmadı bende atmadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dışardan bir gözün yardımına ihtiyacım var. Lütfen yarım edin. Ben çabuk bağlanan çok fazla takılıp üzülen biriyim. Geçmişi tekrar yaşamaya gücüm yok. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Ve bugün bu saat oldu hala msj atmadı bende atmadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dışardan bir gözün yardımına ihtiyacım var. Lütfen yarım edin. Ben çabuk bağlanan çok fazla takılıp üzülen biriyim. Geçmişi tekrar yaşamaya gücüm yok. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.