• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranacağımı bilmiyorum

Bence aşırı bağımsız olmak da iyi değil, aile kavramı oluşması zor olur. Hem o sizin eşiniz, ikinizin de birbirinize biraz bağımlılığı olması gerekir bence. Mesele "ben onsuz tuvalete gidemem" seviyesine geldiğinde içinden çıkılamaz bir hal alıyo. Birbirinizden ayrı tatillere gitmenizde sorun yok ama onsuz sıkıldığınızı söylediğinizde sizi bağımlı tanımlaması sıkıntılı. Bana aile içinde cool tavır filan saçma geliyo yani en azından benm için böyle tavırların uzun vadede işe yarayacağını düşünmüyorum, sabır taşı olsa çatlar insan. Eşinle açık açık konuş, arkadaşlarının senin kadar rahat olmadığını ve böyle kız kıza tatil planı yapmanızın zor olduğunu, tek kalınca da canınızın sıkıldığını söylebilirsiniz. Zannedersem bunu anlayabilecek mizaçta bi insan eşiniz.

Bu nasıl protokol bi evlilik..daha eşinize karşı samimi değilsiniz.ben evli insanların ayrı tatil yapmasına karşıyım
birlikte de yaptığımız için karışmak istemiyorum.samimi olduğumu düşünüyorum.ama bu konuda açıkça evet çok sıkıldım gitme demek istemiyorum.Dediğim gibi daha önce bu durumun sıkıntısını yaşadım

Bence aşırı bağımsız olmak da iyi değil, aile kavramı oluşması zor olur. Hem o sizin eşini, ikinizin de birbirinize biraz bağımlılığı olması gerekir bence. Mesele "ben onsuz tuvalete gidemem" seviyesine geldiğinde içinden çıkılamaz bir durum oluyo. Birbirinizden ayrı tatillere gitmenizde sorun yok ama onsuz sıkıldığınızı söylediğinizde sizi bağımlı tanımlaması sıkıntılı. Bana aile içinde cool tavır filan saçma geliyo yani en azından benm için böyle tavırların uzun vadede işe yarayacağını düşünmüyorum, sabır taşı olsa çatlar insan. Eşinle açık açık konuş, arkadaşlarının senin kadar rahat olmadığını ve böyle kız kıza tatil planı yapmanızın zor olduğunu, tek kalınca da canınızın sıkıldığını söylebilirsiniz. Zannedersem bunu anlayabilecek mizaçta bi insan eşiniz.
aşırı bağımsızlık konusunda size katılıyorum.bu karışmama kulağa hoş gelse de bazen bekar gibi yaşıyoruz.ben en başta evlilikte gurur olmaz mantığındaydım fakat yıprandım.sürekli dip dibe olmak güzel değil ama bizde baya ayrıyız

Esinizle acik acik konussaniz ,ben arkadaslarimla degil seninle tatil yapmak istiyorum deseniz mesela...ben bu tek basina tatil olaylarini sevmiyorum nedense arkadaslariyla birlikte arada vakit gecirebilir ama bu kadar yanliz kalacaksaniz neden evlendiniz.aile dedigin hep beraber olmali bence tabi sahsi fikrim

aşırı bağımsızlık konusunda size katılıyorum.bu karışmama kulağa hoş gelse de bazen bekar gibi yaşıyoruz.ben en başta evlilikte gurur olmaz mantığındaydım fakat yıprandım.sürekli dip dibe olmak güzel değil ama bizde baya ayrıyız
Bence eşinizle açık açık konuşun, bize söylediklerinizi ona da söyleyin, siz biraz bağımlılık istiyosanız eşiniz de bunu bilmeli. Böyle ayrı gayrı hayat istiyosaydı evlenmeseymiş bunları açık açık söyleyin. Tabii önce kendinizi her türlü cevaba karşı hazırlayın. Böyle nereye kadar sabredeceksiniz? Çocuk olduğundan ne olcak? Sadece evliliğiniz eşinizin bakış açısıyla mı ilerleyecek? Siz zaten yeterince ona uyum sağlıyosunuz ama sizin de istekleriniz var sonuçta.

Esinizle acik acik konussaniz ,ben arkadaslarimla degil seninle tatil yapmak istiyorum deseniz mesela...ben bu tek basina tatil olaylarini sevmiyorum nedense arkadaslariyla birlikte arada vakit gecirebilir ama bu kadar yanliz kalacaksaniz neden evlendiniz.aile dedigin hep beraber olmali bence tabi sahsi fikrim
birlikte de tatile gidiyoruz.bence de ayrı kalmayı biraz abartıyoruz.sene içinde gündüz akşam arkadaşlarımızla ikimizde zaman geçiririz ama sonuçta akşama evimize gelmiş oluyoruz.Eşimin mantığına göre tatilimizi ikimizdehem beraber hem ayrı dolu dolu geçirmeliyiz çünkü sene içinde çok yoğunuz.Bende buna katılıyorum ama tek tatil konusunda pasif kalıyorum

hayır istanbuldayım.Biz aşırı bağımsızız birbirmizden.Ama her dakikasının hesabını verenler için çok zor
Eşin de benim gibi mi acaba, açıkçası ben bazen, o nasılsa ayarlayamaz diye ısrarcı oluyorum. Senin arkadaş bulmada sorun yaşadığını keşfetmiş olmasın :bicak:
İstanbul'da da o kadar çok gezecek yer var ki, bu hafta iş çıkışları fatih, balat vb gezdim, gayet tatil gibi oldu. Bu tarz aktivitelere arkadaş bulabilirsin, haftasonu için biraz zor gerçi ama haftaiçi olabilir. Ben tek geziyorum, başlarda sıkıcı geliyor ama iki kişi çalışınca izinler günler kolay kolay uymuyor.

Bence eşinizle açık açık konuşun, bize söylediklerinizi ona da söyleyin, siz biraz bağımlılık istiyosanız eşiniz de bunu bilmeli. Böyle ayrı gayrı hayat istiyosaydı evlenmeseymiş bunları açık açık söyleyin. Tabii önce kendinizi her türlü cevaba karşı hazırlayın. Böyle nereye kadar sabredeceksiniz? Çocuk olduğundan ne olcak? Sadece evliliğiniz eşinizin bakış açısıyla mı ilerleyecek? Siz zaten yeterince ona uyum sağlıyosunuz ama sizin de istekleriniz var sonuçta.
az miktarda bağımlılık konusunu daha önce konuştuk eşimle.Açıkçası sadece onun istekleriyle yürümüyor evliliğimiz. benim istediklerimi de yapıyoruz.ilgilidir anlayışlıdır.ama bu konuda ne yapacağımı bilemedim

Eşin de benim gibi mi acaba, açıkçası ben bazen, o nasılsa ayarlayamaz diye ısrarcı oluyorum. Senin arkadaş bulmada sorun yaşadığını keşfetmiş olmasın :bicak:
İstanbul'da da o kadar çok gezecek yer var ki, bu hafta iş çıkışları fatih, balat vb gezdim, gayet tatil gibi oldu. Bu tarz aktivitelere arkadaş bulabilirsin, haftasonu için biraz zor gerçi ama haftaiçi olabilir. Ben tek geziyorum, başlarda sıkıcı geliyor ama iki kişi çalışınca izinler günler kolay kolay uymuyor.
Gitme desem üstüne gitsem gitmez biliyorum ama o surat düşer ben karışmıyorum sen karıştın durumunu hissederim.kendim çıkıp geziyorum ama bir yere kadar

Gitme desem üstüne gitsem gitmez biliyorum ama o surat düşer ben karışmıyorum sen karıştın durumunu hissederim.kendim çıkıp geziyorum ama bir yere kadar
Bir haftasonu ayarlayamaz mısın? Şile mesela,bir gece bi kız arkadaşınla, foto atarsın bol bol,bakalım eşinin tepkisi ne olacak? Eşin bana çok benziyor tam bir mini çakal :KK70:

Bir haftasonu ayarlayamaz mısın? Şile mesela,bir gece bi kız arkadaşınla, foto atarsın bol bol,bakalım eşinin tepkisi ne olacak? Eşin bana çok benziyor tam bir mini çakal :KK70:
mini çakal yorumunuza çok güldüm çok hoşuma gitti:):):):) bir daha gitmek isterse bende şileye gidip tatil yapayım demeyi düşündüm dediğiniz gibi bir gece kalsam yeter ama tabiki tek başıma:):)

Ben olsam tura yazılırım, hem de o ne oluyor bu nasıl evlilik diyene kadar onu yalnız bırakırım. Pardon canım duymamışım telefonu vs vs.

Üstelik yurtiçi turlara da katılmayın, gidin yurtdışına.

Ben olsam tura yazılırım, hem de o ne oluyor bu nasıl evlilik diyene kadar onu yalnız bırakırım. Pardon canım duymamışım telefonu vs vs.
bunu tura yazılma olarak değilde üst üste sürekli dışarı çıkarak yapmıştım.çıkıp eğlendiğim için eşim çok mutlu olmuştu:):)
benimle beraber tatile gitmese dediğinizi yapaardım ama benimle de tatile gidiyor

mini çakal yorumunuza çok güldüm çok hoşuma gitti:):):):) bir daha gitmek isterse bende şileye gidip tatil yapayım demeyi düşündüm dediğiniz gibi bir gece kalsam yeter ama tabiki tek başıma:):)
Bana özelden yazarsın, beraber gideriz, benim de başım boş :KK70:

bunu tura yazılma olarak değilde üst üste sürekli dışarı çıkarak yapmıştım.çıkıp eğlendiğim için eşim çok mutlu olmuştu:):)
benimle beraber tatile gitmese dediğinizi yapaardım ama benimle de tatile gidiyor

Maddi açıdan iki tatil zorlayacak mı yani? Eğer zorlayacaksa birşey diyemem ama zorlamayacaksa kocanla tatil yapmak ayrıyeten yurtdışına çıkmakta ne gibi bir engel oluşturacak?

Bir kere sürekli dışarı çıkmakla aynı şey değil tur, tamamen evden kopacaksın. Bir planın programın olacak, haldır haldır gezeceksin grupla birlikte. Atıyorum eşin antalyada arkadaşlarıyla birlikteyse seni istanbulda gündüz dışarıda biraz takılmış, sonra akşam eve gidip yatmış olarak bilmeyecek. Tamamen ayrı bir yerlerde tek başına olmuş olacaksın ve aklı sende kalacak.

Maddi açıdan iki tatil zorlayacak mı yani? Eğer zorlayacaksa birşey diyemem ama zorlamayacaksa kocanla tatil yapmak ayrıyeten yurtdışına çıkmakta ne gibi bir engel oluşturacak?
maddi açıdan sıkıntımız yok.bende geleyim der zamanı ayarlar gelir.

maddi açıdan sıkıntımız yok.bende geleyim der zamanı ayarlar gelir.

E tamam o da gelsin o zaman? Daha iyi değil mi birlikte daha fazla vakit geçirmiş olursunuz bu vesileyle. Sen ona bağımlı olmamış olursun tura yazılarak, hem de ben sana bağımlıyım lütfen gitme dememiş olursun

Back
X