• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranacağımı bilmiyorum

Bir kere sürekli dışarı çıkmakla aynı şey değil tur, tamamen evden kopacaksın. Bir planın programın olacak, haldır haldır gezeceksin grupla birlikte. Atıyorum eşin antalyada arkadaşlarıyla birlikteyse seni istanbulda gündüz dışarıda biraz takılmış, sonra akşam eve gidip yatmış olarak bilmeyecek. Tamamen ayrı bir yerlerde tek başına olmuş olacaksın ve aklı sende kalacak.
dediğinizi şimdi anladım:) bunu düşüneceğim

E tamam o da gelsin o zaman? Daha iyi değil mi birlikte daha fazla vakit geçirmiş olursunuz bu vesileyle. Sen ona bağımlı olmamış olursun tura yazılarak, hem de ben sana bağımlıyım lütfen gitme dememiş olursun
biz zaten birlikte tatile gidiyoruz birkaç kez.benim sıkıntım o arkadaşlarıyla da gitmek istiyor ve gidiyor.bana sende git diyor.ben gidemiyorum.o tatilden gelince sıkıldım dersem ona bağımlıymışım gibi davranıyor.sıkılmadım dersem tek tatilin devamı geliyor:)

biz zaten birlikte tatile gidiyoruz birkaç kez.benim sıkıntım o arkadaşlarıyla da gitmek istiyor ve gidiyor.bana sende git diyor.ben gidemiyorum.o tatilden gelince sıkıldım dersem ona bağımlıymışım gibi davranıyor.sıkılmadım dersem tek tatilin devamı geliyor:)

"Yalnız İstanbul'da canım sıkılıyor, seninki gibi eşiyle ayrı tatil yapan kız arkadaşlarım yok. Bu nedenle tura yazılacağım bir hafta" Ben de geleyim derse, "Sen bilirsin ben kendi başıma da tura katılırım, sonuçta tur rehberi var, çok sayıda kişi var, plan var program var benim için endişelenmene gerek yok" dersin çıkarsın işin içinden.

"Yalnız İstanbul'da canım sıkılıyor, seninki gibi eşiyle ayrı tatil yapan kız arkadaşlarım yok. Bu nedenle tura yazılacağım bir hafta" Ben de geleyim derse, "Sen bilirsin ben kendi başıma da tura katılırım, sonuçta tur rehberi var, çok sayıda kişi var, plan var program var benim için endişelenmene gerek yok" dersin çıkarsın işin içinden.
teşekkür ederim dediğinizi deneyeceğim:)

Bu arada kendi başına dünyanın bir ucuna gitmiş biri olarak turda rahat edebileceğini söyleyebilirim. Niye yalnız katıldığımı soranlara da arkadaşlarla izinleri denk getiremedik diyorum. Ki bu yalan çünkü benimle birlikte tura çıkmak isteyen arkadaşlarımı bile ekmişliğim oldu yalnız çıkmak için :D Hem bir gruba aitsin güvenlik açısından, hem de bağımsızsın. Bence süper tabi herkese göre olmayabilir :)

Bu arada kendi başına dünyanın bir ucuna gitmiş biri olarak turda rahat edebileceğini söyleyebilirim. Niye yalnız katıldığımı soranlara da arkadaşlarla izinleri denk getiremedik diyorum. Ki bu yalan çünkü benimle birlikte tura çıkmak isteyen arkadaşlarımı bile ekmişliğim oldu yalnız çıkmak için :KK70: Hem bir gruba aitsin güvenlik açısından, hem de bağımsızsın. Bence süper tabi herkese göre olmayabilir :)
denersem size yazarım nasıl hissettiğimi:) iki üç aile bir arada tatilleri sevmiyorum bende.aslındaeşim kafa dengidir gidip 10 gün otelde kalmayız köşe bucak gideriz.ama tek gidince tur mantıklı görünüyor:)

Ne yalan söyleyeyim senede totalde 1 hafta tatile anlayış gösterirdim ama fazlası benimle olan vaktinden yemek olacağı için istemezdim. Aynı şeyi bahane edebilirsiniz. Bir hafta iznini dilediğin gibi kullan ama birlikte de gezebilmeliyiz izin kısıtlı sonuçta diyebilirsiniz. Hani burada bağımlılık değil de zaten serbest vaktimiz az birbirimize vakit ayıralım durumu devreye girmeli.

Ne yalan söyleyeyim senede totalde 1 hafta tatile anlayış gösterirdim ama fazlası benimle olan vaktinden yemek olacağı için istemezdim. Aynı şeyi bahane edebilirsiniz. Bir hafta iznini dilediğin gibi kullan ama birlikte de gezebilmeliyiz izin kısıtlı sonuçta diyebilirsiniz. Hani burada bağımlılık değil de zaten serbest vaktimiz az birbirimize vakit ayıralım durumu devreye girmeli.
gidince uzun kalmıyorlar 2 3 gün kalıp dönüyorlar.bende tatili beraber geçirme mantığındayım ama bilmiyorum.birde ben onun plan yapamadığını bile bile gitmezdim.

gidince uzun kalmıyorlar 2 3 gün kalıp dönüyorlar.bende tatili beraber geçirme mantığındayım ama bilmiyorum.birde ben onun plan yapamadığını bile bile gitmezdim.
Plan yapamadığınızı da bağımlı görünmemek için söyleyemiyorsunuz sanırım, aslında arkadaşlarınız yüzünden plan yapamadığınızı bu yüzden de bütün bu tatillerde tek başınıza kalınca sıkıldığınızı belli etseniz, niye bağımlılık olarak gördüğünü anlamadım bence siz gitseniz ve o plan yapamasa aynını hissederdi.

Back
X