Nasıl Davranacagimi Bilmiyorum...

ikinci gün yurtta bi kızla tanıştık numara istedim sonra instadan takip isteği attım kabul etmedi diger kızlarlada okula yürürken numaraları istedim çevrem olsun diye oyle işte ya insanlara iyi davranıyorum ama problem bende sanırım geçen sene de dershanede kimse numaramı istemedi kimse instadan istek atmadı zaten kötü lise ve ortaokul hayatı yaşadıgım için hiç arkadaşım cevrem yok

Bence çok ısrarcı olduğun için dışlanıyorsun. Biraz akışına bırak. Bi hafta bi muhabbetin olsun ki en sonunda aaa senin numaran niye bende Yok a gelsin mevzu. Ayrıca memleket ayrımı olduğunu sanmıyorum. Benim çok sevdiğim Van lı bir arkadaşım vardı. Hala görüşüyorum onunla o kadar çok severim.

Canım öyle insanlardan numara isteyip durma,önce bulunduğun ortamlarda birbirinize ısının,dertleşin,sohbet edin,insanlara yardım et,canayakın davran tabi önüne gelen herkese böyle davranma kafa yapının uyuştuğu kişilere...
Zamanla istediğin ortamı oluşturursun.
Çok ısrarcı tipler biraz itici oluyor cool ol yavrum bırak çevrendekiler seni merak etsin,seninle arkadaş olmaya çalışsınlar

Okulun kulüplerine üye olabilirsin oralardan da birçok kişi ile dostluk kurabilirsin tabi bunlar uzun bir zamanda olur acele etme.
Derslerinde başarılı ol aktif çalışkan bir öğrenci ol
Zamanla çevren genişler

Çok teşekkür ediyorum abla bu dedikleeinizi uygulayacagim yanlış yaptım ben numara istedim artık bu hatayı asla yapmicam ve de yani yurttaki kızlar hiç konuşmuyorlar çok yanlizim herkesin kan kisi var

Doğru aslında tek başım da çıkıp gezebilmeliyim annem diyoki tek gezme felan o sebepten dolayı cekiniom
Kendine yetebilmelisin derken kendini dışarı at her yeri gez demek istemedim. Herşeyin zamanı var. Kendine güven. Derslerini düşün. Şuan senin için en önemli şeyin arkadaş ve takipçi bulmaktan ziyade derslerin olması lazım. Gerisi gelir bir şekilde. Hem neden herkesle arkadaş olmaya calisiyorsun ki. Biraz kendine ve derslerine odaklan , insanları gözlemle. Bir tane arkadaşın olsun sağlam olsun yeter. Bunun memleket ile de alakası yok.

Hiç arkadaşım ve sosyal cebren yok çok yanlizim o sebepten arkadaş edinmek istedim dediğiniz gibi kendime guvenmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…