- Konu Sahibi firildakmerdane
eşimle çok sevdik birbirimizi..7 sene sevgili olarak kaldık..sonunda evlendik..2,5 senelik evliyiz..5 aylık bir oğlumuz var..ama eksik birşeyler..eşim çok iyi biri..ama anlaşamıyorum..çok ilgisiz..sevgisini hiç belli etmez..kıskanmaz..cetvel gibi çizilmiş sanki..yaptıkları hep aynı..monoton bir hayat..sıkıldım..konuşmayı deniyorum olmuyor..konuşmak istemiyor..sürekli zamana bırakıyor herşeyi..açmayalım bu konuyu diyor her defasında..zaten hiç açmıyoruz konuları..kendi kendime küsüyorum kırılıyorum ağlıyorum..sonra kendi kendime barışıyorum..gönlümü almayıda bilmez..üzgünken dahada üstüme gelir..daha da üzer beni..ne yapacağımı şaşırdım..bu aralar umursamazlıkta başladı..herşey bitti sanki aramızda..canım çok acıyor..ama onun bundan haberi bile yok..beni özler diye 1 hafta annemde kaldım..özledim dedi..1 gün içinde özlemi bitti..sanırım bana sevgisi bitti..ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım..eski günlerime dönmek istiyorum..yoksa bu gidişat hiç iyi değil..ne dersiniz eski günlerimize dönebilirmiyiz?:1no2: