- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
nasıl anlatayım bilmiyorum. işyerimde tam 11 senedir çalışıyorum. biz 4 kişi aynı anda girdik. bizden önce yaklaşık 6 yıl önce giren 7 kişi daha var. hepsi aynı yaştalar. zamanında aynı evi paylaşmışlar. bizden 5 sene sonra da 4 tane bayan girdi.bu bayanların hepsi bekar. ikisi ev arkadaşı falan. ama yaşları bana çok yakın. patronumuz 17 senedir bu işin başında. 7 kişilik benden büyük grupla sıkı fıkı. hep onların menfaatine çalışıyor. gidip onlarla alakalı bir durumu anlatsan bile herkesten daha dedikoducu olduğu için hemen yetiştiriyor. sonra bizim 4 kişilik ekipten ilk ben yüksekelerk o 7 kişinin üstüne geçtim. işte tam orda problemler başladı. biz dördümüz de 2 si yıllardır çok samimi. diğer 1 kişiyle de ben pek görüşmem. neyse ben benden sonra giren 4 kişiyle samimi olmaya başladım. öğlenleri falan beraber yemeğe gidiyorduk. ama son zamanlarda sanki benimle bir arada görünmekten çekiniyorlarmış gibi gelmeye başladı. düşündüm yemeğe beraber çıktığım süre de zaten hep ben aramışım onlşarı yemek vaktinde. hiç onlar beni arayıp hadi yemeğe dememiş. ben de son zamanlrad kendimi çekmeye başladım. baktım umurlarında değilim. 4 ü toplanıp gidiyorlar. ben akıllarına bile gelmiyorum. yada biryere gidilecek. giderken haber verin diyorum. neden se hepsi birden beni unutuyorlar. büyük ihtimalle kendilerinden önce yükseldiğim o 7 kişi benimle ilgili atıp tutuyor. bu konuyu o kadar çok kafaya takıyorum ki artık hiç çalışamıyorum. sürekli kim kimin odasında, onu takip ediyorum. işe gitmek istemiyorum. sanki bütün odalarda ben konuşuluyorum gibi geliyor. bu sıkıntıları eve de yansıtmaya başladım. evde de işte de hiç huzurm yok.
size şunu sormak istiyorum. bu 4 kzıa bundan sonra nasıl davranmalıyım. tamamen kesmek istemiyorum. ama bilsinler birşeylere kırıldığımı, üzüldüğümü. ne olur akıl verin. hayatım rsemen bir zindana döndü.
size şunu sormak istiyorum. bu 4 kzıa bundan sonra nasıl davranmalıyım. tamamen kesmek istemiyorum. ama bilsinler birşeylere kırıldığımı, üzüldüğümü. ne olur akıl verin. hayatım rsemen bir zindana döndü.