nerden evlendim diye cok ciddi olarak soyledigini sanmiyorum, bence buyutme canim evet kirilmissindir sakasi bile kotu ama gercekten ben saka olarak dedigini dusunuyorum, kadinlar bile diyor ama biktim misal ev islerinden nerden evlendim bekarlik sultanlik diye
esinde oyle bir anda soyleyivermistir uzme kendini
O detayları yazmak zorunda mıydın ?
Eşimin klipteki kadına baktığını gördüm desen yeterliydi.
Benim anlamadığım,bilgisayar hem sana hem eşine dönük.
Eşin seni izliyor,bir yandan ekrana bakıyor.
Sen de dansederken hem eşini hem ekranı görebiliyorsun.
Haksızsın bu kadar kaprısı kadın da yapsa erkek de yapsa karsısındakını bıktırır. Gecen gunku bır konuda kadın esım eskıden haksız da olsam gonlumu alır ozur dılerdı sımdı umurunda degıl demıstı . 4-5 sene sonrakı halın yanı ona gore adımını at ve evet bu kadar kaprıslı ve sorunlu bırıyle kımse evlı olmaz ıstemez
biliyorum cnm ama artık o kadar doldumki mecbur yazmak zorunda kaldım tekarar söylüyorum detay vermek zorundaydımki saglıklı yorumlar alayım.ayrıca malesef gnlük hayattada herseyi detaylı uzun uzun anlatan bi insanım.sanırım kestrme yoları beceremiyorum konu özel bile olsa.tekrar özrler bu kadar detya verdiğim için
biliyorum cnm ama artık o kadar doldumki mecbur yazmak zorunda kaldım tekarar söylüyorum detay vermek zorundaydımki saglıklı yorumlar alayım.ayrıca malesef gnlük hayattada herseyi detaylı uzun uzun anlatan bi insanım.sanırım kestrme yoları beceremiyorum konu özel bile olsa.tekrar özrler bu kadar detya verdiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?