neden herkes bu üyeyi suçlayıp duruyor. ufak tefek konuları kafaya takıyor, ruh sağlığı bozuk diyosunuz hep.
ona göre önemlidir, ki konularının bikaçını okudum, belki aman aman değil. rezillik, boşanmalık konular değil. ama yinede kafaya takılabilecek, insanın içini huzursuz eden şeyler.
bir de şu var, kimse yanlış anlamasın ama bu kadına sadece hakaret edenler ya da sadece dalga geçenler için söylüyorum. olumsuz eleştiri yapanlar için değil.
o dalga geçenler neden burda? baktınız bu üyenin konuları size göre anlamsız, dalga geçilecek konular o zaman çıkın bu konudan size hitap eden konuları okuyup yorum yapın.
şimdi, hangi konuya yorum yapıp yapmıcamızı sana mı soracaz diyenler olacaktır. sadece şunu söylüyorum. sevmediğiniz bir üyenin anlamsız bulduğunuz bir konusuna yorum yapınca, daha doğrusu dalga geçince çok mu mutlu oluyosunuz? içiniz mi ferahlıyor. o gece mutlu mu uyuyosunuz, nedir yani?
not: kim olsa morali bozulur eşini o esnada klipde bile olsa başka kadına bakarken görünce.. ama madem eşiniz özür dilemiş sizde artık uzatmayın, kendiniz üzülüyosunuz. barışın bana kalırsa..