• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranacağımı şaşırdım

yaaa anlattığın sorun yaşanırken sinir bozucudur eminim ama ben sanki ''bir erkek bir kadın '' dizzisinin seneryosunu okudum. o klibin açık olması adamın gözünün kayması bide. arayı düüzeltmek için çabası var iyi huylu yumuşak bi adam gel görki kahvede teli açık unutuyo sende duyuyosun.

gırgırına söylemiştir. yapmasa iyi tabi ama kahve ortamında olmuş işte.

klip konusunda haklısın cnm ama kahvedeki muhabbet kesinlikle yanında arkdşları oldugu için..öyle bişey olsa sen yatagını ayırdıgın halde gelip senin yanına yatıp gönlünü almakla ugraşmazdı..

yaaaa bir arkadaş kendine süslenseydin böyle olmazdı demiş pardon ama bir kadının eşi için süslenmesi kadar doğal ne olabilirki. Evet arkadaşımız 5 gün boyunca eşiyle konuşmamakta ve ayrı yatak açmakta haksız olabilir bunu bende onaylamıyorum. ama o esnada kim olsa aynı tepkiyi verirdi davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir. çoğu bayan eşinin başka bir kadına bakmasına tahammül bile edemezken arkadaşımızın o esnada eşinin başka bir kadını seyretmesini kabul etmesini bekleyemezsiniz ben olsam o anda aynı tepkiyi verirdim o hatasını anlardı ama daha fazla uzatmazdım.
ayrıca konuyu boş bulan arkadaşlarımız konuya yorum yapmazlarsa boş işlerle uğraşmamış olurlar. :51:

yaaaa bir arkadaş kendine süslenseydin böyle olmazdı demiş pardon ama bir kadının eşi için süslenmesi kadar doğal ne olabilirki. Evet arkadaşımız 5 gün boyunca eşiyle konuşmamakta ve ayrı yatak açmakta haksız olabilir bunu bende onaylamıyorum. ama o esnada kim olsa aynı tepkiyi verirdi davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir. çoğu bayan eşinin başka bir kadına bakmasına tahammül bile edemezken arkadaşımızın o esnada eşinin başka bir kadını seyretmesini kabul etmesini bekleyemezsiniz ben olsam o anda aynı tepkiyi verirdim o hatasını anlardı ama daha fazla uzatmazdım.
ayrıca konuyu boş bulan arkadaşlarımız konuya yorum yapmazlarsa boş işlerle uğraşmamış olurlar. :51:

teşekkr ederm arkadasım yorumun için.beni konularımdan dolayı küçük şeyleri büyüten biri olark görüyolar evet haklılarda ama böyle grdükleri için konularımı önemsemiyolar malsef ben gercekten çok kırıldım.eşimden beklemiyceim şeyleri gördüm hayal kırıklıım var uzatmam ynlış belki ama elimde değil

arkadaşım sende madem eşinle tatile gitmeyi planlıyorsun biraz daha rahat olmaya çalış bağzı şeyleri görmezden (gel yani alanen bakmasını falan filan demiyorum anladın sen onu ) erkeklerin çoğu göz çapkınlığı yapar bakmıyorum diyen yalan söyler arkadaş iki iki dört biz bayanlar bile güzel hoş alımlı bir bayan gördüğümüzde ister istemez bakıyoruz. sen nekadar eşini sıkarsan ve üstüne gidersen o ona okadar cazip gelir oky bir kuş misali ne gevşek ne çok sıkı :34:

arkadaşım sende madem eşinle tatile gitmeyi planlıyorsun biraz daha rahat olmaya çalış bağzı şeyleri görmezden (gel yani alanen bakmasını falan filan demiyorum anladın sen onu ) erkeklerin çoğu göz çapkınlığı yapar bakmıyorum diyen yalan söyler arkadaş iki iki dört biz bayanlar bile güzel hoş alımlı bir bayan gördüğümüzde ister istemez bakıyoruz. sen nekadar eşini sıkarsan ve üstüne gidersen o ona okadar cazip gelir oky bir kuş misali ne gevşek ne çok sıkı :34:

yok ztn psiokoljm bozuldu :)ağvaya bakıodum sessiz sakn die şimdi nerde animasyon eylence gece hayatı olan yer var oralara bakıyorum.gidicem ve kıskanç olmadığımı göstericem ona kendimi yıpratmaktan bıktım

eşim birazdan evde olacak...bu konuları son kez konusup takmadığımı umursamadığımı göstermek istiyorum.beni çok kırdı oda kırılsın istiyorum.yine saglıklı düşünemiyorum galiba offf lütfen bişeyler söyleyn eşim eve gelince naısl davranayım

eşim birazdan evde olacak...bu konuları son kez konusup takmadığımı umursamadığımı göstermek istiyorum.beni çok kırdı oda kırılsın istiyorum.yine saglıklı düşünemiyorum galiba offf lütfen bişeyler söyleyn eşim eve gelince naısl davranayım

bence burnu sürtmüş eşinin canım normal davran herzamanki gibi benim fikrim tabi

Bence siz dert bağımlısı hatta bir derdim var köşesi bağımlısısınız.
Bunları tüm konularınıza bakarak söylüyorum.
İnanın bana bu dünyada hiç bir sorun kalmasa
siz bu dünyada sorun kalmayışını kendinize dert edersiniz.
Gerçekten zor bir insansınız...

"psikologa gidecek bütçem yok devlet hastanelrnn psikiyatrislerne gtmeyi düşündüm ilaç verip asalak hale getrcekler biliyorum o yzden gtmiyorum ztn anemi rahatsızlığım var haddinden fazla uyuyorum o ilaçlar bnyemi mahveder ynede tşk ederm desteğiniz için"

Demişsiniz. Açıkcası yapmanız gereken tek şey bu. TEDAVİ...
Yoksa sahip olduğunuz herşeyi kaybedeceksiniz. Temenni etmem ama gidişat bu

Ne çektin be Amanede. Herşeyi yoluna girsin diye habire yazdın durdunnnnnn.
Niye yazdın demiyorum ! yazdında ne oldu be yavrum diyorum. Kendini paraladın !!
gidecen tedavi olacan Mecbuuuurrrr !!!

Neden sürekli savaş halindesiniz ki siz. O bana bunu yaptı ben bunu yapacağım.
Hiç mi toleransınız yok. Basit küçücük anlamsız bir olayı ne çok büyütüyorsunuz. Nolur yok sayıverseniz. Dert mi Allahaşkına bu. Bu kadar kendinizi harap ediyorsunuz üstelik.
Bence siz eşiniz eve geldiğinde normal davranın. Hani telefonda arkadaşlarına nerden evlendim demiş ya. Bence haklı. Öyle bunaltıyorsunuz ki.
Öyle küçücük sorunları kriz haline getiriyorsunuz ki.
Bir gün toplayamazsanız şaşırmayacağım. O da bir insan..

Kuruyorsunuz kafanızda. Büyütüyorsunuz büyütüyorsunuz, Senaryolar yazıyorsunuz sonra o senaryolara inanıp dar ediyorsunuz insanlara hayatı. Sevilmeyen, sorunlu itici bir insan olmak istemiyorsanız saygı duyulan, kabul gören biri olmak istiyorsanız kendinize çeki düzen verin.
Ve mutlaka ama mutlaka tedavi olun.
Eşinizden bu konuda yardım isterseniz seve seve size maddi manevi yardımcı olacaktır bence.
Tek söyleyeceğiniz ben iyi değilim, huzursuzum seni ve mutlu etmek için yardım almak istiyorum.
Eşiniz de farkındadır zaten sizin ruh sağlığınızın çok dengeli olmadığından..
Eminim o da sizi iyi görmek isteyecektir.

Kuruyorsunuz kafanızda. Büyütüyorsunuz büyütüyorsunuz, Senaryolar yazıyorsunuz sonra o senaryolara inanıp dar ediyorsunuz insanlara hayatı. Sevilmeyen, sorunlu itici bir insan olmak istemiyorsanız saygı duyulan, kabul gören biri olmak istiyorsanız kendinize çeki düzen verin.
Ve mutlaka ama mutlaka tedavi olun.
Eşinizden bu konuda yardım isterseniz seve seve size maddi manevi yardımcı olacaktır bence.
Tek söyleyeceğiniz ben iyi değilim, huzursuzum seni ve mutlu etmek için yardım almak istiyorum.
Eşiniz de farkındadır zaten sizin ruh sağlığınızın çok dengeli olmadığından..
Eminim o da sizi iyi görmek isteyecektir.

tanımadığınız bir insanın ruh sağlığının ne kadar dengeli yada dengesiz oldugunu da nerden cıkarıyorsunuz anlıyamadım evet arkadas aşırı kıskanc bı ınsan olabılır gercı ben gecmıs konularına da pek bakmadım ama kendisi üzücü bi olayı bizimle paylaşmıs ve bizden ne yapması gerektıgı hakkında yardım istiyo eleştirici değil bu benim fikrim tabi

tanımadığınız bir insanın ruh sağlığının ne kadar dengeli yada dengesiz oldugunu da nerden cıkarıyorsunuz anlıyamadım evet arkadas aşırı kıskanc bı ınsan olabılır gercı ben gecmıs konularına da pek bakmadım ama kendisi üzücü bi olayı bizimle paylaşmıs ve bizden ne yapması gerektıgı hakkında yardım istiyo eleştirici değil bu benim fikrim tabi

Geçmiş konularına bir bakın isterseniz. Ben böyle düşünüyorum. Bu da benim fikrim.
Ruh sağlığının dengede olmaması da bir suç değil. Yaşadığı çok üzücü olaylardan sonra eşinin kendisini kurtardığını anlatıyor mesela bir konusunda. Yani yaşadıkları yıpratmış. Gayet normal.
Ama eğer kendini düzeltmezse herşeyi sorun yapıp, yatağını ayırmak, sürekli suçlamak sorgulamak devam ettiği takdirde artık eşinin de ona tahammül edemeyecek noktaya gelmesi muhtemel.

anlayamadığım konu eşim cinsellik esnasında baska bi kadına baktı ve ben bunu dert ettim diyemi psikologluğum yada dengesizim.benim yaptığım gayette normal bir hareket.nabsaydım aferin hayatım sen kadını izle ben devam ediyorummu diycektim....anlayamıyorum ya

anlayamadığım konu eşim cinsellik esnasında baska bi kadına baktı ve ben bunu dert ettim diyemi psikologluğum yada dengesizim.benim yaptığım gayette normal bir hareket.nabsaydım aferin hayatım sen kadını izle ben devam ediyorummu diycektim....anlayamıyorum ya

Size böyle bir cümle kuran oldu mu hiç. İşte sorununuz bu sizin. Söylenmemiş, düşünülmemiş şeyleri söylenmiş, yapılmış kabul ediyorsunuz. Ondan sonra da fevri konuşuyorsunuz.
Ne isterseniz yapın, nasıl istiyorsanız öyle davranın. Sizin istediğiniz gibi davranmıyor konuşmuyor diye, ya da karşınızdaki hata yaptı diye hem kendinize hem eşinize zehir edin hayatı..

O zaman bize neyi, niye soruyorsunuz ?...

Kocanıza sabırlar ........

neden herkes bu üyeyi suçlayıp duruyor. ufak tefek konuları kafaya takıyor, ruh sağlığı bozuk diyosunuz hep.
ona göre önemlidir, ki konularının bikaçını okudum, belki aman aman değil. rezillik, boşanmalık konular değil. ama yinede kafaya takılabilecek, insanın içini huzursuz eden şeyler.
bir de şu var, kimse yanlış anlamasın ama bu kadına sadece hakaret edenler ya da sadece dalga geçenler için söylüyorum. olumsuz eleştiri yapanlar için değil.
o dalga geçenler neden burda? baktınız bu üyenin konuları size göre anlamsız, dalga geçilecek konular o zaman çıkın bu konudan size hitap eden konuları okuyup yorum yapın.
şimdi, hangi konuya yorum yapıp yapmıcamızı sana mı soracaz diyenler olacaktır. sadece şunu söylüyorum. sevmediğiniz bir üyenin anlamsız bulduğunuz bir konusuna yorum yapınca, daha doğrusu dalga geçince çok mu mutlu oluyosunuz? içiniz mi ferahlıyor. o gece mutlu mu uyuyosunuz, nedir yani?

not: kim olsa morali bozulur eşini o esnada klipde bile olsa başka kadına bakarken görünce.. ama madem eşiniz özür dilemiş sizde artık uzatmayın, kendiniz üzülüyosunuz. barışın bana kalırsa..

neden herkes bu üyeyi suçlayıp duruyor. ufak tefek konuları kafaya takıyor, ruh sağlığı bozuk diyosunuz hep.
ona göre önemlidir, ki konularının bikaçını okudum, belki aman aman değil. rezillik, boşanmalık konular değil. ama yinede kafaya takılabilecek, insanın içini huzursuz eden şeyler.
bir de şu var, kimse yanlış anlamasın ama bu kadına sadece hakaret edenler ya da sadece dalga geçenler için söylüyorum. olumsuz eleştiri yapanlar için değil.
o dalga geçenler neden burda? baktınız bu üyenin konuları size göre anlamsız, dalga geçilecek konular o zaman çıkın bu konudan size hitap eden konuları okuyup yorum yapın.
şimdi, hangi konuya yorum yapıp yapmıcamızı sana mı soracaz diyenler olacaktır. sadece şunu söylüyorum. sevmediğiniz bir üyenin anlamsız bulduğunuz bir konusuna yorum yapınca, daha doğrusu dalga geçince çok mu mutlu oluyosunuz? içiniz mi ferahlıyor. o gece mutlu mu uyuyosunuz, nedir yani?

not: kim olsa morali bozulur eşini o esnada klipde bile olsa başka kadına bakarken görünce.. ama madem eşiniz özür dilemiş sizde artık uzatmayın, kendiniz üzülüyosunuz. barışın bana kalırsa..

Lütfen Amanede'nin tüm konularını inceleyip yorumunuzu tekrar değerlendirin.Eltisinin 2 kaynıyla ve kayınpederiyle cinsel oyunlar oynadığını bazen direk bazen ima ederek anlattı.anlatamaz mı derseniz elbette anlatabilir ama konuları açıyor 2 3 gün maksimum takip edip konuyu olduğu yerde bırakıyor ve yeni konu açıyor.Başta herkes yardımcı olmaya çalıştı.ama ortada bir gerçek var ki yardım alması gerek.Zaman zaman kendisi de kabul ediyor.Fakat uygulamıyor.Başlarda gençliğine, hayatı kendine zindan edişine, yarattığı huzursuzluklara üzülüyordum fakat artık sadece birbirinden kopardığı aile bireylerine ve evliliği burnundan getirdiği eşine üzülüyorum.Eşini de annesi, babası, abileriyle (yeğenler, yengeler) de görüşmeyecek duruma getirdi.Nereye kadar Amanede yapma etme denebilir ki.

Değerli Amanede;

Sorunun kaynağında tam olarak ne olduğunu biliyor musun? Ben seni hiç tanımıyorum ama bir şeyler var aklımda...

Öncelikle detay verdiğin kısımla ilgili şunu belirtmek isterim... O an eşin herhangi anlık bir sebeple yaptığın şeyden bakışlarını özellikle çevirmiş olabilir, ben de detay verebilirim ama burası yeri değil.. RTÜK bile gelip kapatabilir... Ve bunu çooooookk çok iyi niyetle, çok şahsına münhasır bir sebeple yapmış olabilir.. O esnada göz sinirleri başka bir yere odaklanmaya çalışırken yapması gerekeni yapıp, odada bulunan başka bir hareketli nesneye amaçsızca bakmış olabilir. Nihayetinde verdiğin detaylarda kendinden geçmiş olduğunu söylemiştin.. bu durumda beyin tamamıyle o bölgeye kan pompalamakla meşgul olduğundan, nesneye dikkatle ve bir amaçla bakmadığını anlıyoruz. Kötü bir niyeti olsa gözünü kapatması daha etkili olur.. başka şeyleri daha canlı detaylandırması için aklında.. Detaylar için teşekkürler bu arada... O sırada aklından ya bir tek şey veya binlerce şey birden resimler halinde geçiyordur... Bunlar insan doğası... Ve ne yazık ki sen bunlara ket vuramazsın ve bunlar amaçlı, kötü, pis, kaka şeyler de değiller.. Beyin ve hormon ilişkisinin birlikte halay çekmesi diyelim... O anlarda odanızda hareketli sizden başka bir şey olmasın bence... Ve asıl tehlike kapalı gözlerdir çoğu zaman...

Şimdi bunları bırakalım... yeni evli olduğun için bu tarz kıskançlıklar çok tatlı ve normaldir.. Zamanla hakettiği konuma geri çekilecek ve normalleşecektir...

Bu güvensizliğin, korkunun arkasında yatan nedeni bilmek isterdim ben Amanede... Bir şey var... Seni hırçınlaştıran bir şey... Korkutan bir şey var... Bazen çok yalnız olduğunu da hissediyorum... Bilemiyorum... Herkese herşeyi anlatmaya, açıklamaya çalışan bir halin var bazen.. Haklı olmak isteyen, dolayısıyla suçluluk psikolojisini taşıyan bir şey...

Ben sana haksızsın demiyorum.. Ama şu durumu anlatırken bile seçtiğin kelimelerin arkasında ki Amanede'yi bana biraz anlatabilsen... Ve ben de bu kez seni objektif dinleyebilsem... Hiçbir şey değil sorun, kendinden başka... Başına gelen her olayda kuşku duymakta haklısın, hatta bazen incinmekte... Ama seçtiğin kelimelerin ötesinde ve gerisinde başka sorunları olan bir Amanede var...

Sakin olmalısın...

Back
X