evet şimdi siz söyleyince hatırladım, ben kesinlikle inanıyorum eltisinin o anlatılan şeyleri yaptığına. amenedenin ruhsal sorunları varmıdır yokmudur bilemem. bizim yazdıklarımızı dikkate almıyor, hep aynı konuları açıyor ama sonuç yok demişsiniz, işin o kısmını da bilemem.. ama ben şunu gördüm ki, amenede eltim bunları bunları yapıyor dediğinde herkes dalga geçti, hatta sedefti sanırım eltinin adı. burdaki üyeler ben de sedefim, ı love sedef diye sloganlar buldular yazdılar.. hatta amenede yeni bir konu açar açmaz konuyu okumadan ilk yazdıkları yinemi sedef, yine senmi geldin vs. oldu.. ben bunları gördüm, okudum.. amenede adlı üyeyi sevmiyo olabilirsiniz, hatta ister sebepli ister sebepsiz gıcık kapmış bile olabilirsiniz. ama bu kadın eltim bunları bunları yapıyor diye dert yanarken, ı love sedef, hepimiz sedefiz vs. ne demek Allah aşkına? bu kadarmı nefret ettiniz bu üyeden, babanızımı öldürdü ne yaptı? inanmıyosanız onun yazdıklarına bırakın hiç cvp vermeyin. ona inananlar, yardım etmek isteyenler yorum yapsın bitek.. onu sevmeyenler için söylüyorum, bırakın amenede ne hali varsa görsün.. yeterki konusuna girip dalga geçmeyin, hakaret etmeyin.. insaf biraz..