• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranacağımı şaşırdım

yok ztn psiokoljm bozuldu :)ağvaya bakıodum sessiz sakn die şimdi nerde animasyon eylence gece hayatı olan yer var oralara bakıyorum.gidicem ve kıskanç olmadığımı göstericem ona kendimi yıpratmaktan bıktım

hakkaten ilginç. psikoloğa verecek paran yok ama tatile verecek paran var e tabi tatil tedaviden daha önemliyse!!!

ciddi ciddi bdv de konu açma bağımlılığı olan kişiler olduğunu düşünüyorum. yüksek lisansta tez konusu bulamayan psikolog arkadaşlara duyurulur.

amanede konunu okuyunca kendim aklıma geldim.
önceki konularını bilmiyorum bu arada.
kıskançlık evliliğin ilk zamanlarında olur bende de vardı sen gibi.
ilk 1 sene kıskançlıkla geçti evliliiğim
çok kıskanıyordum hala da öyleyim ama şuan hiç belli etmiyorum.
klip izlemesine bile tahammül edemiyordum ki klibi sen açmışsın o yanlışlıkla bakmış diyelim
benmki kendisi izliyor benm de öyle olmamı istiyordu =) kuduruyordum resmen.
ben kendi içimde kendimce çözdüm olayı
izlesin baksın ama erkekler balık hafızası gibi bakıp geçiyorlar diyorum , önemsemiyorum, ilgilenmiyorum...
2 senedir kıskançlık yüzünden hiç tartışma çıkartmadım bu süreçte eşim inanılmaz derecede kıskanmaya başladı beni
hala da öyle aynı iş yerinde 7 / 24 birlikteyiz şuan inan gelen müşterilerden bile kıskanıyor.
evlendiğimde 80 kilo olan ben şuan 53 kiloyum (rahatsızlığımdan dolayı ) fiziğim çok iyi.
saçlarımda sarı uzun 180 boyum var elinden gelse sokağa çıkartmaz asla saçlar toplu olacak illaki yoksa dır dır dır...
ben onu kıskandıkça ben silik kalmış hissediyordum kendimi eşimde bu arada inanılmaz ego oluşmuştu tavandı.
şimdi roller değişti o kıskandığında ben tatlı dille aman boşver oldu tamam yada konuyu değiştiriyorum ve önceki beni görüyorum.
bu arada yeni evlilik çok fazla kavga çıkıyor aman sakına üstüne düşme sadece tadını çıkarmak için uğraş ver.
o kadar çok yanıyorum ki geçen 1 seneme. kendime kızıyorum ruh hastasıymışım meğer
eşim beni tercih etmiş sevmiş evlenmiş gerisi boş.
tek kusuru sinirlenince ağzından çıkanları bilmiyor o kadar onu da önemsemiyorum artık sinirli diyorum
sonra gelip özür diler barışırız çok şükür.
sinirlenince fevri davranma ve kötü şeyler düşünme kendini doldurma kafanı takma seni sevdiğini bil. zamanla atlatırsın
fakat önüne geç sarpa sarmasın kıskançlığın.

Değerli Amanede;

Sorunun kaynağında tam olarak ne olduğunu biliyor musun? Ben seni hiç tanımıyorum ama bir şeyler var aklımda...

Öncelikle detay verdiğin kısımla ilgili şunu belirtmek isterim... O an eşin herhangi anlık bir sebeple yaptığın şeyden bakışlarını özellikle çevirmiş olabilir, ben de detay verebilirim ama burası yeri değil.. RTÜK bile gelip kapatabilir... Ve bunu çooooookk çok iyi niyetle, çok şahsına münhasır bir sebeple yapmış olabilir.. O esnada göz sinirleri başka bir yere odaklanmaya çalışırken yapması gerekeni yapıp, odada bulunan başka bir hareketli nesneye amaçsızca bakmış olabilir. Nihayetinde verdiğin detaylarda kendinden geçmiş olduğunu söylemiştin.. bu durumda beyin tamamıyle o bölgeye kan pompalamakla meşgul olduğundan, nesneye dikkatle ve bir amaçla bakmadığını anlıyoruz. Kötü bir niyeti olsa gözünü kapatması daha etkili olur.. başka şeyleri daha canlı detaylandırması için aklında.. Detaylar için teşekkürler bu arada... O sırada aklından ya bir tek şey veya binlerce şey birden resimler halinde geçiyordur... Bunlar insan doğası... Ve ne yazık ki sen bunlara ket vuramazsın ve bunlar amaçlı, kötü, pis, kaka şeyler de değiller.. Beyin ve hormon ilişkisinin birlikte halay çekmesi diyelim... O anlarda odanızda hareketli sizden başka bir şey olmasın bence... Ve asıl tehlike kapalı gözlerdir çoğu zaman...

Şimdi bunları bırakalım... yeni evli olduğun için bu tarz kıskançlıklar çok tatlı ve normaldir.. Zamanla hakettiği konuma geri çekilecek ve normalleşecektir...

Bu güvensizliğin, korkunun arkasında yatan nedeni bilmek isterdim ben Amanede... Bir şey var... Seni hırçınlaştıran bir şey... Korkutan bir şey var... Bazen çok yalnız olduğunu da hissediyorum... Bilemiyorum... Herkese herşeyi anlatmaya, açıklamaya çalışan bir halin var bazen.. Haklı olmak isteyen, dolayısıyla suçluluk psikolojisini taşıyan bir şey...

Ben sana haksızsın demiyorum.. Ama şu durumu anlatırken bile seçtiğin kelimelerin arkasında ki Amanede'yi bana biraz anlatabilsen... Ve ben de bu kez seni objektif dinleyebilsem... Hiçbir şey değil sorun, kendinden başka... Başına gelen her olayda kuşku duymakta haklısın, hatta bazen incinmekte... Ama seçtiğin kelimelerin ötesinde ve gerisinde başka sorunları olan bir Amanede var...

Sakin olmalısın...

yazınıza gerçekten bayıldım

Kimbilir bu kadar ufak seyleri buyuterek adami ne kadar bunaltmissin ki adam kahvede orda burda o kelimeleri soylemis
Yanindayken dirdir yaparsin ama yaninda degilken o gozlere engel olamazsin
Tek diyecegim esinizi kendinizden sogutmayin
Goz bu bakar

Bence abartarak kendini boşuna üzüyorsun. Yani eşin bir bayana bakmış bilmem ne. E bakabilir, yani insanın aklından geçenleri fiile dökmedikçe günah bile olmuyorken adamın beynine ambargo koyamazsın ki.
Ayrıca müziği beraber açmışsınız öyle gizli saklı yapılan bişey de yok ki.
Öte yandan herkes eşi hakkında şaka yollu söylenir, ha ama bunlar gerçekte düşündükleri değildir.
Aranız gerginmiş öyle söylenmiş.. Tamam trip at ama uzatıp yıpratma kendini bence, rahat olmaya çalış derim:45:

Lütfen Amanede'nin tüm konularını inceleyip yorumunuzu tekrar değerlendirin.Eltisinin 2 kaynıyla ve kayınpederiyle cinsel oyunlar oynadığını bazen direk bazen ima ederek anlattı.anlatamaz mı derseniz elbette anlatabilir ama konuları açıyor 2 3 gün maksimum takip edip konuyu olduğu yerde bırakıyor ve yeni konu açıyor.Başta herkes yardımcı olmaya çalıştı.ama ortada bir gerçek var ki yardım alması gerek.Zaman zaman kendisi de kabul ediyor.Fakat uygulamıyor.Başlarda gençliğine, hayatı kendine zindan edişine, yarattığı huzursuzluklara üzülüyordum fakat artık sadece birbirinden kopardığı aile bireylerine ve evliliği burnundan getirdiği eşine üzülüyorum.Eşini de annesi, babası, abileriyle (yeğenler, yengeler) de görüşmeyecek duruma getirdi.Nereye kadar Amanede yapma etme denebilir ki.

evet şimdi siz söyleyince hatırladım, ben kesinlikle inanıyorum eltisinin o anlatılan şeyleri yaptığına. amenedenin ruhsal sorunları varmıdır yokmudur bilemem. bizim yazdıklarımızı dikkate almıyor, hep aynı konuları açıyor ama sonuç yok demişsiniz, işin o kısmını da bilemem.. ama ben şunu gördüm ki, amenede eltim bunları bunları yapıyor dediğinde herkes dalga geçti, hatta sedefti sanırım eltinin adı. burdaki üyeler ben de sedefim, ı love sedef diye sloganlar buldular yazdılar.. hatta amenede yeni bir konu açar açmaz konuyu okumadan ilk yazdıkları yinemi sedef, yine senmi geldin vs. oldu.. ben bunları gördüm, okudum.. amenede adlı üyeyi sevmiyo olabilirsiniz, hatta ister sebepli ister sebepsiz gıcık kapmış bile olabilirsiniz. ama bu kadın eltim bunları bunları yapıyor diye dert yanarken, ı love sedef, hepimiz sedefiz vs. ne demek Allah aşkına? bu kadarmı nefret ettiniz bu üyeden, babanızımı öldürdü ne yaptı? inanmıyosanız onun yazdıklarına bırakın hiç cvp vermeyin. ona inananlar, yardım etmek isteyenler yorum yapsın bitek.. onu sevmeyenler için söylüyorum, bırakın amenede ne hali varsa görsün.. yeterki konusuna girip dalga geçmeyin, hakaret etmeyin.. insaf biraz.. :50:

evet şimdi siz söyleyince hatırladım, ben kesinlikle inanıyorum eltisinin o anlatılan şeyleri yaptığına. amenedenin ruhsal sorunları varmıdır yokmudur bilemem. bizim yazdıklarımızı dikkate almıyor, hep aynı konuları açıyor ama sonuç yok demişsiniz, işin o kısmını da bilemem.. ama ben şunu gördüm ki, amenede eltim bunları bunları yapıyor dediğinde herkes dalga geçti, hatta sedefti sanırım eltinin adı. burdaki üyeler ben de sedefim, ı love sedef diye sloganlar buldular yazdılar.. hatta amenede yeni bir konu açar açmaz konuyu okumadan ilk yazdıkları yinemi sedef, yine senmi geldin vs. oldu.. ben bunları gördüm, okudum.. amenede adlı üyeyi sevmiyo olabilirsiniz, hatta ister sebepli ister sebepsiz gıcık kapmış bile olabilirsiniz. ama bu kadın eltim bunları bunları yapıyor diye dert yanarken, ı love sedef, hepimiz sedefiz vs. ne demek Allah aşkına? bu kadarmı nefret ettiniz bu üyeden, babanızımı öldürdü ne yaptı? inanmıyosanız onun yazdıklarına bırakın hiç cvp vermeyin. ona inananlar, yardım etmek isteyenler yorum yapsın bitek.. onu sevmeyenler için söylüyorum, bırakın amenede ne hali varsa görsün.. yeterki konusuna girip dalga geçmeyin, hakaret etmeyin.. insaf biraz.. :50:

Sedefin "kayınpederinin" kucağına oturduğuna, adamın cebine elini sokup ceplerini karıştırdığına (yapılan imayı hepimiz anlamışızdır sanırım), eşi askerdeyken bekar olan 2 kaynıyla aynı odada yatıp da gece elim sende oynadıklarına, eşinin ve kayınvalidenin tüm bunları bildiğine ve hoşgördüğüne ( bu kısmı kısa geçiyorum çünkü daha neler var neler), aynı zamanda Amanede' nin sevgili eşinin kendi erkek kuzeniyle Amanede' nin aşkım, canım, cicimli konuşmasını, yakın davranmasını istediğine falan inanıyorsunuz yani öyle mi? Hep bu ensest ilişkiler yumağına ait açıkça söylenmeyip de kaçak dövüşe inanıyorsunuz yani. Bunların hepsini doğru sayalım. Amanede gibi bu tür ilişkileri onaylamayan, rahatsız olan genç kızımız niçin evlendi bu gerçekleri bile bile. Evlendiğin adam abisinin karısıyla cinsel oyunlar oynuyor.Bunu diğer erkek kardeş ve baba da yapıyor. Siz evlenir miydiniz? Ya da evlenen niçin evlenir? Pozitif düşünceye sonuna kadar destek veririm ama ortada tutarlı birşey varsa. Son birşey daha ekleyeyim o anlatılan şeyleri elti tek başına yapmıyor.O evin 4 erkeğiyle brilikte yapıyor.Suçsa, suç bu 5 kişinin.Yani eltim bunları yaptı diyip de o adam masumlaştırılmaz.

Son düzenleme:
Sedefin "kayınpederinin" kucağına oturduğuna, adamın cebine elini sokup ceplerini karıştırdığına (yapılan imayı hepimiz anlamışızdır sanırım), eşi askerdeyken bekar olan 2 kaynıyla aynı odada yatıp da gece elim sende oynadıklarına, eşinin ve kayınvalidenin tüm bunları bildiğine ve hoşgördüğüne ( bu kısmı kısa geçiyorum çünkü daha neler var neler), aynı zamanda Amanede' nin sevgili eşinin kendi erkek kuzeniyle Amanede' nin aşkım, canım, cicimli konuşmasını, yakın davranmasını istediğine falan inanıyorsunuz yani öyle mi? Hep bu ensest ilişkiler yumağına ait açıkça söylenmeyip de kaçak dövüşe inanıyorsunuz yani. Bunların hepsini doğru sayalım. Amanede gibi bu tür ilişkileri onaylamayan, rahatsız olan genç kızımız niçin evlendi bu gerçekleri bile bile. Evlendiğin adam abisinin karısıyla cinsel oyunlar oynuyor.Bunu diğer erkek kardeş ve baba da yapıyor. Siz evlenir miydiniz? Ya da evlenen niçin evlenir? Pozitif düşünceye sonuna kadar destek veririm ama ortada tutarlı birşey varsa. Son birşey daha ekleyeyim o anlatılan şeyleri elti tek başına yapmıyor.O evin 4 erkeğiyle brilikte yapıyor.Suçsa, suç bu 5 kişinin.Yani eltim bunları yaptı diyip de o adam masumlaştırılmaz.

tabiki öyle, bu tarz şeylerde asla tek başına kadın suçlu değildir. benim konularından hatırladığım kadarıyla, amenedenin eşi, o zamanlar nişanlısı sedefe karşı tavır almıştı. tam hatırlayamıyorum ama bikeresinde ailelerin toplandığı gün net bi dille söylemişti o sedefin amenedeyi kıskandığını vs.
evlilik arifesinde pek çok kişi evlenme bu adamla demişti bu üyeye. ne yalan söylim, benimde içimden geçen şuydu.. bu ensest ilişkilerin yer aldığı garip ailede amenedenin nişanlısı tek başına masum dahi olsa onla evlenmemeli.. böyle bir aileye gelin olmak beter birşey ve bu sıkıntıları, şikayetleri hiç bitmeyecek diye düşünmüştüm.. neyse bi süre uzak kaldım KK dan. bu konuyla öğrendim ki evlenmiş, bir de bu sıkıntıları var şimdi.. böyle olacağı belliydi, üzülüyorum ben bu kıza yaa :50:

tabiki öyle, bu tarz şeylerde asla tek başına kadın suçlu değildir. benim konularından hatırladığım kadarıyla, amenedenin eşi, o zamanlar nişanlısı sedefe karşı tavır almıştı. tam hatırlayamıyorum ama bikeresinde ailelerin toplandığı gün net bi dille söylemişti o sedefin amenedeyi kıskandığını vs.
evlilik arifesinde pek çok kişi evlenme bu adamla demişti bu üyeye. ne yalan söylim, benimde içimden geçen şuydu.. bu ensest ilişkilerin yer aldığı garip ailede amenedenin nişanlısı tek başına masum dahi olsa onla evlenmemeli.. böyle bir aileye gelin olmak beter birşey ve bu sıkıntıları, şikayetleri hiç bitmeyecek diye düşünmüştüm.. neyse bi süre uzak kaldım KK dan. bu konuyla öğrendim ki evlenmiş, bir de bu sıkıntıları var şimdi.. böyle olacağı belliydi, üzülüyorum ben bu kıza yaa :50:

Ben bu anlattıklarının hiçbirine inanmıyorum.Yalan söylüyor da demiyorum sadece beyni ona bir oyun oynuyor.Aşırı kıskançlıktan ne yapacağını nereye saldıracağını şaşırmış durumda.Belki o kadıncağızın hiçbirşeyden haberi yok.Belki bize anlattıkları çok farklı şeyler.En son bebeği olmuştu.Doğru olduğunu, Amanede' nin de herşeye rağmen evlendiğini farzedelim diğer elti Sema ne olacak? O da mı bilip de susuyor? kim kabullenir böyle birşeyi.Ben Amanede'ye tedavi olmadığı sürece (psikoloğa gitmeye hepimizin ihtiyacı vardır. Tedaviden kastım delilik değil) üzülmüyorum.Ben yersiz yere, günahsız yere o gencecik adamı ailesinden kopardığını düşünüyorum ve o dağılan aileye üzülüyorum.Gelinler / damatlar yüzünden birbirinden kopan analar ve evlatlara üzülüyorum.Hepimizin Allah bağışlarsa evladı var.Böyle olmamalı. Öyle hırslanmış, öyle kinlenmiş ki ne yaptığının farkında değil. Kocası kendi ailesiyle kardeşleriyle görüştürmese, ailesini evine sokmasa nereye kadar sevebilir o adamı. Şimdi yeni evli.Hevesle he diyor çocukcağız herşeye de ya sonra? İnsanların hatası yüzüne vurulmaz, sayfalar sonra tekrar gündeme de getirmek istemem ama hırsının, öfkesinin geldiği boyutu belirtmek için söylüyorum ki düğüne yakın Amanede bu kadar coşunca nişanlısı AYRILAMASIN diye de abuk subuk şeylere kalkışmıştı. Adam azıcık ailesine doğru kaysa, Amanede köşeye sıkışıyor bir keresinde böyle bir durumda da sözümona intihara kalkışmış.Cehalet resmen.Bu kadar çalışan kafasını azıcık kendi için hayırlı işlere yöneltse 2 kitap okusa, aydın kişilerle arkadaşlık etse, en basiti açıköğretimden bile birşey okusa böyle olmayacak.Zararı sadece kendisine dokunsun.Belki de kulağına gitse o Sedefin de yuvasını yıkacak.Ne biliyoruz ki belki hiçbirşeyden haberi yok o insanların.Amanede' nin çekemediği tek şey sedef'i kayınvalide ve kayınpederin çok seviyor olması. Amanede'ye kadar da evdeki gelin (abla) ve kaynının arası da iyiydi bence.

Ben bu anlattıklarının hiçbirine inanmıyorum.Yalan söylüyor da demiyorum sadece beyni ona bir oyun oynuyor.Aşırı kıskançlıktan ne yapacağını nereye saldıracağını şaşırmış durumda.Belki o kadıncağızın hiçbirşeyden haberi yok.Belki bize anlattıkları çok farklı şeyler.En son bebeği olmuştu.Doğru olduğunu, Amanede' nin de herşeye rağmen evlendiğini farzedelim diğer elti Sema ne olacak? O da mı bilip de susuyor? kim kabullenir böyle birşeyi.Ben Amanede'ye tedavi olmadığı sürece (psikoloğa gitmeye hepimizin ihtiyacı vardır. Tedaviden kastım delilik değil) üzülmüyorum.Ben yersiz yere, günahsız yere o gencecik adamı ailesinden kopardığını düşünüyorum ve o dağılan aileye üzülüyorum.Gelinler / damatlar yüzünden birbirinden kopan analar ve evlatlara üzülüyorum.Hepimizin Allah bağışlarsa evladı var.Böyle olmamalı. Öyle hırslanmış, öyle kinlenmiş ki ne yaptığının farkında değil. Kocası kendi ailesiyle kardeşleriyle görüştürmese, ailesini evine sokmasa nereye kadar sevebilir o adamı. Şimdi yeni evli.Hevesle he diyor çocukcağız herşeye de ya sonra? İnsanların hatası yüzüne vurulmaz, sayfalar sonra tekrar gündeme de getirmek istemem ama hırsının, öfkesinin geldiği boyutu belirtmek için söylüyorum ki düğüne yakın Amanede bu kadar coşunca nişanlısı AYRILAMASIN diye de abuk subuk şeylere kalkışmıştı. Adam azıcık ailesine doğru kaysa, Amanede köşeye sıkışıyor bir keresinde böyle bir durumda da sözümona intihara kalkışmış.Cehalet resmen.Bu kadar çalışan kafasını azıcık kendi için hayırlı işlere yöneltse 2 kitap okusa, aydın kişilerle arkadaşlık etse, en basiti açıköğretimden bile birşey okusa böyle olmayacak.Zararı sadece kendisine dokunsun.Belki de kulağına gitse o Sedefin de yuvasını yıkacak.Ne biliyoruz ki belki hiçbirşeyden haberi yok o insanların.Amanede' nin çekemediği tek şey sedef'i kayınvalide ve kayınpederin çok seviyor olması. Amanede'ye kadar da evdeki gelin (abla) ve kaynının arası da iyiydi bence.

kitap okumadığımı,yada okul okumadığımı nereden biliyorsunuzda bu kadar rahat atıp tutabiliyorsunuz.üniversite mezunuyum..yeteri kadar hatta haddinden fazla kitap okuyorum..koleksiyonum dahi var..gelelim asıl konuya burada anlattıklarım ne eksik nede fazla ne varsa ne yasıyorsam onu anlatıyorum...sizin aklınızın sınırları kabul etmiyor anlattıklarımı bide üstüne ben bunları bizzat yasıyorum.keske biraz insaflı olup ona göre yorum yapsanız..diğer elti semadamı bilipte susuyor demişsinz de anlayamdığım konu sema neyi bilipte susuyor size göre...bahsettiğiniz gbi ensest ilişkiler olsa benm bu ailede işim ne.ben burda konu açıp derdimi anlattım siz ensest ilşki dediniz.ben sedefin k.pedern kucağına oturduğunu ceplerini karıstrdığını söyledim.sizin söylediğiniz gbi bi imada falanda bulunmadım anlamak istediğiniz şeklde anlamışsınız.bunlar bana ters gelen rahatsız eden şeyler evet ama ben ensest ilşkiler yasandığını düşünmüyorumki bu aileye grdim aksi olsa kaçarak uzaklasırdım.bunu düşünen sizsinz kendiniz hüküm veriyosunuz sonra bile bile neden evlendi diyosunuz.kocamı kardesleryle grüştürmeyen yada aileyi parçalayan ben değilim.bilmeden atıp tutma hakkına sahip değilsinz.kafanıza göre baska bi arkadasa anlatttığınız şeyler benm hayatım birebr yasadıklarım.
aile ben daha eşimi ilk tanıdığımda kopuktu biz tanısmadan 3 sene öncesine dayanan mevzu.iki abisi ve yengeleri brbriyle görüşmüyor.sebep sedefin bu lakayüt tavırlarına semanın tahamül edememesi.sedefede sorsanız beni kaynımdan kıskandı der.onlar yasamıs bilemiycem..bizim olayımıza görüşmeme sebebimize gelince.sedef bana hakaret etti haklı olarak hakaretle yanıt verdim benm eşim aray gripte sedefe benm karıma hakaret edemessin demedi ilk o baslattığı halde kadınlar aralarnda hallederler diye sustu.ama sedefn eşi araya grip karsıını korumak adına bana agza alınmıycak hakaretler etti ve görüşmüyoruz.ailesini evine sokmasa diye bi sözünüz var ona ztn gülüyorum.pardonda onu nerden çıkardınız eşimin ailesi benm evime ne zmn isterlerse gelrler.dünya sorun yasadıımız halde bende gitmeye devam ediyorum.neye dayanarak yalan yanlış yorum yaptınız aklım hc almadı:)
eşimle nişanlıyken cinsel anlamda yakınlaşmamızdan bahsediyosunuz sanırım o AYRILAMASIN lafıyla..buda tamamen sizin yorumunuz kendi uydurduğunuz bişey.nikah dısı bişeyler yasıyorsam evet topluma aykırıdır kabul günahtır allah affetsin kabul.ama ayrılamasın diye yaptı diyemezsinz o tamamen sizin uyduruğunzu kendi düşünce ve yorumunuz.benm hayatımı bi başka arkadasa bu seklde yalan yanlış anlatma hakkına sahip değilsinz.konularm yada ben sizi bu denli rahatsız ediyorsam lütfen hc bi konuma yorum yapmayın bundan sonra

yine siz yine bire bir katarak pardon kendi düşüncelernzle sanki ben anlatmsıım benm agzımdan çıkmış gbi anlattığınız yalan yanlış birkaç cümle.sizn için surda kendimi yormaya gerek duymıcam ama ilgilenen arkadasların dogruyu bilmelerini istediğim için yazıyorum bunları....eşim benm kendi erkek kuzenleryle AŞKIM CANIM CİCİM diye konusmamı falan istemiyor.ben öyle birşey yazmadım arayın bulun getrn önüme yazmıssam.eşimin kuzeni bnm le canm yavrum diye htab ediyor eşim rahatsız olmuyor hc kıskanmıyor sinrm bozuluyor diye konu açtım bu bir
ikincisine gelirsek ben zaten sadece sedefi suçlamadım ortada yanlış yada abartılı bir samimiet varsa tabiki sedef bunu tek basına yapmamıs k.pederimde zamanında eşimde diğer abide samimiyetine samimiyetle krsılık vermişki böyle abartılı samimiyet doğmuş
son olarak 3.evlendiğin adam abisinin karısıyla cinsel oyunlar oynuyor demişsinz.evet bana göre rahatsız edici ve gereksiz samimiyet barındıran bi oyun ama elim sende diye bildiğimiz ve benm burda el ele tutusmacaymısyok bilmemneymiş diye dertlenipte açtığım konuda okudğunuz bu oyun ne zmndan beri cinsel oyun oldu bunu açıklarsanız sevinicem

hakkaten ilginç. psikoloğa verecek paran yok ama tatile verecek paran var e tabi tatil tedaviden daha önemliyse!!!

ciddi ciddi bdv de konu açma bağımlılığı olan kişiler olduğunu düşünüyorum. yüksek lisansta tez konusu bulamayan psikolog arkadaşlara duyurulur.

siz konuya yardım etmeye çalışan bi gözle baksanız böyle açık aramazsınız ztn ben burdaki bazı üyelerin beni stres topu olarak gördüğünü düşünüyorum artık.rahatlıyorsanız ne ala
eşim basında çalışıyor her sene 3 günlük yaz tatilide mesleğinin getirisi ücret ödemiyoruz.oldu olacak sayenizde adımı soyadımıda yazayım tam olsun kendimi açıklaya açıklaya bi hal oldum

Kimbilir bu kadar ufak seyleri buyuterek adami ne kadar bunaltmissin ki adam kahvede orda burda o kelimeleri soylemis
Yanindayken dirdir yaparsin ama yaninda degilken o gozlere engel olamazsin
Tek diyecegim esinizi kendinizden sogutmayin
Goz bu bakar

bu nasıl bir mantık ya
aman eşim kadınlara baksın ama ben ses etmiyim mazallah dırdır yapmıs olurum adam benden soğru yorumuna saygı duyuyorum ama kabul edemiyorum bu düşünce tarzını arkadasım kusuruma bakma

yine siz yine bire bir katarak pardon kendi düşüncelernzle sanki ben anlatmsıım benm agzımdan çıkmış gbi anlattığınız yalan yanlış birkaç cümle.sizn için surda kendimi yormaya gerek duymıcam ama ilgilenen arkadasların dogruyu bilmelerini istediğim için yazıyorum bunları....eşim benm kendi erkek kuzenleryle AŞKIM CANIM CİCİM diye konusmamı falan istemiyor.ben öyle birşey yazmadım arayın bulun getrn önüme yazmıssam.eşimin kuzeni bnm le canm yavrum diye htab ediyor eşim rahatsız olmuyor hc kıskanmıyor sinrm bozuluyor diye konu açtım bu bir
ikincisine gelirsek ben zaten sadece sedefi suçlamadım ortada yanlış yada abartılı bir samimiet varsa tabiki sedef bunu tek basına yapmamıs k.pederimde zamanında eşimde diğer abide samimiyetine samimiyetle krsılık vermişki böyle abartılı samimiyet doğmuş
son olarak 3.evlendiğin adam abisinin karısıyla cinsel oyunlar oynuyor demişsinz.evet bana göre rahatsız edici ve gereksiz samimiyet barındıran bi oyun ama elim sende diye bildiğimiz ve benm burda el ele tutusmacaymısyok bilmemneymiş diye dertlenipte açtığım konuda okudğunuz bu oyun ne zmndan beri cinsel oyun oldu bunu açıklarsanız sevinicem

Amanede, kaçak dövüşme lütfen.Senin tüm konularını biliyorum.Bu özel bir ilgi de değil. Burada çoğu üye birbirini tanır.Israr edersen tüm yazdıklarını ayıklayıp dökerim buraya sen de yüzleşmiş olursun yazdıklarınla.Belki bir faydası bile dokunur.Bir gelin kayınpederinin kucağına niye oturur, cebini niye karıştırır, eşi askerdeyken aynı odada niye yatar, bu odada karanlıkta niye elele tutuşur vs. Her konunda safa yatarak cinsel imalarda bulundun.Şimdi lütfen ben aslında onu yazmadım deme.Eşinin kuzeni konusunda da aynı imayı yaptın Sedef konusunda da.Üniversite mezunuyum demişsin.Bu konuda çok emin konuşmayayım ama sanırım 2 yıllık muhasebe gibi bişey mezunuydun. Bunda yanılıyor da olabilirim, her neyse. Bir dönem ben aslında KK hakkında tez yazıyorum, yüksek lisans yapıyorum demiştin.Ve bunun doğru olmadığı ortaya çıkmıştı. O insanlar hala senin kapını açıyorlarsa büyük insanlarmış.Kıymetini bil.Şimdi ben sana ne desem boş.Nasıl olsa bu karşımdaki kişi doğru mu söylüyor acaba diye düşünmeyecek; savunmaya geçeceksin. Ben sadece kendini biraz geliştirmeni tavsiye ederim. Ozaman eltini, kaynananı, kocanı düşünmeye vaktin kalmaz.Kendini düşünürsün.Ayrıca ilk defa bir konuna sahip çıktığını; açtığın bir konuda gelen yorumlara yanıt verdiğini gördüm.Bir katkım olduysa ne mutlu bana

Son düzenleme:
Fazla abartmışsın, sadece öyle denk gelmiş de olabilir. Adamı senle evlendiğine pişman etme.

amanede neden kendine bu kadar güvensizsin ben onu çözemedim tv de kadından bile kıskanıyorsun eşini

7 ayda ne hale geldik diyorsun ama bence sen bu hale getirdin dırdırınla

Back
X