- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
Aynen canım
Eğer yaptıysa kötü kızacağım. Kartı elinden almayı düşünüyorum o bahaneyle
Yap bencede ben olsam yapardım sanırım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım
Eğer yaptıysa kötü kızacağım. Kartı elinden almayı düşünüyorum o bahaneyle
Canım yapmamki hiç öyle kendi gelip söylüyordu hep çünkü ama bu son ay gizlediğini hissediyorum o yüzden böyle davranıyorum.Çünkü konuşmuştuk karşılıklı aramızda gizli saklı olmicak dieAyy bende nefret ederim kontrol edilmekten takip edilmekten sozu bile delirtir yaapmayin sogutmayin kendinizden kizarmis zaten diyorsunuz hakli bu konuda kizmakta
Anladim ama eger sakiyorsa ve beklenmedik sekilde ogrenilmesi kotu olur bence tepkisi agir olabilir hazirliklli olun gizlesede siz cizginizi bozmayin derim yapmayinCanım yapmamki hiç öyle kendi gelip söylüyordu hep çünkü ama bu son ay gizlediğini hissediyorum o yüzden böyle davranıyorum.Çünkü konuşmuştuk karşılıklı aramızda gizli saklı olmicak die
tmm söz tutmaması konusunda haklısın ama bu kadarcık miktara bu tepki fazla biraz senin bilincinde olduğun borcun oda bilincindedir elbetDavasını sürdüğüm paranın miktarı değil ki canım.Şimdi şöyle düşün ordan burdan kısarak topladık 3 bin.Ve hazirana kadar 10 bin yapmamız lazım.adama vercez.onun için kendimi herşeyden kısıyorum.o da öğretmen ve yurtta nöbete gidiyo evde eğitime gidiyo hafta sonu kurs veriyor o parayı sırf toplayalım die.işte onu 3 gün önce Ptt attık ve bna dedi kart bnde dursun söz harmacim. Ertesi gün 20 lira çekti.bşka çekme ddm tmm dedi ama dünde 50 çekmiş evde harçlığı olmasına rağmen. Ve ayrıca sürekli para isteyen bi ailesi var.parayı yatırdığı gün onlarla konuşmuş.Eve gelince de kart cüzdanda değil cebindeydi.onlara borç vermiş olabilir ve bunu benden saklıyor olabilir.uzattım ama demek istediğim ortada bi söz var ve tutulmadığını hissediyorum :-(
Yok zaten yarın bakmak istememin sebebi o işte.bakayım eğer az eksikse zaten bi şey demicem ama fazla eksik varsa bu onun onlara para verdiği anlamına geliyor ve kızacağım çünkü benim de haberim olmalı
Ben de kötü tepki verir diye korkuyorumAnladim ama eger sakiyorsa ve beklenmedik sekilde ogrenilmesi kotu olur bence tepkisi agir olabilir hazirliklli olun gizlesede siz cizginizi bozmayin derim yapmayin
ben çalışmadığınız için bu kadar söz söyleme hakkınız olduğunu düşünmüyorum..
şahsi fikrim ben çalışmasam ve eşim para kazansa bu şekilde sorgulamaya utanırım.
adam sana kazanan benim tasası benden çok sana düşmüş dese ne diyebileceksiniz ?
ailesinin davranışını kesinlikle onaylamıyorum ve çok ayıplıyorum eşinizin de ailesine bu yaştan sonra böyle para yedirmeside hiç hoş değil ama sizin de kazanmadığınız bir para hakkında bu şekilde davranmanız bence çok hoş değil.
eşiniz bi süre sonra bunalıp çok büyük tepkiler verebilir.
Bir evde para kazaniliyorsa ortaktir. Bir hayat arkadaşı ( gerçekse) asla kazanılan parayı sahiplenmez.. Beraber emek harcanıyor. Sadece sabah gidip çalışarak para kazanılmıyor.
Karısı olarak neden söz hakkı olmasın ki ? Söz hakkı 0 la mi carpiliyor ki sırf para kazanmadigi için.
Kadında emek harcadığı diğer konuları sahiplensin, kocasının da hiç hakkı olmasın.
Konu sahibi çalışıyor belkide bilmiyorum. Bende çalışıyorum tekrardan. Aha da kuyruk acısı konuştu demeyin diye belirttim.
Özelde çalışayım dedim izin vermedi sen otur evde kpss çalış dedibu kadar söz hakkı olamaz.. benim düşüncem bu yönde en azından.illaki fikir beyan eder ama bu kadar irdeleyemez adam bir gün dayanamayıp ben çalışıp kazanıyorum diyebilir.
ayrıca kadınlar emek harcadıı her konuda yeterince herşeyi sahipleniyor bence..
elden ayaktan düşer insan yada bir hastalığı vardır çalışamaz edemez yada çok zengindir çalışmak istemiyordur veya eşi çalışma ben sana her türlü bakarım diyordur bilemem onlar ekstra durumlar ama çalışmayıp para kazanmıyorken bu kadar para muhabbeti etmeye ben şahsen utanırım..
eşim diye kazandığı para benim diyemem siz yapabiliyorsanız bu da sizin tercihiniz ne diyebilirim ?
evde iş yapan kadınlar aa çok yoruldum dediğinde adam benimde evim bende yapmış oldum biz karı kocayız mı diyor ?
kadınlar işlerine gelen herşeyi çok güzel kıvırıyor valla..
Kısmıyor şükür canım.Ben kendim kısıyorum borçlardan kurtulalım evimiz olsn çocuk olunca rahat olalım falan die.Nasip olursa atansam da Atanmasam da seneye ben de çalışacağım. Ama şimdilik biraz sıkışığız o yüzden o da tutumlu olsun istiyorumsizin boğazınızdan, evinizden kısmıyorsa bırakın göndersin. siz çarşıya pazara gidin istediğinizi alın. yetiremediğiniz noktada söyleyin neden yetmiyor diye.
Kpss hazırlanıyorm canım ücretliye başvurdum çıkmadı.Özelde de çalışmamı istemediAnladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. Borcu eşiniz ödeyecek. Bırakın nasıl ödüyorsa ödesin. Haziran gelince anlar neyin ne olduğunu. Eeee ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir.
Ama şunuda belirteyim ki; konuştukça kötü olan siz olursunuz. Bırakın kendisi görsün olanı biteni.
Bugün aldım kartı ondan canım.aynen söyleyeceğim.Kart ben de ama gider içerden çeker harcarsan karışmam kendin bul öde dicemSiz gerekeni soyleyin, gerisine karismayin. De ki, tamam bu para senin sorumlulugunda. Haziranda o parada eksik olursa, tamamlamasi gereken sensin, ben hic karismam ona gore de. Gerisini ona birak. Bak biz kredi cekip araba aldik. Dahxkredi birmeden arabati satti. Is yapcam dedi. Bende hayir krediyi kapat dedim. Yok dedi. Peki sen bilirsin, krediyi odeyemezsen, karismam, sorumluluk senin dedim. Sacma sapan islere para yatirdi, akrabalrina borc verdi, para çar çur oldu gitti. Is batti, akrabalarindan da parasini alamadi. Ama simdi agzini acamiyor. Cunku ben dedim ona. Kendi etti kendi buldu. Karisma sende. Karisinca kotusu sen oluyorsun inan. Karisma ki, bir kere yaptigi yanlisin bedelini odesin. Yoksa duzelmez cunku.