Nasıl davranayım sizce

Sizin konularınızı takipteyim, bence haklısınız çünkü istenilen miktarlar az olsa da sizin kızdığınız asıl şey ailenin bunu alışkanlık haline getirmesi ve eşinizinde yok demeyi bilmemesi. Hani ihtiyaçları olur isterler yılda 2-3 kere anca oda ama bunlar zırt pırt istiyo eski konularınıza dayanarak yazıyorum... Eşinizde benimde bi evim var karım var benimde sıkıntılarım var sorumluluklarım var diyemiyor cebinde olsa da olmasada çıkartıp veriyor. Benim sevgilimde böyle onun için çok iyi anlıyorum ama bence kesnlikle sessiz kalmayın bu duruma alışkanlık haline getirmesin. Ne yapın ne edin en azından cebnde olmadığı zamanlarda annecim babacım bende çok isterdm size yardımcı olmayı ama bende de yok demeyi bilsin hee ihtiyaç anında yine yardımlarına koşssun tabikii, ama herseyin bi sınırı var.Tabi bunu onu azarlayarak hesap sorarak yapmayın belki aylarca sürecek onun bişeyleri anlaması ama hep güzel dille söyleyin durumunuzu hatırlatın ama kızmadan. Benim sevgilim kendisine laf söylettirmiyor mesela buraya çok konu açtım bazen tepki de aldım sanane adamın parasından diyenlerde oldu ama yarın öbür gün evliyim eşim bunu bunu yapıyor yazmak cok daha kötü bence. Misal sizin durumunuz elden birşeyde gelmiyor
Aynen canım.ailesinin düşüncesizliği beni zaten sinir ediyor.eşimse hiç görmüyor.aldım kartı ondan

Kısmıyor şükür canım.Ben kendim kısıyorum borçlardan kurtulalım evimiz olsn çocuk olunca rahat olalım falan die.Nasip olursa atansam da Atanmasam da seneye ben de çalışacağım. Ama şimdilik biraz sıkışığız o yüzden o da tutumlu olsun istiyorum

boşver sende kısma. yetiremeyince aklı başına gelir belki.

bu kadar söz hakkı olamaz.. benim düşüncem bu yönde en azından.illaki fikir beyan eder ama bu kadar irdeleyemez adam bir gün dayanamayıp ben çalışıp kazanıyorum diyebilir.
ayrıca kadınlar emek harcadıı her konuda yeterince herşeyi sahipleniyor bence..
elden ayaktan düşer insan yada bir hastalığı vardır çalışamaz edemez yada çok zengindir çalışmak istemiyordur veya eşi çalışma ben sana her türlü bakarım diyordur bilemem onlar ekstra durumlar ama çalışmayıp para kazanmıyorken bu kadar para muhabbeti etmeye ben şahsen utanırım..
eşim diye kazandığı para benim diyemem siz yapabiliyorsanız bu da sizin tercihiniz ne diyebilirim ?
evde iş yapan kadınlar aa çok yoruldum dediğinde adam benimde evim bende yapmış oldum biz karı kocayız mı diyor ?
kadınlar işlerine gelen herşeyi çok güzel kıvırıyor valla..

Enteresan.. Evet doğru sizinkide bir bakış açısı..

Ev orneginiz tam olmamış . Evet o ev birlikte kirletiliyor. Tek kişi temizliyor ama iki kişi kullanıyor. Sizin verdiğiniz örnekten yola cikilirsa budur devamı.
Ancak alakası yok.

Baska birine borcu varken onu odemesi gereken parayi birilerine gonderiyorsa ben de kizarim.
Borcunu odeyemeyince ne yapacak utanmayacak mi hic

dedikleri şey de hep aynı böyle kadınların;
ben 20 lirasında değilim bana yalan söylemesindeyim.
yav hee he.
diğer konuna da yazdım cehennem neresi deseler böyle biriyle evli olmaktır derim.

Back
X