Sizin konularınızı takipteyim, bence haklısınız çünkü istenilen miktarlar az olsa da sizin kızdığınız asıl şey ailenin bunu alışkanlık haline getirmesi ve eşinizinde yok demeyi bilmemesi. Hani ihtiyaçları olur isterler yılda 2-3 kere anca oda ama bunlar zırt pırt istiyo eski konularınıza dayanarak yazıyorum... Eşinizde benimde bi evim var karım var benimde sıkıntılarım var sorumluluklarım var diyemiyor cebinde olsa da olmasada çıkartıp veriyor. Benim sevgilimde böyle onun için çok iyi anlıyorum ama bence kesnlikle sessiz kalmayın bu duruma alışkanlık haline getirmesin. Ne yapın ne edin en azından cebnde olmadığı zamanlarda annecim babacım bende çok isterdm size yardımcı olmayı ama bende de yok demeyi bilsin hee ihtiyaç anında yine yardımlarına koşssun tabikii, ama herseyin bi sınırı var.Tabi bunu onu azarlayarak hesap sorarak yapmayın belki aylarca sürecek onun bişeyleri anlaması ama hep güzel dille söyleyin durumunuzu hatırlatın ama kızmadan. Benim sevgilim kendisine laf söylettirmiyor mesela buraya çok konu açtım bazen tepki de aldım sanane adamın parasından diyenlerde oldu ama yarın öbür gün evliyim eşim bunu bunu yapıyor yazmak cok daha kötü bence. Misal sizin durumunuz elden birşeyde gelmiyor