• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil davrancagimi bileniyorum aklimi oynatcam

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
ya arkadaslar nasil bir devirdeyiz. biktim gercekten biktim aglaya aglaya hal oldum.

reva mi ya. en yakin akrabalarim nedensiz sekilde ilisigi kestiler. hic yazmiyor sormuyorlar. ben soruyorum iyiyiz diyip yine sormuyorlar. ben anlayamiyorum artik. hicbirsey olmadan birden bu davranis niye. kendimi cok yalniz hissediyorum.

ya arkadaslar nasil bir devirdeyiz. biktim gercekten biktim aglaya aglaya hal oldum.

reva mi ya. en yakin akrabalarim nedensiz sekilde ilisigi kestiler. hic yazmiyor sormuyorlar. ben soruyorum iyiyiz diyip yine sormuyorlar. ben anlayamiyorum artik. hicbirsey olmadan birden bu davranis niye. kendimi cok yalniz hissediyorum.
Sizde arayıp sormayın size bu şekilde davranana siz daha kötüsünü yapın görmezden gelin. Bu herkes için geçerli.
Çok açıklayıcı bir yazı olmamış gerçi. Aileniz, eşiniz falan? Tek mi yaşıyorsunuz?

kimseden bir şey beklemeyin....aksi halde üzülen siz olursunuz....konuşmuyorlarsa sizde hiç konuşmayın...

en yakın akraba derken halamı teyzemi anne babamı kimler. belki birseye bozulmuslardır belki biri dedikodu etmiştir

Durduk yere olmamıştır herhalde buna neden olan bi durum olmuştur.Beni neden aramıyolar diyeceginize bunu öğrenin bence biri arkanızdan bi sey mi dedi farketmeden kıracak bi sey mi yaptınız?Hiçbir şey belli değil

Çok lazim lar sanki. Az insan çok huzur.

Bilindik tavırlar. Artık insanlar öyle.
Beklentiyi kesin, beklentiler yaralar

Başka derdin yok mu ya brnim akrabalar arar cevap vermem.Çünkü arkamdan bin birturlu bela açarlar başıma ne kadar uzak o kadar iyi ! Bence kendinize daha iyi dert edilecekler şeyler bulun !

Back
X