nasıl davranıp ; ne düşünmeliyim

dün akşam aradı ... ve bitti... o kadar kırgınım ki çabasız oluşuna... benim onca emeğime karşılık çabalamamak istemesine... ben sanıyordum ki sadece kafası karıştı... ben ona inanmıştım... şimdi kötüyüm :(

ayrılık başlangıcı..yavas yavas söyleyecek
bu herifin canı sıkılmış..
hep öyle terkedeler :mymeka:

ayrılık başlangıcı..yavas yavas söyleyecek
bu herifin canı sıkılmış..
hep öyle terkedeler :mymeka:

yok terketti zaten... 10gün önce görüştüğümüzde ağlayarak ayrılmanın daha ii olacağını söylemişti... ve en son da biraz daha düşünmek istediğini söylemişti... düşünmüş ve en doğrusunun bu olduğuna karar vermiş... senağlama

İnsan yine de hep umud ediyor di mi böcük?

İşte en kötüsü bu. Heyecanla ve kendinden bile gizleyerek için için hep umud ediyor insan, bekliyor.
Kuyruğu dik tutuyor bir şekilde, aslında kendinin bile inanmadığı sözler söylüyor ama içten içe hep o umuda yalvarıyor. İşte acı gerçek acı gerçek deriz ya. Gerçeklerden kaçabileceğin son noktaya geldin nihayet.

Bundan sonrası "gerçek" anlamda dik durma zamanı işte.
Hem içinde hem de dışında. Bundan sonra kendini kandırmak da yok.
Beklemek de yok. Bundan sonra artık "ben" var, bundan sonra "ilerisi" var. Yok başka bir şey.

Gerçekten üzgünüm senin adına, aslında hem üzgünüm hem de içim bir yandan rahat.
Çünkü senin daha kolay atlatacağını düşünüyorum. Kalbin seni istemeyen bir erkeği daha kolay atacaktır dışarı.
Çok kolay demiyorum...nispeten daha kolay olacaktır diyorum.
Umarım.

Yazılanları okurken biran önce bitirip sana yazmak istedim. Sen bu ilişkide hep sevgisine sahip çıkan kompleks'siz, kaprissiz taraf olmuşsun ve kararları ona bırakarak ilişkiyi de öyle bitirmişsin, ama belli ki sevgilin kovalamak, acı çekmek, uğraşmak istemiş, hani derler ya kaçan kovalanır doğru sanırım.. Sana daha önceki ilişkilerinde çaba gösterdiğinden emek veren taraf olduğundan bahsetmiş böyle birşey istiyordu demek ki. Şu an da eski sevgilisine dönmüş-dönmeye çalışıyor olabilir ya da hayatına başkası girmiş de olabilir ama birlikte 2 sene geçirmişsiniz ben mutlaka yakın zamanda seni tekrar arayacağına ya da bir şekilde sana ulaşmaya çalışacağına inanıyorum, o zaman ki tavrın çok önemli, bu ilişkiyi geri almak adına değil, kendine olan saygını da artırmak için soğuk ve kesinlikle onu ve onunla görüşmeyi istemeyen taraf olmalısın yani her zaman olduğu gibi davranmamalısın, anlayışlı fedakar vs... Bu kafasında şimşekler çakmasına neden olur, hatta daha önce hissedemediği heyecanı da fazlasıyla yaşar, ve bu saatten sonra yapacağı her hareket de seni biraz olsun rahatlatır diye düşünüyorum..

aman yaa belkı döner hatta muhtemelen döner yaa böle karısıklıklar oluyor işte cok da duzgun guzel ılıskınız varken böle olduysa gerı dönecektır cuku bı seebep yok aslında ortada..üzülme cnm hc düşünme gerı gelıcektır nasılsa böle olmaz cunku bu dogru degıl.

teşekkür ederim yine yanımdasınız :) ellma sen haklısın ... umud ettim ; çok inandım ... ama olmadı... ve yapacak birşeyim de kalmadı... dediğin gibi beni sevmiyor işte benim istediğim gibi... ne yaşayabilirim ki artık onunla ...

ipequecim ; saol düşüncelerin için... ben de aynen öle düşünüp öyle davranmak istedim... hatta hemen msn ve facebooktan silmiştim... ama bu ona benim de durumu hemen kabullendiğim hissi vermiş... ve sanırım onun rahatlığı vardı... ben ona demiştim tekrar istersen bundan emin olmalısın ki ben de olayım... öyle olsaydı evet onun çabalayacağı bir durum olacaktı... ama o kendisinde böyle bir heyecan ; istek duyamamış... bu 10 günlük süreçte yokluğumu hissetmiş ama sevgili olarak değil... bu insana daha fazla ne denebilir ki ? ağladım tabii bunları duyunca ; yanında ağladım... sarıldı bana yine ama belliydi önceki gibi değildi... yani o tekrar aradı ama sonuç benim gerçekten inanarak beklediğim gibi değildi... ama artık benden çıktı... ben son çabamı da sarfettim...

barışmayız patiskacım ... çünkü son çabalar onun vicdanıyla kendisi arasında olacak... vicdanını dinlerse döneceği için olacak... ve bu zamana kadar saygılı ve sevgili olan ilişkimiz çirkinleşecek...

en son ben ağlarken bu oldu işte ona... bu konuşmayı yapmamış sayalım sonra yine konuşalım dedi ama ... onun içinde yok ki... ben istediğim için devam edemeyiz... tekrar görüşmek isterse görüşürüm bir kahve içeriz ; içinin rahat olmasını söylerim... onu anlayabiliyorum ; kızamıyorum... benim ilk ilişkimdi ve yetinmeye çalıştım hep... istediğimden azını verdi çoğu zaman ama yetinmeyi öğrendim... ama o daha önceki ilşkileriyle kıyaslama yaparak birşeylerin eksikliğini hissediyor ve bu benimle diil kendiyle ilgili ... ama ben ağladığım ve ona hissettirmeden beklediğim için çok şaşırdı... bunun için geri dönmek gibi bir düşüncesi olursa kabul etmeyeceğim elbet...

pazartesi akşam çok ağladım ; dün aptal gibiydim... ama birçok arkadaşımla konuştum... ve artık beklemenin hiç doğru olmadığını anladım... yok yani ilerisi ... ilk ilişkimi güzel anmak istiyorum sadece... iyiyim bugün ... dünkü kadar kırgın değilim... onu da onunla yaşadıklarımızı da aklıma geldikçe özleyeceğim ama sürekli aklıma getirmeyeceğim... sanırım ben de daha fazlasını yaşayabilirim... en azından bu kadar çok fedakarlık yapmanın anlamsız olduğunu anlamış durumdayım... bu da bana kazandırdığı bir tecrübe ...

belki son bir kez daha görüşürüz dedim ya... o zaman da paylaşmak isterim sizlerle ... ve çook teşekkür ederim tüm sözleriniz için :)

"sevmeyi özledim... sevilmekten vazgeçtim çünkü önce ben sevmeliymişim..."

facebooktaki sayfasına böyle yazmış... demek ki beni sevmemiş... ne biliim en azından tesellim beni sevdiği ama yeterince sevmediği idi...

offf :(

aynı şey kuzenimin başına geldi çocuk kendisiyle ilgili bir problemi olduğunu söyledi terketti kuzenim intihar etti sorununu hiçbir zaman öğrenemedik

son durum ; en son tekrar görüşürüz demişti o pzt akşam... bugün cuma ve ses yoktu... bir de facebooka yazdığı cümle ile artık benim içimde de bitmesi gerektiğine inandım...

dün düşündüm güzel bir maille noktayı koymaya karar verdim... nasılsa görüşmeyecektik... ama o gergin haliyle de bitemezdi bizim saygılı ilişkimiz...

güzel bir mail attım bu sabah... görüşemediğimizi tekrar ama benim söylemek istediklerim olduğunu ; o yüzden mail attığımı anlatan...

ona 2 yılın her anı için ; bana kazandırdıkları için teşekkür ettim... hepsini gülümseyerek anacağım dedim... ilişkimizin en başında var olan sorunların hala olduğunu ve aynı yerde kaldığımızı görebildiğimizi söyledim... doğru karar verdiğini söyledim... ben veremezdim çünkü ilk ilişkimdi ve o eksikliği eksiklik olarak nitelendirmek yerine düşünmeyerek telafi etmeye çalıştığımı söyledim... daha azıyla yetinmeye alıştığımı ama öyle olmaması gerektiğini anladığımı yazdım...

ona her zaman inandığımı... bayram öncesi konuşmamızda beraber sarılıp ağlayan sevgilime inandığım için yeniden deneyeceğimize tüm kalbimle inandığımı ama öyle olmayınca çok şaşırıp kırıldığımı yazdım... 2 yıl boyunca sevgine inandım dedim ...

facebooka yazdığı cümlenin yani beni sevmediğinin doğru ifade edilmiş bir cümle olmadığını düşündüm... yoksa bana ve kedine 2 yıl boyunca çok çirkin bir yalan söylemiş olduğunu vs...
sadece yeterince ya da benden daha az sevgisi olduğunu yazdım...

ona ve bana mutluluklar diledim... ve hoşçakal dedim ...

1 saat sonra filan aradı... ben rahatsızdım o yüzden arayamadım dedi... yoksa ben de senle bir kahve içip güzelce bitirmek istiyordum dedi... ben söyleyeceklerimi söyledim zaten sorun değil dedim ; şart değil... olsun dedi senin kafandaki gibi de olmalı dedi... peki dinlerim seni o zaman dedim...

bu akşam görüşeceğiz ve bitecek... eğer aramayıp mail atsaydı belki daha ii olurdu ama şimdi o görüşmek için aramışken hayır diyemezdim...

2 yıllık güzel ilişkimizi güzellikle sonlandıracağız...

biraz tuhafım ama biliyorum ki yarın gerçekten yeni bir gün olacak...

Bu kadar olgun davranabildiğiniz için ikinizi de tebrik etmek lazım.

Ayrıca belirtmek isterim ki son diye bir şey yoktur.
Bizim son dediğimiz her şey aslında yepyeni bir şeyin başlangıcıdır.
Bir şey biter başka bir şey başlar, sonra gün gelir o da biter yerini yeni başka bir şeye devreder.
Hayat da tam olarak budur işte.

İkinizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu kadar olgun davranabildiğiniz için ikinizi de tebrik etmek lazım.

Ayrıca belirtmek isterim ki son diye bir şey yoktur.
Bizim son dediğimiz her şey aslında yepyeni bir şeyin başlangıcıdır.
Bir şey biter başka bir şey başlar, sonra gün gelir o da biter yerini yeni başka bir şeye devreder.
Hayat da tam olarak budur işte.

İkinizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah.

ellmaaa ; sana çok teşekkür ederim... bu süreçte çok da üzülmemem de senin de payın var... senin için de hayırlısı olur inşallah :) a.s.

zaten sen anlamissin seni gercekten sevmedigini,
senin onu sevdigin kadar sevmedigini seni,
hayatta daha iyi, seni daha cok sevecek ve mutlu edecek insanla karsılasman dilegiyle
kıymetini bilecek bir insanla karsılasman ve acının sonlanması dilegiyle

ah böcügüm ahh görüştükce kendini üzersin aynı seyleri yasadm bende hemde benimki 3yıl 8ay lık bi ilişkiydi ve biz bayram sonrası aile arası söz olur die karar vermiştik...beyaz esyaları falan almıstık cnm ama adam 2 ay kadar önce birden sessizleşmeye basladı sonra zaman dedi sonra bigün bitsin dedi...bitsin dedikten sonra görüştük bikac kere bunun benle alakası olmadını kendi sucu olduınu falan söyledi seninki gibi yani:) bensiz nefes alamayan adam turp gibi yasıo şimdi o yüzden bence üzme kendini böcüğüm ümitlenme sen gerekeni yapmışsın ve bence daha fazla uzatma kendin için diyorum bunu cünkü herseferinde tekrar tekrar üzelceksin..

off yazmıştım hepsi gitti... bi daha yazıcam şimdi... :)

zor olmadı buluşmamız... çok güzel bikaç saatti... yazdığım mailde cevap vermek istediği şeyler vardı... her zaman oturduğumuz cafede muhabbet ettik... o da bana teşekkür etti herşey için... bizden , ayrılığımızdan , havadan sudan , işten , arkadaşlardan konuştuk... gülümseyerek :)

hiç suçlamadık ; kızmadık ... suç yoktu ki ortada... 2 yıl boyunca hiçbir buluşmamızda elini tutmadan oturadım yanına... ama dün karşısında elini tutmadan ; onu öpmeden ; dokunmadan ona oturuyordum işte... ama bunun eksikliğini hissetmedim... yani aklıma geldi ama acımadı canım... fikre alıştırdım çünkü kendimi... ama sorduğunda o bi daha görüşmeyecek miyiz diye... o zaman canım acıdı... daha önce kesinlikle hayır diyen ben bilmiyorum dedim...

ikimiz de çok önemliydik birbirimiz için... çünkü hırpalamadık hiç birbirirmizi... sakin başladık ; sakin yaşadık ve sakince bitti işte... tabii ki bu 2 yılda tartıştık ; ağladık ... öle sıkıcı ve sıradan değildi ama hiç saygısızlık yoktu... asıl amaç hiç incitmek olmadı ...

2 saat filan oturduktan sonra eve doğru yürüdük... o otobüse binecekti ... durakta ben elimi uzattım... teşekkür ettim akşam için... o sarıldı bana ... sıkı sıkı ; şimdiye kadar ki en sıkı sarılmamızdı... ellerimi tuttu sıkıca... gözlerimiz doldu yine... keşke dedi böle olmasaydı... ama inan elimden bişi gelmiyor dedi... gelmezdi haklıydı... o daha kötüsü olmadan paylaştı benle... bana hislerinin azaldığını farkettiği anda... yoksa başkasına birşey hissettiğini duymak çok acıtırdı canımı... bu kadar güzel bir son olmazdı...

ne zaman istersen ara çok isterim dedi... bikaç kere... sen önemlisin benim için dedi... sen de öle dedim... ilk sevgilim çok iyi biriydi diye anlatıcam hep dedim... sora sen de ara ama açarmıyım bilmiyorum dedim... zamana ihtiyacım var dedim... tabii dedi... dikkat et kendine diyerek ayrıldık...

onu arayamam ben... çünkü hep görüşmelerimiz böyle olacak.. tamam ben kabullendim artık ama sonuçta nereye kadar... onunla görüşmeye arkadaşça da olsa devam ederken başka birine birşey hissettiğini bilmek yakar canımı... ancak doğum gününde filan ararım... o da ocakta...

böle işte ... sadece yokluğuna alışmam gerek şimdi... burdaki en yakın arkadaşımı yitirdim çünkü :(

ama yapıcam elbet ... :)

Erkek arkadaşın sanıyorum ki oğlak burcu çünkü benm eşimde oğlak burcu herşeyi içinde yaşar oğlak erkekleri çok ince ayrıntılara takılırlar ve kimseye belli etmeden herşeyi içine atarlar bazılarına akıllarında kndi kendine cvp bulurken,bulamadıkları zamanda yalnız kalmak istiyorum diyip kaçarlar susarlar en büyük yetenekleri susmak farklı bi iç dünyaya sahipler,eşimle flört dönemimizde oda çok demiştir okuyunca aklıma geldi _yalnız kalmak istiyorum_ BİRAZ ZORDUR ELDE ETMEK YANİ;iç dünyalarını ............astroloji uz.gibi konuştum be=)))))))))))

Maalesef klasik bir durum bu tatlım..Derdim var bahaneleri..Muhtemelen ilişkiniz sallantıda hemde sadece tek taraflı bir sallantı bu yani ondan kaynaklı bir sallantı
Erkekler böyle maalesef,onlar için sorunum var,moralim bozuk yalanları en büyük kaçış yöntemi..Korkak oldukları için açık açık niyetlerini söylemezler..
Derdi olsa normal olarak seninle paylaşmalı senden destek almalıydı..Sorun var diyor ama sorunun ne olduğunu söylemiyorsa bu ilişki bitmelidir..Bence ilişkini bir kez daha gözden geçirmelisin..

umarım bu donemı en kısa zamanda atlatırsın bence erkek arkadasın sana karsı durust davranmıs ve senı en az kıracak sekıldede sonlandırmaya calısmıs keske herkes bukadar durust olsa canımızı acıtmasa.sımdı yenı bı hayat senı beklıyor.ınsallah sevgını hakeden degerını bılen ınsanlarla karsılasırsın

Back
X