Nasıl davranmalı bilemiyorum ki :(

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.073
798
33
Merhaba Kızlar:) her zamanki gibi kimseye anlatmak istemediğim ama fikre ihtiyacım olduğu için burdayım kısaca sorunumu aktarmaya çalışayım okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar geçmişte konularım var 2008 yılından beri devam eden bir ilişkim var üniverstedeyim okulun bitmesine 2 yılım kaldı sevgilimle ciddi düşünüyoruz babam hariç ailemde herkes biliyor sevgilimin ailesinde de herkes durumdan haberdar . Dün gece sevgilimle telde konuşuyorduk bi olaydan bahsetti geçen akşam teyzesindeymişler bende eylül ayında burnumdan ameliyat oldu benim fotomu görmek istemişler teyzeyi sadece bir kere gördüm oda eşi vefat etmişti o vesile ile sevgilimde bir kaç gün önce çektiği fotolarımı göstermiş teyzesi çok güzel olmuş burnundaki sorunu fark etmemiştim bile kiloda almış çok güzel görünüyor filan demiş evet ameliyattan sonra kilo aldım kızlar hayatım boyunca her daim zayıftım biraz bünye meselesi birazda şartlar lisede otobüse binip sonrada yolun bir kısmını yürüyerek gitmek zorundaydım çok yoğundu kilo alamıyordum şuanda 157 boyunda 43 kiloyum ameliyattan sonra 3 kilo aldım evde yattım 20 gün hareket etmedim beslendim kilo aldım :) sevgilimin anneside evet kilo almış geçen gün bize geldide gördüm her hafta dışarda yemek yiyorlar alır tabi demiş sevgilim laf arasında söyledi bunu ben çok şaşırdım bunlar ailecek benim kiloma taktılar galiba ablası saatimi çok beğenmişti bende rahat baksın diye eline vermiştim aaa kolun ne kadar ince senin annen sana yemek yedirmiyormu demişti o zamanda üzülmüştü ama bu bi garip oldu sanki ben evde hiç yemek yiyemiyorum aç sefil geziyorum ondan zayıftım ama oglu beni dışarı yemeğe götürdü ondan kilo aldım gibi konuşmuş evet sevgilim çalışıyor haftada bir gün rahat görüşüyoruz ya sinema ya avm yemek vitrin bakmak vs böyle şeylerle ilgileniyoruz yemek yemeyip açmı gezelim ne demek istemiş anlamıyorum sevgilim sen yanlış anladın bak yüz ifadesini bile görmedin ne demek istedi anlamadın dio:) sürekli aşağalanıyorum bu ailenin kadınları tarafından gibi me geliyor kızlar valla artık aradıklarında telefona cvp vermicem evlerine gitmicem beni istemeye gelecekleri güne kadar muhattap olmıcam böyle bi karar verdim kızlar siz ne diyorsunuz bu duruma abartıyor muyum nedir

Canım bence de önceden çok muhattap olma zaten .. Özel günler olur tabiki .. Zamanı gelince bir arada olacaksınız zaten .. Fazla samimiyet iyi olmuyor çünkü o güne kadar inceleyecekler de inceleyecekler .. o yüzden fazla fırsat tanıma derim .. Ama dediklerine cevap vermemek de en iyi galiba... Kolay gelsin

Abartıyosun bence canım ya.
Kötü bi niyetle söylediklerini sanmıyorum. Bu yüzden aradıklarında cevap vermemezlik falan yapma bence yok yere erkek arkadaşınla da aranız bozulur

Bende 43 Kiloyum ama okurken sanki yapılan yorumlardan 100 kilo almışsın gibi algıladım meğer 3 kiloymuş
Canım kilo bu alınır verilir yapılan yorumlara vede söylenenlere takılma.. Ama daha isteme nişan falan olmadan sevgilinin annesiyle bu kadar görüşmene de gerek yok bence yani biraz seviye bırakırsan ilişkiniz açısından daha sağlıklı olur

ben istemiyorum muhattap olmak ileride bir şey kalsın istiyorum ama sevgilimle alakalı ne zaman başları sıkışsa beni arıyorlar canım yaa

bayagadır kilo almaya çalışıyorum canım o 3 kilo varya bana 100 kilo gibi geldi:)) burnumu yaptırınca birazda yüzüm toparlandı ondan yani:) bencede hiç meraklı değilim onlarla görüşmeye tutupta asla aramam onları onlar arıyıp duruyorlar sevgilime sorup cvp alamadıkları konuşarı dönüp bana soruyorlar maalesef :)

bence bu kadar büyütme gerçekten söyleme şekliyle de alakalı bişey bu fazla muhattap olma tabi yeri geldiğinde görüşürsün ben de öyle yapıyorum. Ben de çok zayıfım kızım ye kilo al vs diyolar sürekli ben onlara geldiğimde yiyeyim diye bi sürü pasta börek yapıyo sevgilime de tembih ediyo yesin diye ve bundan rahatsızlık duymuyorum hoşuma bile gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…