Nasıl davranmali eş kişisine yardim...Akıl.

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
828
123
Çok uzatmadan hemen konuya gireyim.
Evlendiğim ilk günden itibaren kv ile hep sorunlar yasadik.
Hatta çok buyuk kavgalar.
Onun yüzunden eşimden dayaklar bile yedim.
Neyse gereksiz bilgi kalabaliğina gerek yok yazsam destan olur o cins.
Şimdi gel gelelim asil konuya kv bi kaza geçirip vefat etti.
15 yirmi gün önce
Ve esim bu sürede benle hic konusmadi insanlar icinde sorduklarima cvp vermedi.
Rencide etti.
Kardeşlerinin yaninda beni hep utandirdi ve suclayici konuştu.
Ilk gunler acisi var dedim takmadim.
Ama baktim bildiginiz beni suçlar oldu.
Bende trip atmaya başladım ve konusmuyorum.
Az once gelmis diyor niye trio atiyorsun.
Soyleyince de tum yapriklarini inkar ediyor.
Velevki yaptim altan al.
Sen böle birsey yasasan benim kafami bile kirsan ben altan alirdim ama .
Yapamiyorum çunku cokk rencide etti.
Sanki kavga ettik anlasamiyorduk da tum suc benim.
Ki tum tartsmalarimizda ve kavgallarmzda bna hak verirdi hep.

Şimdi sorarim size bu eşe nasil dawranmali ttutumum ne olmali

Esinizden siddet gormeniz tabi ki yanlis ve bu konuda ne tepki verirseniz haklisiniz
Ama arada gecen tüm tatsiz ve kötü şeyleri görmeden yorum yapacak olursak annesinin vefatıyla belkide yaptigi şeyin farkinda degil gibi geldi bana
Sizde cok üzerine gitmeden kendi haline birakin bu ara onu

Öncesine bişey diyemem ama şiddet uygulaması gerçeğini değiştiremez. Bide eşinizin annesi vefat etmiş ne yaptığını farkında değildir.

"bi iyi davranmadin anama öldü gitti senin yuzunden" tribi gibi geldi ama geri basmis sonucta
Beence cok usteleme acisi var iyi davran baktin devam ediyo o zaman bakarsin caresine

Geçmişi silmek istemişsiniz anlaşılan. “Dayaklar”konusuna değinmiyorum o yüzden..
annesini kaybetmiş büyük bir acı yaşıyor ve ne yaptığının farkında değil. Alttan alma ama bence bir süre de onunla muhattap olmamaya çalış. Üzerine düşme,gerekmediği sürece konuşma. Yada ilgili davran belki ilgiye ihtiyacı var bu dönemde.

Belliymiş kv ile kavgalarınızda hep sana hak verdiği.. O yüzden çok dayak yemişsindir.
Adam, adam değil bi kere. Seni dövmüş ötesi yok milletin içinde renci de oldun diye mi olay? Bi insan yada bi can ne kadar rencide edilebilirse dayak atıp göstermiş zaten öncesinde. Onda naptıysanız bunda da aynısını yapın. Aynen devam edin.

Annesinin acısıyla sadece size mi ters davranıyor? Yoksa genel olarak herkese karşı ayni tutumu mu sergiliyor? Herkese karşı ayni şekilde davranıyorsa, acısı olduğu için sağlıklı düşünemiyor. Yok sadece size karşı böyleyse, içten içe size karşı kin besliyor, her ortamda bunu dışarı yansıtıyor.

Biraz daha zaman verin ama üstelemeyin. Kendi haline bırakın. Hiçbir değişim olmazsa ona göre karar verirsiniz.

nasıl hak vermek bu?
dayakta değil dayaklar

Dayak dedigim asip kesme vurup dokme degil sadece itio kakma.
Tokat bile yok .
Yanlis

Ya aslinda ben bir not dussem konuma iyi olacak .
Oglum ağlarken yazdim cunku dusun dusun doğruyu bulamadim.
Bebegimde hasta kafa mafa kalmadı.
Yanlis ifade ettim kndimi .
Dayak dedigim asma kesme tokat vurma değil .sinirlenme bagirio cagirma kndine ve esyalara zarar verme

Onun degimine göre herkese karşi tutumu bu ama hayir herkese ole degil göruyorum sadece bana

Konunuzun gidiş hati değişmeye başladı.bence siz önce bi düşünün sonra sorunuzu sorun.oncelerde ne yaşadığınızı anlayamıyoruz simdi.siddet varmı yokmu??

Yoksa ,dayaklar yedim demenin anlamı ne

Ayrıca geçmişte yaşadıklarıniz daha ağır olmalıki burda ölmüş bir insanı suçlamak ister gibi bir durumunuz var.
Bunu yanlış buluyorum.
Hiç kimse dört dörtlük değil ve de her evlilikte ister istemez kavgalar oluyor.ben buzamana kadar kavgasiz bir evliliğe şahit olmadım.

Anne sini kaybetmiş bir insanin acısı büyüktür.bazi insanların butur acılara tepkisi farklı.. on bes yirmi gun uzun bir sure degil acisi daha cok taze.eşinizi seviyorsanız kendinizi onun yerine koyun ve destek olun.buyukluk gösterin.

Size başka tavsiyem

Olay neyse öyle anlatın ki, insanlar yorum yaparken başkalarına haksızlık yapmasin

sana dayak atmayı haklı gören birine çeşit çeşit davransan ne olur yine o dayağı yersin.

Onun yüzunden eşimden dayaklar bile yedim

Şimdi sorarim size bu eşe nasil dawranmali ttutumum ne olmali

Bastan dayaklar yedim yazmissiniz.
Sonrasinda dayak yok itip kakma yazmissiniz.

Her neyse.

Onceden nasil davraniyorsaniz oyle davranin.

Alttan alin yani

haklı ya da haksız olduğun önemli değil şuan ona. yani zamanında annesi ile seninle ilgili tartışmalar yaşanmış. acısı daha çok yeni. bence fazla üstüne gitme. eşinin yaptığını onaylamıyorum yanlış anlama ama şu dönem trip gibi gereksiz şeylerden kaçın

Onun yuzunden dayaklar yedim kismindan sonrasini okumadim. Okuma geregi duymuyorum. Bir insan esinden siddet goruryorsa ve ses cikarmiyoraa gonullu kolelik yapiyor demektir. O cumleden sonra size ne yaptiysa bu sizin ,onun gonullu kolesi oldugunuz icin yaptigi anlamina gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…