Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.589 102.262 1.123 46 6 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #21 deniz_gunes .!.: Bastan dayaklar yedim yazmissiniz. Sonrasinda dayak yok itip kakma yazmissiniz. Her neyse. Onceden nasil davraniyorsaniz oyle davranin. Alttan alin yani Genişletmek için tıkla... İnsan yemediği dayağı nasıl dillendirir?
deniz_gunes .!.: Bastan dayaklar yedim yazmissiniz. Sonrasinda dayak yok itip kakma yazmissiniz. Her neyse. Onceden nasil davraniyorsaniz oyle davranin. Alttan alin yani Genişletmek için tıkla... İnsan yemediği dayağı nasıl dillendirir?
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.589 102.262 1.123 46 6 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #22 deniz_gunes .!.: Bastan dayaklar yedim yazmissiniz. Sonrasinda dayak yok itip kakma yazmissiniz. Her neyse. Onceden nasil davraniyorsaniz oyle davranin. Alttan alin yani Genişletmek için tıkla... İnsan yemediği dayağı nasıl dillendirir?
deniz_gunes .!.: Bastan dayaklar yedim yazmissiniz. Sonrasinda dayak yok itip kakma yazmissiniz. Her neyse. Onceden nasil davraniyorsaniz oyle davranin. Alttan alin yani Genişletmek için tıkla... İnsan yemediği dayağı nasıl dillendirir?