Nasıl davranmalı

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Arkadaşlar yeni evliyim. Yakında bir eltim olacak. Eltim benden küçük, kendisini istemeye gittiğimizde ve nişanına gittiğimizde benim dışımda ailenin tüm üyelerine çok sıcak davranmıştı. Sürekli gülüyor ama nedense bana karşı hiçbir yakınlık göstermedi. Eltiye nasıl davranılır bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum sizden. Nasıl davranmalıyım. Mesela kayınvalidemle kaynımın yanında sanki çok samimiymişiz gibi nasılsın filan diyor rahat rahat konuşuyor ama onun dışında farklı. Yaşım büyük olduğu halde ismimle hitap ediyor bir de. Kayınvalideme anlattığımda sen yanlış anlamışsındır deyip geçiştirdi. Asıl sorum şu ki eltiye nasıl davranılır:)

Elti gibi görmeyin yeni tanıştıgınız komsunuzmuş gibi görün zamanla birbirinze ısınırsınız. Yoksa hayat çekilmez

Kısasa kısas :) kimselere eşiniz de dahil bir şey demeyin, hemen kıskandı derler.. Allah yardımcınız olsun. Elti fırtınalar estireceğe benziyor :)

Eltim yok ama olsaydi bana nasil davranirsa ben de ayni sekilde ona iade ederdim. Bir de size tavsiyem hep mesafeli kalin. Ne demisler, kuma gemisi yurumus elti gemisi yurumemis😆😆

Kendisini elti diye sıfatlandırmayın, ailede ki hiç kimsenin ona karşı olan davranışlarını size karşı olan davranışlarına göre kıyaslamayın, muhattap olursa muhattap olun, samimiyetsiz samimi biriyse eğer sizde sinsirella bir piremses olun he bir de çok takmayın-takılmayın yoksa bu hayat çekilmez :cool:

eh evlilik hazırlığında olduğuna göre dönem onun dönemi
biraz daha gözde olacak belki biraz şımaracak
olgunluğunuzu koruyun, ağır kalın bence

çok kafaya takmayın böyle şeyleri, kafanız uyuyorsa yakın olursunuz uymuyorsa hiç boşuna iyimiyiz kötümüyüz diye takılmayın, belirli bir mesafede hayatınıza devam edin bence

Arkadaşlar yeni evliyim. Yakında bir eltim olacak. Eltim benden küçük, kendisini istemeye gittiğimizde ve nişanına gittiğimizde benim dışımda ailenin tüm üyelerine çok sıcak davranmıştı. Sürekli gülüyor ama nedense bana karşı hiçbir yakınlık göstermedi. Eltiye nasıl davranılır bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum sizden. Nasıl davranmalıyım. Mesela kayınvalidemle kaynımın yanında sanki çok samimiymişiz gibi nasılsın filan diyor rahat rahat konuşuyor ama onun dışında farklı. Yaşım büyük olduğu halde ismimle hitap ediyor bir de. Kayınvalideme anlattığımda sen yanlış anlamışsındır deyip geçiştirdi. Asıl sorum şu ki eltiye nasıl davranılır:)
Siz yaşça büyük olsanız da size isminizle hitap etmesinde sakınca yok ne şekilde davranırsanız davranın iyi olamazsınız öyle oturmuş bir kalıp var çünkü mesafeli olmakta fayda var ,kv eşiniz veya aileden başkasına eltinizle ilgili yorum yapmayın hoş olmaz sizin açınızdan farklı düşünürler ,o size karşı nasılsa siz de o şekilde davranırsınız olur biter fazla gözünüzde büyütmeyin pek iyi olmuyor zaten elti ilişkileri

Back
X