Nasıl Davranmalı?

Zaten olay pasta almaması falan değil,olay herkesin atabileceği kısa bir mesajla doğumgünümü kutlaması,aramaya dahi tenezzül etmemesi.Olayın sadece doğumgünü boyutu yok,diğer aramızda geçenleri de yazmıştım ama nedense herkes bu kısma odaklanmış.

insan o an yanında birilerini görmek istiyor bence.Sonrada zor zamanında kimlerin yanında olup olmadığına bakıyor,insanız sonuçta.

Siz beni ya anlamak istemiyorsunuz ya da her şeyi kendi bakış açınıza göre yorumluyorsunuz.Bir arkadaşım Allah korusun kanser olsa,hastalığıyla ilgili ben de soru sormam ama her an yanında olduğumu hissettiririm.Hastaneye gidecekse beraber giderim,her an ulaşabileceğini ona hissettiririm.Ben ve siz iki farklı insanız,hayat görüşümüz,aile yaşantımız farklı.Siz ben böyle yapıyorum,oooh çok mutluyum imajı çizerek beni çıkarcılıkla suçlayamazsınız.Hayatımda hiçbir şeyi karşılık bekleyerek yapmadım,sadece değer görmek istiyorum.Bu küçücük bir mesajla,komik bir videoyla da mümkün.Sizi düşündüğünü belli eden bir soruyla da.Umarım anladınız.

insan o an yanında birilerini görmek istiyor bence.Sonrada zor zamanında kimlerin yanında olup olmadığına bakıyor,insanız sonuçta.

Haklısınız

Ama düşük yapan kadına kucağımda 8 aylık çocukla bak seninki yok benimki var der gibi gidemedim

Eşim gitti eşiyle takıldı şu bu ama ben yanında mı olurum yarayı mı deşerim diye düşünüp yok olmayı tercih ettim

Aradan 10 yıl geçti yine aynı şartlar olsa yine öyle yaparım ama şimdi düşük yapsa tabii ki koşarak giderim

zira benim bebeğim yok içini deşecek tüp bebek süreçlerinde de destektim ama olmadı işte

Boşver ya
Demek ki değer vermiyor
Bu kadar takma kafana
Sen pasta götürmüşsün düşünmüşsün
O ayıp olmasın diye msj yazmış
Ben olsam görüşmem artık
Bazı insanlar boş zamanını geçirmek için arkadaşlık yapıyor zaten
Bunu anladığımda çekilirim

kesinlikle,ben de öyle olduğunu düşündüğüm için kendimi geri çektim.

acınası derecede başkasına bağlı olmak olarak nitelendiriyorum ben bu durumu. dediğim gibi aramak zorunda da değil kimse kimseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…