Nasıl davranmalı?

Böylelerine duble mesafe koyacaksın.Oglundan kopamıyor, gelini sürekli yanında istiyor. Ayda yılda bir gideceksin. Ben öyle yapıyorum, rahatım
Valla mesafe bile çok onlara
bizimki de başlarda zırt arar dayın geldi gel
onlardayız biri arar geliyoruz diye işten gelmişsiz zaten kıyafetim müsait değil mesela biz gidiyoruz deriz
aaaaa *** kişisine sini burada olduğunuzu söyledim ayıp olur
haaaa baktım millet için yaşıyor bir çizik attım üstlerine kusura bakmasınlar
bana değer vermeyeni ben ne saygı göstericem.

Aynen bu aileye geldiysen buraya uyacak sın diyorlar. Kendileri önce bi oğullarının ayrı bir yuva kurduğunu onunda bir ailesi olduğunu kabul etsinler. Sanıyorlar ki benim ailem kendileri. Yok öyle
Valla ben artık aramıyorum sormuyorum canım 2 ayı geçti aradılar -2 he hı diyip kapattım eşimi arıyorlar havadan sudan konuşuyorlarmış
Görümcemle de görüşmüyorum zaten tamamen kopardım haaa ölüm olur giderim evlerine haricinde kimsenin gönlünü hoş beş edemem bende insanım.
Onlar yaşlı diye yapıyordum hep eşimle ben ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey giden bizden gitsin modu,
Şimdi de diyorum bende cahilim madem öyle bir kulp bulunacaksa

Aynen bu aileye geldiysen buraya uyacak sın diyorlar. Kendileri önce bi oğullarının ayrı bir yuva kurduğunu onunda bir ailesi olduğunu kabul etsinler. Sanıyorlar ki benim ailem kendileri. Yok öyle
pemde yalandan kimse ölmez bağlayacaksın kocanı kendine gözlerinin içine bakacak.

onlardayız biri arar geliyoruz diye işten gelmişsiz zaten kıyafetim müsait değil mesela biz gidiyoruz deriz
Evet hep ayıp Olur şöyle olur böyle olur diyerekten çağırıyor. Sözde hiç ısrar etmez ama bi bakmışsın yapmışsın. Bende artık hayır demeye başladım valla ister sevmesinler ister sevsinler artık umrumda değil

Bu kvleri sanki klonlamışlar. Hepsi birbirinin aynısı. Bizimkide sürekli çagırırdı. Artık bende ha aradı ha çagıracak diye panik hali oluşmuştu. Şükür aştım. Şuan güzel mesafe koydum. Kvleri çogu çevre için yaşıyor. Aman gelinim gelmedi demesinler, aman şu bunu demesin.

Evet hep ayıp Olur şöyle olur böyle olur diyerekten çağırıyor. Sözde hiç ısrar etmez ama bi bakmışsın yapmışsın. Bende artık hayır demeye başladım valla ister sevmesinler ister sevsinler artık umrumda değil
Benimkide aynıydı. 6 aydan sonra düzelmeye başladı. Sen kararlı ol, hayır de gitme. Kv kendini yırtsada gitme. Alıştırma. Bak daha 3 4ay olmuş, çok yeni. Nasıl alıştırırsan öyle gider

Bu kvleri sanki klonlamışlar. Hepsi birbirinin aynısı. Bizimkide sürekli çagırırdı. Artık bende ha aradı ha çagıracak diye panik hali oluşmuştu. Şükür aştım. Şuan güzel mesafe koydum. Kvleri çogu çevre için yaşıyor. Aman gelinim gelmedi demesinler, aman şu bunu demesin.
Kız anlatmaya ne ömrüm yeter nede gönlüm :cool:

Tek bildiğim şey 2 cihan bir araya gelse içimdekiler yine de değişmez.

Sen o aileye gelin gitmedin.Eşiniz ve siz iki ayrı aileden kopup evlenip, yeni bir aile, yeni bir sistem kurdunuz.Eski kafa düşünüyorlar.

Aynen bende de öyle oldu. En son bir tartışma yasadık ve ne onlar bana yazdı ne ben onlara o zaman cok rahattım suan bazen diyorum barısmasaydık keske 😅

Benimkide aynıydı. 6 aydan sonra düzelmeye başladı. Sen kararlı ol, hayır de gitme. Kv kendini yırtsada gitme. Alıştırma. Bak daha 3 4ay olmuş, çok yeni. Nasıl alıştırırsan öyle gider
Bak şimdi çalışıyorum işten gidiyorum asla gelme olyı yok gel gel
Kendi kızı üni okuyordu gelmiyordu çoğu yere neden gelmedi çok dersi var
Bizim tek işimiz misafirlik milletin gönlünü hoş etme kendisi topluma çok önem veren biri ya seni de öyle sanıyor.
Şimdi beni göremiyor bırak misafirliğe gitmeyi, gördüklerine saysın.

Bizim tek işimiz misafirlik milletin gönlünü hoş etme kendisi topluma çok önem veren biri ya seni de öyle sanıyor.
Sorma bizimkide öyle.Hayattaki tek amacı bizi sürekli ayagına götürmek. Millete bak gelin benden çıkmıyor demek. 1 ayı geçti gitmiyorum. Bugünde eşim tek gitti. Genelde tek gönderiyorum. Sen aşmışsın sorunu, inşallah konu sahibi de aşar.

Merhabalar
Ben 3 4 aylık evliyim. Nişanlılık dönemindeki korktuğum ne varsa yaşıyorum şuan. Eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok anlayışlı sabırlı biri ancak ailesi ile dengeyi asla kuramadı. En başından beri uyarmama rağmen hep tamam halledicem dedi halledemedi. Eşimin annesi oğluna çok düşkün normal bir düşkünlük değil onu tanıyan herkes bunu söylüyor düşkün olduğunu. Neyse asıl sıkıntı bu da değil. Evliliğimizin ilk ayı bile haftanın en az 3 günü onlarla beraber gecti. Yok misafir geldi gelin, yok şunu yaptım gelin, yok bugün mantı dökelim gelin. Daha sonra eşimin teyzesi vefat etti 2 3 hafta hergün gittik cenaze evine. Daha sonraları da gitmeye devam ettik hergün olmasa da hala gidiliyor. Ben gitmesem de gidiliyor... Gebeyim ve risk durumum var ondan dolayı ben gitmiyorum. Eşimle ne sohbet edebiliyorduk ne karı koca hayatımız vardı. Cenaze evine elbette gidilir ama hergün hergün gidildiğini ilk defa gördüm. Kayınvalidem bir yere gidilceği zaman kendi kocasına değil oğluna söylüyor. Kendi belirliyor gidelim ayıp olur şöyle olur. Bilmiyorum ben mi yanlış düsünüyorum bana normal gelmiyor. Düşüncesizce davranıyorlar gibi geliyor. Eşimin babannesi bile kalmaya geliyor kendi oğullarının evi dururken. Tamam uzun süre kalmıyor ama yeni evliyim sonucta ben ayrıca rahatsız olacagımı da düşünmeleri lazım. Eşime karşı söylesem de aynı söylemesem de aynı. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık
İlk başta aynı ben de o dengeyi kuramadım bir yıl oldu hala sıkıntısını çekiyorum. Ben de eşimin memleketine gelin gittim bundan kaynaklı da çok denge kuramadım az çok yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım. Daha çok geç olmadan sen kurmaya çalış eşinle ciddi bir konuşma yapmalısın.

Aynı kişi olabilir miyiz 😂 bende de var üni okuyan bir görümce ve o arkadaslarıyla gezerken okuluna dersine bakarken benim kendime ait bir hayatım kalmamıstı. Kendi kızı evde durmuyor hic bende bunlar nereye ben oraya

Sorma bizimkide öyle.Hayattaki tek amacı bizi sürekli ayagına götürmek. Millete bak gelin benden çıkmıyor demek. 1 ayı geçti gitmiyorum. Bugünde eşim tek gitti. Genelde tek gönderiyorum. Sen aşmışsın sorunu, inşallah konu sahibi de aşar.
Ben eşimi tek gönderemiyorum ya
ailesi sürekli olayları büyütor oda gitmek istemiyor tek sıkılıyorum sensiz diyor
bende onu aşamadım gitse kafam daha rahat olacak.

Aynı kişi olabilir miyiz 😂 bende de var üni okuyan bir görümce ve o arkadaslarıyla gezerken okuluna dersine bakarken benim kendime ait bir hayatım kalmamıstı. Kendi kızı evde durmuyor hic bende bunlar nereye ben oraya
Kader arkadaşım benim.

Ben eşimi tek gönderemiyorum ya
ailesi sürekli olayları büyütor oda gitmek istemiyor tek sıkılıyorum sensiz diyor
bende onu aşamadım gitse kafam daha rahat olacak.
O bile ailesinden sıkılıyor. Alıştırsan aslında iyi olur. Zaten çalışıyorsun sürekli gel diyemezler.

Back
X