- Konu Sahibi Uzaklaragidesimvar
Bir an önce düzene koymalisiniz. Bu şekilde çok zor. Eşiniz artik kendi ailesi olduğunu kabul edip önceliği siz olmalısınızMerhabalar
Ben 3 4 aylık evliyim. Nişanlılık dönemindeki korktuğum ne varsa yaşıyorum şuan. Eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok anlayışlı sabırlı biri ancak ailesi ile dengeyi asla kuramadı. En başından beri uyarmama rağmen hep tamam halledicem dedi halledemedi. Eşimin annesi oğluna çok düşkün normal bir düşkünlük değil onu tanıyan herkes bunu söylüyor düşkün olduğunu. Neyse asıl sıkıntı bu da değil. Evliliğimizin ilk ayı bile haftanın en az 3 günü onlarla beraber gecti. Yok misafir geldi gelin, yok şunu yaptım gelin, yok bugün mantı dökelim gelin. Daha sonra eşimin teyzesi vefat etti 2 3 hafta hergün gittik cenaze evine. Daha sonraları da gitmeye devam ettik hergün olmasa da hala gidiliyor. Ben gitmesem de gidiliyor... Gebeyim ve risk durumum var ondan dolayı ben gitmiyorum. Eşimle ne sohbet edebiliyorduk ne karı koca hayatımız vardı. Cenaze evine elbette gidilir ama hergün hergün gidildiğini ilk defa gördüm. Kayınvalidem bir yere gidilceği zaman kendi kocasına değil oğluna söylüyor. Kendi belirliyor gidelim ayıp olur şöyle olur. Bilmiyorum ben mi yanlış düsünüyorum bana normal gelmiyor. Düşüncesizce davranıyorlar gibi geliyor. Eşimin babannesi bile kalmaya geliyor kendi oğullarının evi dururken. Tamam uzun süre kalmıyor ama yeni evliyim sonucta ben ayrıca rahatsız olacagımı da düşünmeleri lazım. Eşime karşı söylesem de aynı söylemesem de aynı. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık