Nasıl davranmalı?

Bir an önce düzene koymalisiniz. Bu şekilde çok zor. Eşiniz artik kendi ailesi olduğunu kabul edip önceliği siz olmalısınız

Bende soğudum ve olmuyor canım olmuyor eskisi gibi olmuyor.

Şöyle anlayışlı ben ne kadar öfkelenirsem öfkeleneyim bir gün kıracak birsey demedi ya da yemek falan yapmasam sorun etmez olsun dışardan söyleriz der. Yani okuyoruz burda görüyoruz anlayışlı olmayan çok insan var. O konudan anlayışlı diyorum. Diğer konularda haklısınız

Klasik bir kayınvalide. Ya yumuşak yaklaşıp tüm bunları göz ardı edeceksiniz. Hı hı annecim diyceksiniz.

Ya da tepkinizi her durumda ortaya koyup aranıza tatlı bir mesafe koyacaksınız yani Samimiyet olmayacak ama saygı olacak tabi. Sizden çekinicekler. Ve haberiniz olsun bu öyle kibarca hoşlukla kırmadan çaktırmadan yapılcak birşey değil. ilk kötü tavrınızda yaptığınız bütün iyilikler hoşluklar çöpe gidicek. Sizden kötüsü olmayacak. Çünkü en güzel kv ler siler ha bana kalırsa hiç takmayın. Bu mesafe nişanlıyken konulunca tadından yenmiyor. Geç kalmışsınız ama yaparsınız.

Şöyle anlayışlı ben ne kadar öfkelenirsem öfkeleneyim bir gün kıracak birsey demedi ya da yemek falan yapmasam sorun etmez olsun dışardan söyleriz der. Yani okuyoruz burda görüyoruz anlayışlı olmayan çok insan var. O konudan anlayışlı diyorum. Diğer konularda haklısınız

Siz de adama güvenip çocuk yaptınız öyle mi?
İşiniz zor. Allah yardımcınız olsun

Acil eşinize ve ailesine sınır çizin , hayır demeyi ögrenin gerekirse çatır çatır kavga edin , ah ah neden hemen hamile kaldın ki yer seni bu kv de ve oğlu, uyanık olun biraz yahu hemen bebek ne demek 3. , 4 aylık evlilikte ..
Bak benim kv de aynıydı ben inatla 2 yıl çocuk yapmadım 3 yıla doğru ilerliyorum ve eşimin tam kıvama gelmesini bekliyorum hala , ha ben baya baya sınır koyabildim çok şükür eskiye göre , sizinde aşırı kararlı ve sınırlarını korumada inatçı davranmanızı öneririm, kv ve ailesi ile mesafeyi koruyun , olaya direk eşinize sınır koymakla başlayabilirsiniz, Tülay kök sınırlar videolarını izleyin lütfen...

Eşinizi alıştırın bunlara, bir zahmet hamile karısını üzerken de gözleri dolsun ...

Teşekkür ederim videoya bakacağım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…