nasıl davranmalı..

biyen

boncuğum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
288
37
318
kızlar merhaba,
bikaç gün önce facebook ta anasayfa kısmında eski bir arkadaşımın koyduğu bi resmi gördüm.komik bir ayakkabı rengi ve modeliydi.hoşuma gitti ve ben de 'güzelmiş' yazığı yorum yaptım.ama bu arkadaşım üniversitedeyken içten içe beni seviyomuş.çok sonra öğrendim.ama artık evliyim ve çocuğun da en ufak bi rahatsızlık verdiği yok.2 gün önce eşim ben yattıktan sonra internete girmiş.ve tesadüfen bu yorumu görmüş.bana hiçbişey söylemedi.ertesi gece saat 3 ten sabaha kadar çeşitli sitelere girip araştırma yapmış.araştırma konusu da şöyle:Nasıl boşanabilirim? Boşanma davası nasıl açılır? nafaka hangi durumlarda verilir? vs.vs. dün akşam internet geçmişine bakıyodum.bu sayfaları görünce şok oldum.sen mi girdin dedim evet dedi.nedeni de bu meseleymiş ve çok kararlıymış.neredeyse 2 yılı doldurucaz ve bu konuda ne kadar güvenilir olduğumu bilmesine rağmen benden böyle bi şey şüphe etmesi ve bütün gece nasıl boşanacağını araştırması çok ağırıma gitti.2 gündür hiç konuşmadık.birbirimize düşman gibi bakıyoruz.nasıl davranmalı ne yapmalıyım bilmiyorum.fikir verirseniz çok memnun olucam:uhm:

Bu arkadaşın içten içe seni sevdiğini eşin biliyormuydu ?
Maden sen bunu biliyorsun neden yorum yapıyorsun ?

ayy çok zor bir durum yaa sen madem bunun seni sevdiğini biliosun neden yorum yapıyosun ki bu kuyruk sallamaya benzior biraz...senin içinde bu yoksa bile dışardan böle anlaşılır...hele ki eşin bunun seni sevdiğini biliyorsa adam hepten yanlış anlamıştır tabi..yani ne yap ne et eşinin gönlünü almaya çalış suç sende.fakat eşinde çok büyük bir tepki göstermiş bunu da anlamış değilim

biz çok iyi arkadaştık.ikimizde de en ufak art niyet olamaz.öğrencilik zamanımızda bana maddi manevi çok büyük iyilikleri olmuş bir dosttur benim için.bi zamanlar hoşlanmış geçmiş gitmiş.ben evliyim onun da kız arkadaşı var.kuyruk sallamak olarak düşündüyse eğer eşim ona söyleyecek söz bulamıyorum.

bu sebebten bosanma olurmu ya..eger esin rahatsız oluyorsa gorusmeni kesmeni soyler olur biter sanki adamla senin bir iliskin varmıs gibi davranması ve bu nedenden bosanmak istemesi olamaz yani ya sebep arıyordu derim yada fazla abartıyor

ne alaka ya hayret bişi altında baska neden yatmasın bunun eşiniz bunu bahane etti bence

ya eşin öle düşünmüştür demiorum günahını alamam kimsenin ama kim olsa aynı şeyi düşünürdü

baska bir sey vardir
ya sizden hoslandigini biliyordu (siz soylediniz)
ya facebook listesinde olmasini istemiyordu

üzerine gitme akısına bırak uzerıne gıdıp kendını savunursan yada ıspatlamaya calısırsan dogru dusundugunu sanacak eger cabalamazsan bırseylere yanıldıgını zanneder bu benım fıkrım cnm ıns ıse yarar :teselli:

eşim biliyormuş daha önceden ortak bir kız arkadaşımız kendisine söylemiş.ben haberi olduğunu bilmiyordum.Yine de bu onu haklı çıkarmaz diye düşünüyorum.beni hiç mi tanıyamamış.çok kırgınım..

canım bende evlıyım.okul arkadaslarıma yorum yapıyorum.esım de goruyo.yanlıs bısey olsa esımde benı bosar.yanı canım bence esın bunu bahane edıyo.cunkü bu yanlıs bısey degıl...

boşanmak istediği yok aslında.o anda sinirle saçmalamış.1 hafta öncesine kadar çalışırken bile sevdi mesajları atıyodu cebime.ama beni üzen bu kuşkuya düşmesi.aklım almıyor vallahi.şimdi nasıl davranmalıyım bilemiyorum.

eşinin karakterini bilmiyorsun demek neye kızacağanı falan benim eşimde kızar böyle bişey yapsam yani eski arkadaşının senden eskiden hoşlandığını biliyorsa eğer tabi yine boşanmak için geçerlibir sebep değil abartmış yani

canım sıkma sen canını.duzelır hersey ınsallah.esın de o anlık sınırlenmıstır.bıde soyle dusunelım esınden hoslanan bır bayana esın yorum yazsa sende kızarsın.usteleme bu konuyu derım.kapat gıtsın.sen esınle aranı, degmez bırı ıcın bozma...

Yok daha neler!
Kızıp, darılsa anlarım da bosanmak da neyın nesı?
Nasıl mı davranmalı?
Ben olsam, hatalıymıs gıbı onun pesınde dolasmaz,
Asıl trıbı ben yapardım.
Tabıı oncesınde alır karsıma guzelce bır ızah yapardım.
Baktım anlamıyor, oyle mı? der,
mesafemı koyardım.
Bır mesaj attım dıye benden bosanmayı dusunecek adam,
varsın hıc olmasın hayatımda.

canım bence sizde güven problemi var.eşin senin facene girip neler yazdığını inceliyo,sen onun akşam hangi sitelere girdiğini inceliyosun....güven duyan insan neden bunları yapar anlamıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…