nasıl davranmalı..

kadinlar bariz aldatiliyor ama bosanmiyor
bakiniz erkekler ufacik bir masum mesaj bile yetebiliyor
yorumsuz...

esının o cocugun sızden hoslandıgını bıldıgını bılmesen bıle senden hopslandıgını senın bıldıgın bırı ıle(eskıden bıle olsa) face de nıye kayıtlı????

Benimde eşim böyle bişe yapsa çok kızardım,eşinizin yaptığını yapmazdım belki ama kızardım.
Bence eşinizin gönlünü almaya bakın derim.

Okuyunca , oldukça sinirlenmiş . Bu sinirle araştırma yapmış , sıkmayın canınızı .
Birkaç güne herşey düzelir inşaallah a.s

o adama kızsa o yorumu siler arkadaş listendende çıkartırdı
size güven sorunu var anlaşılan konuşup hallediceksiniz iş size düşüyo

eşiniz olayı abartmış bence.bunda bu kadar büyütülcek bir şey yok. tabi seviyordur kıskanıyordur o farklı bişey ama boşanma olayına kadar gelecek bi durum yok ortada eğer ki yazdığınız kadarıylaysa herşey.biraz bekle üstüne gitme derim eminim düzelecektir :)

Sanırım daha büyüyememiş eşiniz.

Bundan dolayı boşanacaksa buyursun boşansın paşa oğlu, peeeeh:umursamaz:

bu sebepten belki kızabilir birşey demiyorum ama boşanmak istemesi çok acaipakannehir
seni uyarabilir bir daha nette bile olsa yazışma görüşme diyebilir ama hemen boşanmayı düşünmesi çok anlamsız:1no2:
sakin bir şekilde konuş eşinle canım umarım siniri geçmiştir

en iyisi o kisiyi silmek mademki sizden hoslandigini biliyosunuz
listenizde olmasininda bir anlami yok böyle anlamsiz seylerle
esinizinde zihninizi mesgul etmemis olursunuz bence
zor bir durum umarim atlatmissinizdir

Evli bir bayanın bırak yorum yapmasını arkadas listende bile nasıl tuttuguna hayret ettim acıkcası.

eşinin kızması normal ama boşanmak istemesi de anormal..
küçük bişeyi halledebilirsiniz aranızda konuşmalısın onunla..
eşine tavır yapmanın anlamı yok
erkeklerin geneli böyle sadece seninki değil yani

en iyisi o kisiyi silmek mademki sizden hoslandigini biliyosunuz
listenizde olmasininda bir anlami yok böyle anlamsiz seylerle
esinizinde zihninizi mesgul etmemis olursunuz bence
zor bir durum umarim atlatmissinizdir

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 katılıyorum

Böyle basit bir mesaj yüzünden sabahlara kadar oturup boşanma ile ilgili sitelere bakan koca olmaz olsun. Ben hiç alttan almam bu konuda. Eşimin bana zerre güvenmemesi benim için boşanma nedenidir. Eşime fırsat bırakmam ben basarım boşanma davasını. Böyle erkeklere sinir oluyorum.
Valla güzelim alttan alması gereken sen değilsin. Eşin yaptıkları için senden özür dilemeli hatta ayaklarına kapanmalı.
Kendileri yapınca bir şey değil biz yapınca mı olay oluyor yanii.

haklı olabilirsiniz ama bu yazdıklarınızdan arkadaşımız daha fazla etkilenip tavır yapmicakmı eşine olayı daha fazla kabartarak anlatıp içinden çıkılması zor bir durum haline getirmeye ne gerek var
şimdi arkadaş ın gözünde olay çözümsüz hale gelicek ve burdan edindiği fikirlerle belkide dönülmesi zor bi yola giricek
böyle kesin ve kati yorumlar yapmak yarardan fazla zarar sağlar

enteresan acaba o güzelmiş yorumunu görünce bunlar daha önce görüşüyodu bunada yorum yapmış olarak algılamış olmasın eşiniz ama bu boşanma sebebi olamaz yahu bu kadar kıskanc olan adam neden face acmana iizn vermiş eski arkadaşlarını eklemene izin hadi bunları geçtim onun senden hoşlandığını bildiği halde facende kalmasına nasıl izin vermiş neden sil dememiş acaba eşinize bu olayı söyleyen kişi daha farklımı anlattı olayı :sm_confused:

arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim.ama şunu belirtmek isterimki eğer facebook kullanıyosanız resimleri görüntülediğiniz yerde "beğen" diye bişey var.ben sadece onu tıkladım ve ayakkabıyı beğenmiş oldum.yani yorum yapmaktan kastım bu.uzun uzadıya sohbet falan değil.ikincisi bu çocuk zaman zaman sınıfın çeşitli kızlarından hoşlanmış ama gelip geçmiş çocuk ruhlu ve bana geçmişte çok büyük iyilikleri dokunmuş bir arkadaşım.onu arkadaş listeme eklemekle ne ben ne de o çocuk art niyet gütmüş olmadık diye düşünüyorum.olabilir belki eşim kızabilir sorun bu değil zaten.kızmak kıskanmak başka şey.bütün gece site site gezip boşanmanın yollarını arayarak sizce beni neyle itham etmiş oluyo?? beni kıran da buydu.neyse zaten zamana bıraktım.bi süre hiç konuşmıcam.kendi benim ayağıma gelicek..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…