kızlar merhaba,
bikaç gün önce facebook ta anasayfa kısmında eski bir arkadaşımın koyduğu bi resmi gördüm.komik bir ayakkabı rengi ve modeliydi.hoşuma gitti ve ben de 'güzelmiş' yazığı yorum yaptım.ama bu arkadaşım üniversitedeyken içten içe beni seviyomuş.çok sonra öğrendim.ama artık evliyim ve çocuğun da en ufak bi rahatsızlık verdiği yok.2 gün önce eşim ben yattıktan sonra internete girmiş.ve tesadüfen bu yorumu görmüş.bana hiçbişey söylemedi.ertesi gece saat 3 ten sabaha kadar çeşitli sitelere girip araştırma yapmış.araştırma konusu da şöyle:Nasıl boşanabilirim? Boşanma davası nasıl açılır? nafaka hangi durumlarda verilir? vs.vs. dün akşam internet geçmişine bakıyodum.bu sayfaları görünce şok oldum.sen mi girdin dedim evet dedi.nedeni de bu meseleymiş ve çok kararlıymış.neredeyse 2 yılı doldurucaz ve bu konuda ne kadar güvenilir olduğumu bilmesine rağmen benden böyle bi şey şüphe etmesi ve bütün gece nasıl boşanacağını araştırması çok ağırıma gitti.2 gündür hiç konuşmadık.birbirimize düşman gibi bakıyoruz.nasıl davranmalı ne yapmalıyım bilmiyorum.fikir verirseniz çok memnun olucam:uhm:
en iyisi o kisiyi silmek mademki sizden hoslandigini biliyosunuz
listenizde olmasininda bir anlami yok böyle anlamsiz seylerle
esinizinde zihninizi mesgul etmemis olursunuz bence
zor bir durum umarim atlatmissinizdir
Böyle basit bir mesaj yüzünden sabahlara kadar oturup boşanma ile ilgili sitelere bakan koca olmaz olsun. Ben hiç alttan almam bu konuda. Eşimin bana zerre güvenmemesi benim için boşanma nedenidir. Eşime fırsat bırakmam ben basarım boşanma davasını. Böyle erkeklere sinir oluyorum.
Valla güzelim alttan alması gereken sen değilsin. Eşin yaptıkları için senden özür dilemeli hatta ayaklarına kapanmalı.
Kendileri yapınca bir şey değil biz yapınca mı olay oluyor yanii.
buna +rep verecektim ama daha önce verdiğim için olmadı =)kuyruk sallama gibi saygısız bi yorum okudum..pes diyorum
süper zihniyet böyle devam edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?