Nasıl davranmalı

KV herşeyi bilmek zorunda değil ,kendi alın terinle almışsin,borç vermeye alıştırma sürekli ister
Yok zaten söylemedim ama benim evi karıştırma işini kardeşi ile yapınca dolaylı yoldan haberi olsun ümidini kessin istedim

Kv yanında bahsetmedim kızkardeşi vardı. Onların bu konuyu konuştuklarını biliyorum kendi aralarında. Zaten verecek param yok ki bekarken aldığım altınları bozdurdum. Evim kira eşim asgari ücretle çalışıyor. Büyük şehirde yaşıyorum iki çocuk kimseden maddi destek görmedim kendi yagimda kavruluyorum. Kadının evi kira değil kendi evi emekli maaşı var 2300 lira ama hesapsız para harcayıp kamburunu bende dogrultmasi sıkıntı. Evdekiler de elden gitmesin diye ortak arsa aldık yoksa ki arsa alacak durumum yok
Ozaman sürekli borç isteyin kaynanadan.belki uzaklaşır sizde raat edersiniz

Ozaman sürekli borç isteyin kaynanadan.belki uzaklaşır sizde raat edersiniz
Ben bir şey diyemeden o kendisi sürekli param yok diye söyleyip duruyor. Kredi borçları ve kredi kartlarına borçları var hemde 8 bankaya. Elden aldıklarını saymıyorum bile maaşını aldığı gün parası bitiyor.

Açıklama yaparsan o arsada himayesi var sancak aklınca.Hiç aldırış etmeyin
Kredi falanda çekip evinize hacizi getirtmesine izin vermeyin bence. O kadar borcu yapmasaymış.

İ
Ben bir şey diyemeden o kendisi sürekli param yok diye söyleyip duruyor. Kredi borçları ve kredi kartlarına borçları var hemde 8 bankaya. Elden aldıklarını saymıyorum bile maaşını aldığı gün parası bitiyor.
işte onu kendi silahı ile vurun.aynı şeyi siz ona yapın.iki lafınızdan biri para yok napcaz netcez falan diyin.nyse kolay gelsin

Back
X