Nasıl davranmalıyım acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gamze_8

Ziyaretçi
Herkese Merhaba
Hemen konuya gireyim.Ben bundan üç hafta önce nişanlandım ki çok engellerden sonra.Şimdi nişanlım çok ilgisiz.Hiç görüşmüyoruz.Beraber hiçbirşey paylaşmıyoruz.Kendisine bunları söyledim.Saçmalıyosun diyor.Cuma günü doğum günümdü.Gittim yanına on dakika hediyesini verdi.İşim var dedi gönderdi.Zaten en fazla görüşmemiz yarım saat son zamanlar.Oda üç beş gün yada hafta bir.Pişman oldum nerdeyse bugün tekrar konuşayım diyorum gerekirse vericem yüzüğü eline ne halin varsa gör dicem.Çünkü bu aralar nedense ya hep işi var yada hasta.Ne desem nasıl davransam da bu durumdan kurtulsam.Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler

nişanlı zamanlar en güzel zamanlardır aslında
canım cicim gecer bu dönem
sizde erken baslamıs ilgisizlik
acaba bi sorunu falan mı var
yada yok yere mi ilgisiz davranıyo
bence konusp 2 kere daha düşünün

arkadasim ben sunu ogrendim 29 yillik hayatimda; herkese hakettigi kadar deger vereceksin, ilgisizliginin sebebini bilmiyorum, yorum yapmam dogru olmaz ama sirf ilgisini cekmedigin icin boyle yapiyorsa eger yolunu goster ama ondan once oturup konus bu boyle devam edecekse bu nasil nisanlilik falan de...kimsenin kimsenin zamanini calmaya hakki yok, her kiz sevgilisinden ozellikle evlenecegi erkekten ilgi sevgi bekler, bunlari veremeyecekse yol ver gitsin sen de biranonce kendi yolunu ciz

inan ki hayat degmeyecek insanlari bekleyecek kadar uzun degil

su durumlar bi duzelsin vs vs diye diye bekletir sonra olmuyor derse, gecen zamanina cok yanarsin

Öncelikle hayırlı olsun..Nişanlınıza direkt ilgisizliğini söylemeden önce , kendinin bir sorunu olup olmadığını , kendisini uzun zamandır üzgün ve moralsiz gördüğünüzü ,bunun sebebinin ne olduğunu sorabilirsiniz . Belkide size söyleyemediği bir sorunu vardır ,önce bunu çözersiniz sonra ilgi konusuna gelirsiniz bence..

Çok engellerden sonra nişanlandık diyorsun. Belki onun verdiği bir buhranlık dönemi geçiriyordur.
Biraz daha sabır göstermeye çalış ve sonra oturup ciddi ciddi konuşun canım.

onunla konuşmalısın ama neden ilgisiz davranıyorsun diye sorgulamadan :delphin:
bi sorunu olup olmadığını öğren ..bu arada tebrik ederim inşallah mutlu olursunuz :Saruboceq
:

Arkadaşlarında sölediği gibi belki bir sorunu var içinde halletmeye çalıştığı

bunu düşünerek onunla nişanlı değilde bir arkadaşı gibi konuş

sürekli şikayet etmektense varsa derdini paylaşmaya çalış

şunuda unutma erkekler bizler kadar ince düşünemiyor onun için senin düşüncelerin ona yersiz gelebilir

herşeyi önce arkadaşı ol sonra dostu sonra nişanlısı her zaman nişanlısı olman onu bazı konularda anlayamamana sebep olabilir böyle söylüyorum (çünkü bunu bazen bende yapıyordum sonra onunla arkadaş gibi konuşunca onun başka sıkıntıları olduğunu anlayıp yersiz somurtmalarımdan pişmanlık duyuyordumm..) sende bu duruma düşme diye söylüyorum ............:1hug::1hug:

siz severek mi nişanlandınız yoksa görücü usulü mü? severekse ilgisizliği ilginç geldi sorunu dahi olsa paylaşması lazım seninle paylaşmayacaksa kiminle paylaşacak biz eşimle nişanlıyken saatlerce konuşurduk. sonuçta birlikte bir yuva kuracaksınız birlikte plan yapmanız lazım. acaba maddi sorunu falan mı var bu konularda erkekler biraz çekingen davranabiliyor açık etmekten utanıyorlar

çok olaylardan sonra nişan olmuşsa belki hala evliliğe hazır değildir

canım şayet işleri yoğun ,maddi sıkıntısı varsa ,ya da ailevi bi problemi varsa ilgisiz olabilir bi süre.. ama bi sorun yokta böyle ilgisiz davranıyorsa evlendiğinde bundan daha ilgisiz bir adamla ömür geçirmek zorundasın demektir.bir daha düşün derim o zaman..

bencede önce beklentilerini anlat.çünkü nişanlılık dönemi çok keyifli geçer genelde.daha şimdiden bu ilgisizliğin sebebi ne öğrenmeye çalış.belki onunda kafası karışık.en son ortak bir karar alın.devamsa kendini toparlasın.yok değilse.evlenmeden ayrıldığın içinde şanslıymışım de geç kenara.sevgilera.s.

o kadar sorundan sonra nişan işi hallolunca bi rehavete mi girdi acaba?
biraz sen ilgi göstersen? sonra demesin sen bana ilgi göstermiyosun bi de ilgi bekliosun die..
şöyle değişik bikaç program yapsana.. hepsini reddederse zaten kesin bi sorun vardır..

o seni arayana kadar arayıp sorma bence,o yokmuş gibi davran,hiç birşey de sorma,o sana sorsun neden benden uzaklaştın diye.

Nişanlandınız belkide seni cepte görüyordur. Bence otur konuş hala aynı ise yol ver gitsin, bakarsın o senin peşinde deli divane olur.
Birde ben şuna katılmıyorum " belki bir derdi vardır" derdi varsa gelsin söylesin, sen müneccim değilsin onun zihnindekileri okuyamassın hem siz aynı yastığa baş koyacaksınız derdini sana söylemeyecekte kime söyleyecek, her fırsatta böyle olaylarda belki derdi vardır üzerine gitmiyim gibi bişey olmaz yani.

Teşşekür ederim hepinize
Bugün konuşucam dicem böyle olmaz anlatıcam içimdekileri ama hala aynıysa yüzüğü çıkarıp eline vercem bidahada ne ararım nede sorarım.Çünkü önceden pazar gunlerı ozellıkle gorusmeyelım kapılara kadar gelır kıyametı koparırdı.Şimdi ise yok hastayım yok işim var.Çok istedik.Ama böylle olucağını bilsem hiç düşünmezdim bile.Konustum daha öncede gerçi saçmalıyosun falan dedi.Yok öle bişey diyo ama ortada

hayatım yüzük oyuncak değilki bir ilgisizlikte çıkartıp at bence konuş
haklıyken haksız duruma düşme

hayatım yüzük oyuncak değilki bir ilgisizlikte çıkartıp at bence konuş
haklıyken haksız duruma düşme
Bende biliyorum oyuncak değil ama böyle olursada inceldiği yerden kopsun suan telefonum yok msne gır dedım aksam konusalım dıcektım.Tabii ki girmedi çıkıcam bırazdan ama girmedi.Yani ciddiye aldıgı yokki bizi.

hicde konusma hicde yüzügü geri verme eger dayanabilirsin bir hafta ne ara sor ne konus
bakalim ne olucak valla bak sky di$ini
bence üstüne düsüyosun onun kurban olsun sana :))

canım sana bişey söyleyim mi BALIK BAŞTAN KOKAR benimki de kendini nişanlılıkta biraz beli etti ama ben strestendir düzelir dedim evlenince bin beter oldu başka biri olmasın iyice araştır ha bi de elde edince ne oldum oluyorlar ama sakın taviz verme

Back
X