Yorumlarınız için teşekkür ederim
Dün servisten indim gittim çarşıya gel konuşmamız gerek dedim.Gelmedi.Eve gönderdi beni.Çok sinirlerim bozuldu.Ben oraya kadar gitmişim.Yaptığına bak.Bende annemim telinden mesaj yazdım.Neden böyle değişti herşey diye.Eğer böyle olucaksa hiç devam etmesin dedim.Cumarteside nişan gibi kadınlar arasında olmuştu takı taktılar altın falan.Geldi annesi saydı..Dedi bari üstüne ekleyelim sana söz bileziği yapalım.Bende yazdım anneni arıcam yicekmişiz gibi saydıgı altınlarıda eşyalarıda gelsin alsınlar.Beni mutlu etmeyen biriyle devam etmek istemiyorum dedim.Bana yazmış ne istersen yap artık diye.O daha iyi bilir arayıp sormıcagımı gerçide bidahada ne ararom nede sorarım kendi bilir inceldiği yerden kopsun.Bugüne kadr çok üzüldüm zaten mutlu olamıcaksam ne önemi var
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Dün servisten indim gittim çarşıya gel konuşmamız gerek dedim.Gelmedi.Eve gönderdi beni.Çok sinirlerim bozuldu.Ben oraya kadar gitmişim.Yaptığına bak.Bende annemim telinden mesaj yazdım.Neden böyle değişti herşey diye.Eğer böyle olucaksa hiç devam etmesin dedim.Cumarteside nişan gibi kadınlar arasında olmuştu takı taktılar altın falan.Geldi annesi saydı..Dedi bari üstüne ekleyelim sana söz bileziği yapalım.Bende yazdım anneni arıcam yicekmişiz gibi saydıgı altınlarıda eşyalarıda gelsin alsınlar.Beni mutlu etmeyen biriyle devam etmek istemiyorum dedim.Bana yazmış ne istersen yap artık diye.O daha iyi bilir arayıp sormıcagımı gerçide bidahada ne ararom nede sorarım kendi bilir inceldiği yerden kopsun.Bugüne kadr çok üzüldüm zaten mutlu olamıcaksam ne önemi var
canım bence şimdi yapman gereken tek şey sabredip aramaman..o arayanakadar..eğer sen ararsan herşey daha da köt olur ve eskisinden daha beter davranır sana..artık ayrılmayacağından ve bu sözleri onu korkutmak için söylediğinden emin olur..bırak pişman olsun korksun biraz..seviyors elbet arayacaktır..inan bana bu aralar bende aynı sorunları yaşıyorum..işçıkışı buluşalım diyorum gelmiyor yorgunum diyor ama ertesi gün bir bakmışım arkadşlarınla buluşmaya gitmiş o akşam..bazen aramıyorum saatlerce bir bakmışım aramış neden hç merak etmiyon diyo..böyle böyle yola geliyo bunlar cnm.Yorumlarınız için teşekkür ederim
canım sana bişey söyleyim mi BALIK BAŞTAN KOKAR benimki de kendini nişanlılıkta biraz beli etti ama ben strestendir düzelir dedim evlenince bin beter oldu başka biri olmasın iyice araştır ha bi de elde edince ne oldum oluyorlar ama sakın taviz verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?