Evet elbette ilgilendirmez ama yanimiza oturdugu andan itibaren bunu anlatmaya basliyor bundan bahsediyorum.yoksa nr yaparsa yapsin zarari kendineKimi evine aldığı ne yaşadığı seni ilgilendirmez. Yaşam tarzı seni rahatsız ediyorsa görüşmezsin olur biter.
Kiz okula gelmedi.daha ondan soramadik.cok okula gelmiyor ama soracagizAy uzak dur bundan. Ve o hirsizlik yaptigini soyledigi kisiye bu durumu anlat bakalim yalan mi gercek mi. Sormak icin ne bekliyorsunuz anlamadim!!
E Tamam görüşme o zaman zorunda mısın?Evet elbette ilgilendirmez ama yanimiza oturdugu andan itibaren bunu anlatmaya basliyor bundan bahsediyorum.yoksa nr yaparsa yapsin zarari kendine
Seneye benimle.eve çıkmak istiyordu benden habersiz gitmis ev bulmus borca girmiş ama.ben istemiyorum.bu yuzdenArkadaşınızın üzerinde hırsızlık zannı olması çok kötü, önce onları yüzlestirin.
Kızın kendi hayatı, istediği gibi yaşar, siz zaten engel olamazsınız, eger size uygun biri olmadığını düşünüyorsanız arkadaşlık etmezsiniz olur biter.
Daha ilk seneniz anladigim kadariyla. O arkadaş grupları 488277474 kere falan değişir. Bu kadar korkmayın birilerini kaybetmekten.
Kirmak da.istemiyorum.cunku vicdanim sizliyor boyle yapincaE Tamam görüşme o zaman zorunda mısın?
Seneye benimle.eve çıkmak istiyordu benden habersiz gitmis ev bulmus borca girmiş ama.ben istemiyorum.bu yuzden
Ben defalarca soyledim yok kanka diyip durdu hani kabullenmiyor mesela gecen donem proje odevini beraber yapacaktik son gune kadar oyaladi son gun benim evime cok uzak bir mekana goturdu beni bosger yapmayalim.diye birakti ben kendi basima yaptim herseyi onun da aadina yani zarar veriyor oyle hissediyorum.Sakin sakin sakin. Bak sana diyorum. Asla boyle bir sey yapma. Maalesef okul ortaminda arkadas cok onemlidir. Seni her ortama sokabilir.
Ne demek tanimadigi adamlari eve almasi? Ne demek facebooktan birilerinin onun kirasini odemesi? Ya katil cikarsa oldururlerse? Hic mi korkmuyor? Senin yerinde olsam ailesine soylerdim. Bi ailesi yok mu bu kizin? Zavallilar yarin bir gun cocuklarinin cansiz bedenini almaya gelirlerse siz de cok pisman olursunuz..
Hatalar telafi edilebilir ama ölümün telafasi yok.
Ben defalarca soyledim yok kanka diyip durdu hani kabullenmiyor mesela gecen donem proje odevini beraber yapacaktik son gune kadar oyaladi son gun benim evime cok uzak bir mekana goturdu beni bosger yapmayalim.diye birakti ben kendi basima yaptim herseyi onun da aadina yani zarar veriyor oyle hissediyorum.
Çıkmayın. İnsanlar kararlarından cayabilir. Zaten şu durumda çok bayildiginiz biri değil, neden bu kadar onemsiyorsunuz?Seneye benimle.eve çıkmak istiyordu benden habersiz gitmis ev bulmus borca girmiş ama.ben istemiyorum.bu yuzden
Acaba haksizlik.mi yapiyorum diye icim icimi yiyor yani cok kisisel mi dusunuyorum.diyeÇıkmayın. İnsanlar kararlarından cayabilir. Zaten şu durumda çok bayildiginiz biri değil, neden bu kadar onemsiyorsunuz?
Kişisel dusunmelisiniz zaten sizin hayatınız, sizin kararlarınız. Seviyorsanız, birlikte vakit gecirmekten keyif alıyorsanız, karakter size uyuyorsa o da istiyorsa arkadaş kalirsiniz.Acaba haksizlik.mi yapiyorum diye icim icimi yiyor yani cok kisisel mi dusunuyorum.diye
Duzeltebileceksen görüş o zaman. Ama böyleleri başına bir şey gelmeden zor düzelir.Kirmak da.istemiyorum.cunku vicdanim sizliyor boyle yapinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?