Nasil davranmaliyim arkadasima?

noira

Pişmanlık Başa Bela.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
86
13
8
31
Merhaba benim bu yil universiteden tanistigim bir arkadasim oldu. Bulundugumuz sehre karadenizden bi sehirden gelmis ailesinden ayri ve yasca benden kucuk. Adi ayse olsun.Basta cok iyi anlastik evime geldi.gitti ben geldim.gittim. yilbasimda bize geldiginde anneannem kiz icin biraz erkek duskunu duruyor diye beni uyarmisti o zaman ihtimal bile vermemistim. Oyle hareketleri yoktu ama resmen kadin gormus geleceği. Hareketleri degisti her gordugu erkegi evine aliyor ve gece beraber kalıyorlar sadece sarilio uyuduklarini soyluyor ama hic inanmiyorum bir yil icinde uc ev değiştirdi. Son evine facebooktan tanidigi dogru duzgun bilmedigi bir adam bir yillik kirasini peşin verdi oyle oturuyor. Surekli erkeklerin ona olan ilgisinden bahsediyor ama surekli. Ona yanlışlıkla bakan her erkek ona asikmis oylr diyor. Yold gördüğü liseli cocuklara bile goz kirpiyor cilve yapıyor. Ben defalarca uyarmaya calistim.ama.hep bagrindi. Grup olarak takildigimiz diger arkadaslarimizda oyle aramizda maddi durumu cok iyi olan bir arkadasimiz var bu ikisi alisverise gitmisler ve zengin olan unlu bir markadan hirsizlik yapmaya calisirken yakalanmis bize oyle anlatti ayse. Zengin kizda fatma olsun. O zamandan beri ayse fatmaya cok surat yapiyot her hareketine mana buluyor ama o yanimizdayken hic bu konu acilmadi acmaya calistik ama ayse konuyu ozellikle kapadi sanki. Bu konu hakkinda cok suphelerimiz var ben de artik ben gitrikten sonra benim hakkimda da mi boyle konusuyor diye suphe duyuyorum. Dun birden takildigimiz whatsapp grubundan çıktı sebebini sordugumda oyle diyerek trip atti ustune gitmedim. Hic sevmem.boyle seyleri. Diger arkadaslari kendine cekmeye calisiyor gibi geliyor iki kisi tepki gösterdik cunku napicagimizi bilmiyoruz fikirlerinize ihtiyacim var

Ay uzak dur bundan. Ve o hirsizlik yaptigini soyledigi kisiye bu durumu anlat bakalim yalan mi gercek mi. Sormak icin ne bekliyorsunuz anlamadim!!

Kimi evine aldığı ne yaşadığı seni ilgilendirmez. Yaşam tarzı seni rahatsız ediyorsa görüşmezsin olur biter.
Evet elbette ilgilendirmez ama yanimiza oturdugu andan itibaren bunu anlatmaya basliyor bundan bahsediyorum.yoksa nr yaparsa yapsin zarari kendine

Arkadaşınızın üzerinde hırsızlık zannı olması çok kötü, önce onları yüzlestirin.
Kızın kendi hayatı, istediği gibi yaşar, siz zaten engel olamazsınız, eger size uygun biri olmadığını düşünüyorsanız arkadaşlık etmezsiniz olur biter.
Daha ilk seneniz anladigim kadariyla. O arkadaş grupları 488277474 kere falan değişir. Bu kadar korkmayın birilerini kaybetmekten.

Ay uzak dur bundan. Ve o hirsizlik yaptigini soyledigi kisiye bu durumu anlat bakalim yalan mi gercek mi. Sormak icin ne bekliyorsunuz anlamadim!!
Kiz okula gelmedi.daha ondan soramadik.cok okula gelmiyor ama soracagiz

Seneye benimle.eve çıkmak istiyordu benden habersiz gitmis ev bulmus borca girmiş ama.ben istemiyorum.bu yuzden

Seneye benimle.eve çıkmak istiyordu benden habersiz gitmis ev bulmus borca girmiş ama.ben istemiyorum.bu yuzden

Sakin sakin sakin. Bak sana diyorum. Asla boyle bir sey yapma. Maalesef okul ortaminda arkadas cok onemlidir. Seni her ortama sokabilir.
Ne demek tanimadigi adamlari eve almasi? Ne demek facebooktan birilerinin onun kirasini odemesi? Ya katil cikarsa oldururlerse? Hic mi korkmuyor? Senin yerinde olsam ailesine soylerdim. Bi ailesi yok mu bu kizin? Zavallilar yarin bir gun cocuklarinin cansiz bedenini almaya gelirlerse siz de cok pisman olursunuz..
Hatalar telafi edilebilir ama ölümün telafasi yok.

Ben defalarca soyledim yok kanka diyip durdu hani kabullenmiyor mesela gecen donem proje odevini beraber yapacaktik son gune kadar oyaladi son gun benim evime cok uzak bir mekana goturdu beni bosger yapmayalim.diye birakti ben kendi basima yaptim herseyi onun da aadina yani zarar veriyor oyle hissediyorum.

ayyy kac kac. arkana bile bakma hem de. insanlari kirmaktan korkmayin. Sonra kirilan siz olursunuz. Ben yapim geregi nazik bir insan(d)im. Aman o ne der aman uzulmesin. sonra hep uzulen ben oluyormusum onu gordum. allahim 30 uma girdikten sonra 20li yaslarim kitap gibi acildi onume. Ben ne malmisim neden uzmusum kendimi bunlar icin dedim. Simdi cevremde benden cool u yok. Herkes beni ozu sozu bir icinde ne varsa disinda da o diye biliyor. Hayir diyebiliyorum cunku. Lutfen siz de diyin. Korkmayin uzaklasin ondan. istemiyorsaniz. yargilamadan kesin iletisiminizi. Istedigini soylesin hakkinizda. Mesafeyi koyan siz olun ki sonradan ustunuze yapisamasin.

Tabiki de sana zarar veriyor. Direk bagini kopart. Bak canim kendi hayatini mahvetme. O yuzden iliskini tamamen kopar. O sana acimiyor sen neden aciyorsun?

Ama haksizlik yapmak da istemiyorum.cok kafam.karisik su an ayni siniftayiz bizimle konusmuyir arka tararta oturuyor diger arkadasla muhabbet ediyor ben mi hataliyim diyenicim icimi yiyor

Çıkmayın. İnsanlar kararlarından cayabilir. Zaten şu durumda çok bayildiginiz biri değil, neden bu kadar onemsiyorsunuz?

Acaba haksizlik.mi yapiyorum diye icim icimi yiyor yani cok kisisel mi dusunuyorum.diye
Kişisel dusunmelisiniz zaten sizin hayatınız, sizin kararlarınız. Seviyorsanız, birlikte vakit gecirmekten keyif alıyorsanız, karakter size uyuyorsa o da istiyorsa arkadaş kalirsiniz.
Ev arkadaşlığı ayrı boyut. Öyle bana sormadan hareket eden, nereden geldiği belli olmayan parası olan ve benim şartlarıma uyamayacak, bana saygi gostermeyecek kişiyle ev arkadaşı olmazdım. Sende olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…