- Konu Sahibi brunettella
-
Belkide öpüştükten sonra uzaklaştı senden baktıkı kolay lokmasın.. erkek milleti bu. mesaj felan atma bırak o arasın. ve kesinleştir sevgilimisiniz arkadasmıı ?!!! kimse öpüştükten sonra arkadaş kalamaz.. öyle bi düşüncesi varsada konuşmayı kesmelisin.
sana buradan ne desek fayda vermeyebilir, sen kaptırmışsın kendini... en kötüsü de bu
cem yılmazın dediği gibi, aynısı kaynımda varyani, evet aynısı benim başımda da vardı ve ben onunla bir dargın bir barışık üç yıl konuştum, tabi bunun yaklaşık 7-8 ayı hiç irtibatta olmamıştım keşke de tekrar konuşmaya başlamasaymışım onun yüzünden kimseyi hayatıma almamıştım, sevgili de olmadık hiç... en kötü şey zaten adı konulmamış ilişkidir ki en başta kaçmak gerekir. şimdi bu adam senin ilgini sever, sen de gitmez her mesajına anında cevap verirsen bu zaman olur seni hiç sormaz aylar sonra birden nasılsın diye mesaj atar... zaman olur sen yazarsan sana yüz vermez. o yüzden öptün diye kendini ona ait falan da hissetme, aman ha, öyle duygusallıklara girmeden uzaklaş. sana yakın davranmalarını da sevgiye yorma, seni insan olarak seviyordur evet...
Yoook kaptirmadimmm ki :))
Suan onun msjlarina cvp vermedim yaaa cooook hos hisettim kendimi :) pesimden kopek gibi kosucaksa benimdir, kosmicaksa elindir :)
Yadaa Adini avcuna yazsin bakip bakip yaliyabilirde :)))
Coooook saolun hepiniz icin tek tek!!! Iyiki varsiniz. Olmazsaydiniz neyapardim ki ben?
Günaydın dün fazla konuşmadık, ama bugün beni o guzel sohbetinden mahrum birakma olur mu :) yanlis bişe mi dedim, yaptım? Öyleyse söyle bilim
Boyle yazdi
Bende:
senin ne yaptigin belli degil. Ben boyle keyif islerle , cocuk oyuncaklarla ugrasamam. Gecen gun konusmalarinla belli ettin zaten, Isine geldigi gibi davraniyorsun. Ben sana cok hizli guvendim, bu konudada ben sucluyum. Pisman dglm, tecrube oldu. Ne istedigini bilmiyorsun sen. Allaha emanet ol.
Nasil yapmisim? :)))
Günaydın dün fazla konuşmadık, ama bugün beni o guzel sohbetinden mahrum birakma olur mu :) yanlis bişe mi dedim, yaptım? Öyleyse söyle bilim
Boyle yazdi
Bende:
senin ne yaptigin belli degil. Ben boyle keyif islerle , cocuk oyuncaklarla ugrasamam. Gecen gun konusmalarinla belli ettin zaten, Isine geldigi gibi davraniyorsun. Ben sana cok hizli guvendim, bu konudada ben sucluyum. Pisman dglm, tecrube oldu. Ne istedigini bilmiyorsun sen. Allaha emanet ol.
Nasil yapmisim? :)))
Kisa bir kisa surede konustugum biri var. sevgili gibi degil. Arkadas gibi.
En son gorustugumuzde Aksam saatlerde geldi yanima, hava cok soguktu. Bir yere gittik yemek yemege, ben cok utanmistim. Yiyemedim utancimdan. Sonra ciktik biraz dolandik. Deniz kenarina gectik, yuruyorduk. Sonra bir yerde oturduk. Yildizlari seyrettik. Usuyorduk baya. Elini omzuma atti birden, baya ruzgar esince ben sarildim ona. Sonra bir an oldu dudaklarimiz birbirine degdi. Cooook romantikti. Bu ani asla unutamam.
Sadece sorunum su ki, coook sakin biri, heycan falan yok. Cikiyormuyuz sevgilimiyiz bilmiyorum?? Dun bisey demeye getiriyorum ona, demistim ki: ben sana guveniyorum, hoslaniyorm falan bsyler dedim. Oda allah bozmasin dedi. Sonra dedi ki kizma ama ben uyucam.
Yaa cook kirildim ama. Dedigime pisman oldum.
Erkek dedigin biraz daha adim atmali, caba gostermeli. Degilmi?? Biseyden mi korkuyor, istekli degilmi diye bazen suphe ediyorum.
hep ben gunaydin yaziyorum mesala. Cok sakin bir huyu var zaten biliyorum bunu. Nasil davranmam lazim sizce?
Bunuda soylimde içimde kalmasın, ben seninle hiç olmadiği kadar ciddi oldum.. Ama olsun banada ders oldu
Bence sen emin ol duygularından, benim zerre kadar suphem yok
Bunlari yazdi.. Bisey yazmadim..
Bir Sans versemi, bosversemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?