- 23 Ağustos 2012
- 51.392
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.299
- 898
- Konu Sahibi brunettella
-
Her insanda mantık aramazsın değil mi:) Ohoo nasıl ümit verip de sonraa aa sen yanlış anlamışsın diyen tipler var ortalıkta.
Dalga geçiyor çocuk.tam.aradigim özellikler sende var filan dediğini yazmissin ya.duydum o laflari bende.bi b-k olmuo kusura bakmada.öyle erkeklerden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyle yapim artik.. Hemen umutleniyorum bende. Coook fazla ilgili davrandim. Dun yazdiklarindan sonra zaten sogudum biraz:
Şimdi iyiki yanımda deilsin
Ben : neden?
Seni öpucuk yağmuruna tutardim, sevgi damarim tuttu 😁 neyse iyi gecelerrr
Bu ne boyle dedim icimden..
Bugun bana yazarsa zaten soguk davranirim. Neden soguk davraniyorsun derse ne diyebilirim sizce?
Oyle yapim artik.. Hemen umutleniyorum bende. Coook fazla ilgili davrandim. Dun yazdiklarindan sonra zaten sogudum biraz:
Bugun bana yazarsa zaten soguk davranirim. Neden soguk davraniyorsun derse ne diyebilirim sizce?
Bende oyle senin gibi hisediyorum biraz :))
Yanlıs anlama ama aranızda daha sevgili olmadan onla öpüstüğün ya da yakınlastığın icin basit biri olduğunu düsünmüs olabilir
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkami donuyorum ve kaciyorum kizlar ozamannn 😁😁😁😁
Aklimda soru isareti birakmamali bir insan. Her dakika her saat neyaptigimi merak etmeli. Bu isine geldigi gibi yaziyor. Bye bye derim ozmn. Saaaaaolun kizlar & ablalarim. Fikirlerin cok yaradi :)) pismanlikta var suan, keskeee diyorum.
Benim yasim 23 onun 25 :))
Bak hiç pişman olma zararın neresinden dönsen kardır
Bende böyle erkeklere sinir oluyorum kızlar olarak keşke böylelerine hiç fırsat vermesek resmen kullanıyolar
Seven adam böyle mi olur Allah aşkına ne yaptığı belli bile değil
Bence içinde kalanları söyle ve uzaklaş senin için en iyisi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?