Nasıl davranmalıyım bilmiyorum

Henuz sevgili bile değilsiniz. Once hayatlarinizda ne olacaginizi belirleyin. Siz aramadan aramıyorsa karsi taraf ciddi birsey düşünmüyor olabilir mi yi tartın bi
Şöyle diyim arar ama aradan bilmem kaç saat gecince. Mesela 3 4 gibi kalkıyo o an ben yazmamışsam 9 10 gibi mesaj atar.
5 6 gibi işe gidiyo

Siz çalışmıyorsunuz sanırım. Yoğun çalışıp öyle her saniye mesajlaşan arayan birisini ben hiç görmedim. Mümkün değil zaten. Bu ilgi size yetmiyorsa bitirin sevgili bile değilsiniz zorlamayın. Ayrıca sevgili bile olmadığınız birinin iş arkadaşını kıskanmak çok saçma hareket. Sizi hiç ilgilendirmez.

İlgisiz oldugunu dusundugunuz mutsuz oldugunuz, konusmak istemiyorsan soyle dedıgınız insanla neden ısrarla devam ediyorsunuz.
Sevgılı de degılız diyorsunuz verin yolu gıtsın, neden o isterse surecek istemezse bitecek sohbet,onu anlamadım?
Benim kuruntu yaptıgımı idda edip bunu işine baglıyo

Siz çalışmıyorsunuz sanırım. Yoğun çalışıp öyle her saniye mesajlaşan arayan birisini ben hiç görmedim. Mümkün değil zaten. Bu ilgi size yetmiyorsa bitirin sevgili bile değilsiniz zorlamayın. Ayrıca sevgili bile olmadığınız birinin iş arkadaşını kıskanmak çok saçma hareket. Sizi hiç ilgilendirmez.
Şuan calışmıyorum evdeyim galiba evde olmak dan dolayı da takıntılı oldım

Boşuna kıskanıyorsun yorgunluktan yazmıyordur anlayışlı ve sabırlı ol bu günler geçici böyle sıkarsan soğur senden.

Bence,
Rahat birakin aramayin sormayin hep ilk adimi o yapsin. Bende sevmem sik bogaz eden insanlari. Ama baktiniz hic orali degil yani zar zor yapiyo Birakin gitsin ne gerek var size cok fazla deger vermeyen adama. Hem sevgilin falanda degil yani

Şuan calışmıyorum evdeyim galiba evde olmak dan dolayı da takıntılı oldım
Sanırım öyle yapmışsınız. Çok itici durur bu karşı taraf için. Zaten hastane çalışanlaerı için kolay bir süreç değil üstüne siz de darlamayın adamı. Önemli olan her dk mesajlaşmak değil ki kaliteli zaman geçirmek.

Bence,
Rahat birakin aramayin sormayin hep ilk adimi o yapsin. Bende sevmem sik bogaz eden insanlari. Ama baktiniz hic orali degil yani zar zor yapiyo Birakin gitsin ne gerek var size cok fazla deger vermeyen adama. Hem sevgilin falanda degil yani
Ben fazla üstüne düştüm galiba

Erkekler bizim kadar iletisim meraklisi degil rahat insanlar Ama hic ilgisi alakasida yoksa demekki sizi istemiyor biraz dedigim gibi kendi haline birakin onun cabalamasini bekleyin kendinize meskul edecek seyler yapin...
Mesaj atar mesela ama benim kadar sık değil.
Zaten gece nöbet de sabah eve gidiyo sonra yine işe vs. Kısır döngü

daha tanisma asamasinda ne bu ilgisizlik ve hevessizlik normal, ne de sizin sevgiliniz olmayan biriyle ilgili bu kadar cok beklentide olmaniz normal kusura bakmayin

Back
X